- 16 Temmuz 2023
- 1.839
- 4.681
- 53
Terapiye ve ilaçlara devam etmelisin, çocukluğunu çok merak ediyorum, nasıl bir aile hayatın vardı, taciz , tecavüz anın var mı? Borderline ve daha birçok psikoz yaşadığını düşünüyorum...Merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere ben bir türlü çapkınlıklarımdam vazgeçemiyorum.terapiste gidiyordum bu tarz davranışların bana ve mevcut ilişkilerime zarar verdiğini konuştuk.hayatımda 5 senedir var olan ilişkime zarar verdiğimi anlayıp sürekli karar alıyorum ama bir türlü devamını getiremiyorum.3 gün 5 gün sonra yine eski taş eski hamam.ben bu hayatı çok seviyorum ama herşeyin bir bedeli var diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor.hayat çok renksiz, tatsız gelmeye başlıyor.keyfim olmuyor.zaten etrafımdaki herkes de söylemeye başlıyor.sadakatli, çizgileri net olan kadınlara benim gibiler denk gelir.benim gibilere de kaliteli, sadakatli erkekler denk geliyor.hayat ne tuhaf.en son yine bir karar vermiştim işte yine uygulayamadim.yaptıklarımın karaktersizlik ve kötü bir hayat tarzı olduğunu hiçbir zaman düşünmedim ve hâlâ daha düşünmüyorum.asıl neden bu galiba.diğer insanlara uyum sağlamaya çalışıyorum sadece.eee içten gelmeyin de olmuyor sanırım.yaa ben niye diğer insanlar gibi düşünemiyorum? Gittim belki hastayımdır diye ilaç kullandım, terapiye başladım.yok yine sizler gibi düşünemiyorum.bana terapisti empati yap.karşımdaki adam başkasıyla sevişip yanına gelse ne düşünürsün falan diyor ama ben rahatsız olmazdım ki duşunu alıp geldikten sonra.ben de bu tarz manevi kavramlar yok galiba.hayatımdaki insana değer veririm elimden gelen herşeyi yaparım değer veriyorsam ama şu sadakat kavramı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.değer vermeyi sadakatla bağdaştıramıyorum.ne yapmak lazım bilemiyorum. ki.yargılamazsaniz sevinirim çünkü ben de biliyorum toplumun genel değer yargılarını.memnun olmadığımı da belirtiyorum zaten.çevrenizde benim gibi tanıdıklarınız falan var mı acaba?
Aslında karşısındaki erkekler kendisine anlam bile yüklemiyorlar, sadece kullanıyorlar, tek amaç düzenli ,bedava sex ...5 senedir beraber olduğun adam seni başkalarıyla paylaşırken bunun neresi kaliteli erkek oluyor .
Seni yargılamak gibi düşüncem yok zaten,sen,n kendinle ilgili sıkıntıların var.
Bunu ben de düşündüm konularını okudukça...Terapiye ve ilaçlara devam etmelisin, çocukluğunu çok merak ediyorum, nasıl bir aile hayatın vardı, taciz , tecavüz anın var mı? Borderline ve daha birçok psikoz yaşadığını düşünüyorum...
Daha öncede sordum aileden sevgisizmi büyüdün diye hayır demişti.Terapiye ve ilaçlara devam etmelisin, çocukluğunu çok merak ediyorum, nasıl bir aile hayatın vardı, taciz , tecavüz anın var mı? Borderline ve daha birçok psikoz yaşadığını düşünüyorum...
Daha iyisi olamazdı efsane yorum şapka çıkartmalıkÇok şükür yok etrafımda böylesi aysenimi.
Ben açıkçası senin bile isteye böyle olduğunu düşünüyorum. Bunun bir marifet olduğunu düşünüyor gibi hissettiriyorsun.
