Buraya konu açmıştım. 1 yıllık beni sürekli kısıtlayan hakaretler eden fiziksel psikolojik şiddet gösteren sevgilimden tamamen kurtuldum. En son annesi bana *rospu demişti ve ben o zaman gözümü açabilmiştim ancak ama o kadar bağımlıydım ki çevremdeki herkese ilk gün tembihledim affetmek istersem bile izin vermeyin kurtarın beni.Burada da insanlar bana barışırsın sen diyorlardı dayak yiyeceksin diyorlardı. Annem en büyük destekçimdi. Okulumun oöduğu şehre dün geldim ve sabah bile çok üzülüyorum arasam mı falan diye yazmıştım buraya. Ben buraya yazdıktan sonra beni aradı konuşalım sonra ayrıl isyersen ben pişmanım dedi. Buluşmaya gitmemi kimse istemedi ben bile ya affedersem diye korktum ama buluşmaya giderken söz verdim kendime bu kadar insan yanılamaz onursuz gurursuz olma bitir artık bunu dedim ve gittim. Buluşmaya gittiğimde bir şey hissederim sandım 2 aydır görmemiştim ama nefretten başka bir şey hissetmedim. Pişman olduğunu annesinin babasıyla boşandığını ve hayatlarında bir daha olmayacaklarını özür dilediğini aklının başına yeni geldiğini düzeltebileceğini söyledi. Asla kabul etmedim kesin bir dille istemediğimi annesinin bana dediği lafın aslında annesi olduğunu dedim ve sesini bile çıkaramadı içimde kalan ne varsa saydım döktüm ağzından üzgünüm vs den başka bir şey çıkmayınca da gittim yanından. Ben bunu yapabildim ve o kadar mutluyum ki beni yeni bir hayat bekliyor önümde çok mutlu olacağım seneler var. Konuma yazan herkese teşekkür ederim benim durumumda olan kişiler için de çevrenizden destek alıp yapabilirsiniz kurtulabilirsiniz.
Benim için lütfen dua edin hayatıma devam edip psikolojimi düzeltebileyim karşıma düzgün biri çıksın ve mutlu olayım şimdiden teşekkürler
Ekleme:
Ben hala aynı duruşla duruyorum ancak sınıflarımız yanyanaymış. Yine de bütün gün güzel geçti ama çıkışta arkadaşlarımla birlikte arkadaşımın sevgilisinin arabasına bindiğimi gördü. Bana bir ton mesaj attı ne kadar aşağılıksın vs diye ve 2 saat boyunca aradı ama br telefonu açtım ne mesaj attım inşallah takıntı haline getirmeden bitirir
Benim için lütfen dua edin hayatıma devam edip psikolojimi düzeltebileyim karşıma düzgün biri çıksın ve mutlu olayım şimdiden teşekkürler
Ekleme:
Ben hala aynı duruşla duruyorum ancak sınıflarımız yanyanaymış. Yine de bütün gün güzel geçti ama çıkışta arkadaşlarımla birlikte arkadaşımın sevgilisinin arabasına bindiğimi gördü. Bana bir ton mesaj attı ne kadar aşağılıksın vs diye ve 2 saat boyunca aradı ama br telefonu açtım ne mesaj attım inşallah takıntı haline getirmeden bitirir
Son düzenleme: