• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle değildim. Bana neler oluyor

Minuscule9

Annesinin minik kuzusu!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
517
0
66
Trabzon
Merhaba kızlar yine sizin tavsiyelerinize ihtacım var :(. Eskiden sakin, sessiz, kolay kolay sinirlenmeyen, üzüldüğümde içine atan dışarıya yansıtmayan biriydim. Son bir kaç aydır sinirimden yerimde duramıyorum içim patlayacak gibi oluyor. Biri birşey dese hemen kafamda kurmaya başlıyorum. Kayınvalidem ve kayınpederimle beraber yaşıyoruz onlarada devamlı tersleniyorum. Eşime ve oğluma bağırıyorum. Özellikle oğluma bağırmak istemiyorum daha çok küçük 1.5 yaşında ama sinirlendiğimde gözüm dönüyor resmen. Sonradan pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor. En ufak birşeye köpürüyorum. Herşeye alınıyorum. Gözünün üstünde kaşın var deseler alınacağım yani o derecede neden böyle oldum ben kendimi frenleyemiyorum. Herşeyin altında birşey arıyorum. Her an patlamaya hazır bomba gibiyim. Artık birşey için üzülemiyorum bile sadece sinirleniyorum mesela eskiden eşimle tartışınca ağlardım artık sinirimden taş kesiliyorum. Geceleri uyurken dişlerimi sıkıyorum sabah uyandığımda çenem kilitlenmiş oluyor. Yardım edin kızlar ben böyle bir anne böyle bir eş olmak istemiyorum. Ama engel olamıyorum ne yapmam lazım lütfen çözüm üretin bana :(. Biraz karışık oldu kusura bakmayın

Allah tez zamanda geçerinden versin canımm cidden üzüldüm.Bence içine ata ata artık patlama noktasına gelmiş şimdiye kadar hep dayanmışsın ama tabiri caizse sabır taşın çatlamş.birde eşinin ailesiylede yaşamanın etkisi var diye düşünüyorum.insanı monotonlukta çok sıkabiliyor.hergün aynı şeyler aynı şeyler insan bazen boğuluyor.bence yeni hobilerin edinmeye çalış,imkanın varsa eşinle baş başa 2-3 günlüğüne kısa bir tatile çık.ortam değişikliği yapın.olumlu şeyler düşünmeye çalış.her zman en kötüsü olacak diye bir şey yok.son çare olarak psikiyatrise gitmen olacak sanırım.en etkili yardımı onlar yapacaktır.birde bol bol Dua et.Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...

Son düzenleme:
Amin canım inşallah kendi kendime atlatabilirim. Nasıl yapacağım bilemiyorum ama :( içim çok dolu resmen yükünü hissediyorum :(

bence sende eski yaşadıklarının birikimi var ve şu an onların patlamasını yaşıyosun bi uzmana görünsen yardımcı olur aslında:26: ben de de oluyo bu bazen tam bi cadıya dönüşüyorum

flurry hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. bende çok sakin bir insandım . son zamanlarda sinir, gerginlik yaşıyordum. herşey üstüme geliyordu. anksiyete başlamış doktor ilaç verdi.hobilerin olsun,gez,temiz hava al bol bol dedi. sende bir uzmana görün. kendim başedemedim ...inaşlalh bir an önce sende rahatlarsın.geçmiş olsun....

flurry hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. bende çok sakin bir insandım . son zamanlarda sinir, gerginlik yaşıyordum. herşey üstüme geliyordu. anksiyete başlamış doktor ilaç verdi.hobilerin olsun,gez,temiz hava al bol bol dedi. sende bir uzmana görün. kendim başedemedim ...inaşlalh bir an önce sende rahatlarsın.geçmiş olsun....

ah canım ah hobilere ayıracak vaktim olmuyor malesef :(. Oğlum bırakmaz beni. Çıkıp gezsem yine oğlumla çıkacağım sinir küpü olup eve geri döneceğim. Dışarıda kucağımdan inmiyor inse elimi tutmak istemiyor. En iyisi doktora gitmek sanırım :(

Back