Mesele genel değer yargılar değil. Mesele neyi ne olarak gördüğün. Sen seksi hayvani bir dürtü gibi yaşıyorsun buna insani yaklaşmiyorsun. Yanlış anlama ama hayvanlar bile çiftleşeceği kişiyi seçiyorlar her önüne gelenle çiftleşmiyor.
Doğada bile erkekler dişiyi etkilemek için uğraşıyor,savaş veriyor sonunda birisi alıyor.
Sen doğada olsan gönlü olsun diye kaybedene de vereceksin tövbe tövbe beni kötü kötü konuşturuyorsun
Ayrıca 5 yıldır hayatında olan kişi bu yaptıklarını bildiği halde kalıyorsan ona sadık denmez daha çok k.vat denir afedersin.
Oluyor tabi ama kendisi gayet anlayışlı bir bey olduğundan kendini çok kaptırma diyor sadece.Bu 5 senedir hayatında olan adamın diğer ilişkilerinden haberi oluyor mu?
Aynen anlam yüklese böyle bir hayat mı olur,hazır bir kadın var karşısında.Aslında karşısındaki erkekler kendisine anlam bile yüklemiyorlar, sadece kullanıyorlar, tek amaç düzenli ,bedava sex ...
YokMerhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere ben bir türlü çapkınlıklarımdam vazgeçemiyorum.terapiste gidiyordum bu tarz davranışların bana ve mevcut ilişkilerime zarar verdiğini konuştuk.hayatımda 5 senedir var olan ilişkime zarar verdiğimi anlayıp sürekli karar alıyorum ama bir türlü devamını getiremiyorum.3 gün 5 gün sonra yine eski taş eski hamam.ben bu hayatı çok seviyorum ama herşeyin bir bedeli var diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor.hayat çok renksiz, tatsız gelmeye başlıyor.keyfim olmuyor.zaten etrafımdaki herkes de söylemeye başlıyor.sadakatli, çizgileri net olan kadınlara benim gibiler denk gelir.benim gibilere de kaliteli, sadakatli erkekler denk geliyor.hayat ne tuhaf.en son yine bir karar vermiştim işte yine uygulayamadim.yaptıklarımın karaktersizlik ve kötü bir hayat tarzı olduğunu hiçbir zaman düşünmedim ve hâlâ daha düşünmüyorum.asıl neden bu galiba.diğer insanlara uyum sağlamaya çalışıyorum sadece.eee içten gelmeyin de olmuyor sanırım.yaa ben niye diğer insanlar gibi düşünemiyorum? Gittim belki hastayımdır diye ilaç kullandım, terapiye başladım.yok yine sizler gibi düşünemiyorum.bana terapisti empati yap.karşımdaki adam başkasıyla sevişip yanına gelse ne düşünürsün falan diyor ama ben rahatsız olmazdım ki duşunu alıp geldikten sonra.ben de bu tarz manevi kavramlar yok galiba.hayatımdaki insana değer veririm elimden gelen herşeyi yaparım değer veriyorsam ama şu sadakat kavramı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.değer vermeyi sadakatla bağdaştıramıyorum.ne yapmak lazım bilemiyorum. ki.yargılamazsaniz sevinirim çünkü ben de biliyorum toplumun genel değer yargılarını.memnun olmadığımı da belirtiyorum zaten.çevrenizde benim gibi tanıdıklarınız falan var mı acaba?
