- Konu Sahibi Minuscule9
Merhaba kızlar yine sizin tavsiyelerinize ihtacım var . Eskiden sakin, sessiz, kolay kolay sinirlenmeyen, üzüldüğümde içine atan dışarıya yansıtmayan biriydim. Son bir kaç aydır sinirimden yerimde duramıyorum içim patlayacak gibi oluyor. Biri birşey dese hemen kafamda kurmaya başlıyorum. Kayınvalidem ve kayınpederimle beraber yaşıyoruz onlarada devamlı tersleniyorum. Eşime ve oğluma bağırıyorum. Özellikle oğluma bağırmak istemiyorum daha çok küçük 1.5 yaşında ama sinirlendiğimde gözüm dönüyor resmen. Sonradan pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor. En ufak birşeye köpürüyorum. Herşeye alınıyorum. Gözünün üstünde kaşın var deseler alınacağım yani o derecede neden böyle oldum ben kendimi frenleyemiyorum. Herşeyin altında birşey arıyorum. Her an patlamaya hazır bomba gibiyim. Artık birşey için üzülemiyorum bile sadece sinirleniyorum mesela eskiden eşimle tartışınca ağlardım artık sinirimden taş kesiliyorum. Geceleri uyurken dişlerimi sıkıyorum sabah uyandığımda çenem kilitlenmiş oluyor. Yardım edin kızlar ben böyle bir anne böyle bir eş olmak istemiyorum. Ama engel olamıyorum ne yapmam lazım lütfen çözüm üretin bana . Biraz karışık oldu kusura bakmayın