İstediğin hayatı yaşıyosun halen ne diye şikayetçisin?Yok sadece o değil.yüzüme de söylüyorlardı sen yaş aldıkça güzelleşiyorsun, her gördüğümde daha güzel oluyorsun tarzı.
Koskoca şehirde ne dedikodusu?Çirkin ve ilgi görmeyen kadınlar daha çok aldatır sadık olamaz derler dış ilgide hemen değişir derler. Şahsen ben böyle biriyle arkadaş bile olmam. Kaliteli adam da sevdiğini paylaşmaz. Dedikodunuz olmuyor mu
Algılama probleminiz var cevap yazmayın pleaseNeden büyük konuşayım ya hu, sadece çoklu eşliliği doğru bulmuyorum, tövbe tövbe iyice cılkını çıkardınız bu empati yapmanın, kötü bir şeyi savunacak kadar da ahmak değilim, kim kimle sevgiliyse veya evlenmeden beraber olmayı tercih etmişse bu kimseyi ilgilendirmez zaten , benim bahsettiğim şey sağlıksız ve psikolojik olarak da kötü etkileyen ilişkiler, Allah aşkına alıntılamayın beni laf anlatamam daha fazla ...
Koskoca şehirde hiç arkadaş eş dost tanıdık iş arkadaşı komşu yok mu sizi tanıyan 5 kişiyle ilişki yaşadığınızı anlamıyorlar mı görmüyorlar mı hiç mi birlikte dışarıda olmuyorsunuz bu 5 kişinin hiç mi tanıdık noktası yok? Bunun koskoca şehirle alakası ne? Hiç mi kendinize saygınız yok amlamadım özsaygı özsevgi özşefkat bunlar çok önemli ya. Yakın çevrede kimse yapma demiyor mu? nasıl adamlar bunlar böyle hangi erkek üstelik iyi eğitimli kaliteli adam böyle yaşarKoskoca şehirde ne dedikodusu?
Zaman zaman çok sorun yaşadığım da oldu tabi.yüzüme vuran.iletişimi kesen.orada burada karşılaştıklarım.. ama özsaygıyla alakası olduğunu düşünmüyorum.yani varsa da ben kendimi kötü hissetmiyorum.diğer insanların tavırları kötü hissettiriyor.icimden gelen birşey yok.Koskoca şehirde hiç arkadaş eş dost tanıdık iş arkadaşı komşu yok mu sizi tanıyan 5 kişiyle ilişki yaşadığınızı anlamıyorlar mı görmüyorlar mı hiç mi birlikte dışarıda olmuyorsunuz bu 5 kişinin hiç mi tanıdık noktası yok? Bunun koskoca şehirle alakası ne? Hiç mi kendinize saygınız yok amlamadım özsaygı özsevgi özşefkat bunlar çok önemli ya. Yakın çevrede kimse yapma demiyor mu? nasıl adamlar bunlar böyle hangi erkek üstelik iyi eğitimli kaliteli adam böyle yaşar
Çevrende kimse kalmaz yüzüne bakan olmaz bu gidişte topluma göre sapıksın çünkü. Apartmanda bile sorun olmuyor mu evine girip çıkmıyorlar mı ben istanbulda gayet iyi bir semtte yaşarken bile böyle şeyler sorun oluyordu. Vanı da biliyorum annemle yaşadık herkes herkesi tanır akraban yok mu nasıl tepki veriyor ailen vs. Bu adamlar nasıl kabulleniyor yahu hiç mi ortak ustaları vs yok nasıl bi erkeklik buZaman zaman çok sorun yaşadığım da oldu tabi.yüzüme vuran.iletişimi kesen.orada burada karşılaştıklarım.. ama özsaygıyla alakası olduğunu düşünmüyorum.yani varsa da ben kendimi kötü hissetmiyorum.diğer insanların tavırları kötü hissettiriyor.icimden gelen birşey yok.
Ohaaa hafta içi her güne 1 tane hafta sonları tatil.. Sonra kızlar diyor ki evlenecek adam yok. Olmaz tabii
İlgi görmek için arada açar böyle konu.Madem sadakatli olmayı gerekli görmüyorsunuz,sadakatsiz olmanız neden sizi rahatsız etti de bu konuyu açma gereği duydunuz?
Bana göre herkes istediği gibi yaşayabilir,şahsen sakıncası yok. Sizin sadakatiniz beni ilgilendirmez. Ama yarın öbür gün kocam sizin gibi birine takılırsa bu kocamın suçudur,size benzeyen kadınları suçlamam.
Ya canım benim,haklısın da ne kadr çevremizde barındırmasak da dışarıda her çeşit insan var. Bizim kocalar da kafeste değil nihayetinde,illa ki denk gelirler bu tarz düşünenlerle. O da kendi problemleri artıkİlgi görmek için arada açar böyle konu.
Ben çevremde ferhans gibileri barındırmam.
Ha bunun sebebi kocama yavşar mı acaba düşüncesiyle degil.
Bana göre gayri ahlaki buldugum bir hayat süren kişi kendisi o sebeble ortak bir yaşam alanında bir araya gelebileceğim birisi degil.
Yanında gezen birisi için de açıkcası aynı düşünürüm.
Bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim.
Kendi tercihi beni ilgilendirmez evet ama hakkında düşündüklerime de ket vuramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?