Mevzu sadece seks anladığım kadarıyla o zaman açık ilişki yaşayın.Merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere ben bir türlü çapkınlıklarımdam vazgeçemiyorum.terapiste gidiyordum bu tarz davranışların bana ve mevcut ilişkilerime zarar verdiğini konuştuk.hayatımda 5 senedir var olan ilişkime zarar verdiğimi anlayıp sürekli karar alıyorum ama bir türlü devamını getiremiyorum.3 gün 5 gün sonra yine eski taş eski hamam.ben bu hayatı çok seviyorum ama herşeyin bir bedeli var diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor.hayat çok renksiz, tatsız gelmeye başlıyor.keyfim olmuyor.zaten etrafımdaki herkes de söylemeye başlıyor.sadakatli, çizgileri net olan kadınlara benim gibiler denk gelir.benim gibilere de kaliteli, sadakatli erkekler denk geliyor.hayat ne tuhaf.en son yine bir karar vermiştim işte yine uygulayamadim.yaptıklarımın karaktersizlik ve kötü bir hayat tarzı olduğunu hiçbir zaman düşünmedim ve hâlâ daha düşünmüyorum.asıl neden bu galiba.diğer insanlara uyum sağlamaya çalışıyorum sadece.eee içten gelmeyin de olmuyor sanırım.yaa ben niye diğer insanlar gibi düşünemiyorum? Gittim belki hastayımdır diye ilaç kullandım, terapiye başladım.yok yine sizler gibi düşünemiyorum.bana terapisti empati yap.karşımdaki adam başkasıyla sevişip yanına gelse ne düşünürsün falan diyor ama ben rahatsız olmazdım ki duşunu alıp geldikten sonra.ben de bu tarz manevi kavramlar yok galiba.hayatımdaki insana değer veririm elimden gelen herşeyi yaparım değer veriyorsam ama şu sadakat kavramı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.değer vermeyi sadakatla bağdaştıramıyorum.ne yapmak lazım bilemiyorum. ki.yargılamazsaniz sevinirim çünkü ben de biliyorum toplumun genel değer yargılarını.memnun olmadığımı da belirtiyorum zaten.çevrenizde benim gibi tanıdıklarınız falan var mı acaba?
Haberi var tabiki olmaz mı , toplaşma imkanları olsa grup seks yapacaklar diye düşünüyorumBu 5 senedir hayatında olan adamın diğer ilişkilerinden haberi oluyor mu?
Ee kadın için de öyle düzenli bedava seks ! Kadın da bunu dile getirmiş zaten. Parayla mı seks yapsa daha çok saygı duyardınız? Siz bedava yapmıyor musunuz partnerinizleAslında karşısındaki erkekler kendisine anlam bile yüklemiyorlar, sadece kullanıyorlar, tek amaç düzenli ,bedava sex ...
ne çirkin bir konuşma yahu! Cinsellik kadın için de ihtiyaç ve gayet hazır bir erkek olduğu gibi gayet hazır bir kadın da olabilir aynen gayet normal! Kadın zaten ben çok namus timsaliyim dememiş böyle değerlerim yok demiş ! Bu konunun dışında hazır bir kadın kalıbı beni irite etti ! Erkek yargılanmıyor ama kadın kolay seks yapınca hazır değersiz anlam yüklenmeyen bir kadın mı? Çok çirkin !!!Aynen anlam yüklese böyle bir hayat mı olur,hazır bir kadın var karşısında.
Yok duşunu aldığı sürece sorun olmaz diyormuş heheehOluyor tabi ama kendisi gayet anlayışlı bir bey olduğundan kendini çok kaptırma diyor sadece.
Valla ben öyle gavat erkeklere de saygı duymuyorum, burda konu sahibi ile ilgili yargıları belirtmek durumundayız, erkeklere gelince de bu tarz herifler midemi bulandırıyor...Ee kadın için de öyle düzenli bedava seks ! Kadın da bunu dile getirmiş zaten. Parayla mı seks yapsa daha
ne çirkin bir konuşma yahu! Cinsellik kadın için de ihtiyaç ve gayet hazır bir erkek olduğu gibi gayet hazır bir kadın da olabilir aynen gayet normal! Kadın zaten ben çok namus timsaliyim dememiş böyle değerlerim yok demiş ! Bu konunun dışında hazır bir kadın kalıbı beni irite etti ! Erkek yargılanmıyor ama kadın kolay seks yapınca hazır değersiz anlam yüklenmeyen bir kadın mı? Çok çirkin !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?