ben bir hata mı yaptım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O fırsatını bulamadığı için kimseyle beraber olamamıştır ya da yalan söylüyordur. Kendine yüklenmeyi bırak aldatmamıssın sonuçta :)

Birakmasaydi seni. Kendi hatasi...

Aynen yaaaa. Ben de cildircam. Erkek istedigini yapar kiz kirlenir sonra da erkegin "temiz" kizla evlenmeye hakki olur. Tam magara devrinden kalma dusunce ve fikirler. Allahim sana geliyorum.

Bence ayrıl. şimdiden başına kalkıyorsa evlenince en ufak şeyde bin beterini yapar. Ayrıca yapmadım diyor ama başında beklemedin sonuçta belki kendi bin beterini yaptı. Kendini suçlu hissetme. Bittiyse bitmiştir o dönem için hesap vermek zorunda değilsin.

Gerçekte "Muhafazakar" olan erkek dini nikah yada evlilik olmadan biriyle ilişkiye girmez.
en modern görünen erkekler bile bakireliği sorun ediyomus gibi hissediyorum çevremde de örnekleri var bilmiyorum
Beyefendiler bakireliğe önem veriyorlardı bir zahmet kendilerini karılarına saklasın ve bakır kalsınlar.

1 2 gündür yeni üye olup burda bakirelik mevzusu açan hesaplar artık çok sıktı. Büyük ihtimalle her haltı yiyip kendine hak gören ama gözü açılmamış kız arayan erkekler yada fake konular
Sizinle beraberken başka kızlara yürüyen biriyle beraber olduğunuz için sorun sizde
Harbiden konu sahibi sizi ayrı olduğunuz zaman başkasıyla görüştüğünüz için suçlayan bu herife sizi ilişki sırasında aldattığının hesabını sordunuz mu?

Yol yakınken bari gururunla ayrıl da daha fazla kendini kullandırma sana ekmek yediren anne babanın gururunu düşün onlar sen elim oğluna bedavaya nikahlarız oranı buranı ellet becert diye doğurmadı seni
Ne iğrenç laflar bunlar. Nasıl iki yüzlü bir kafa
Peki annesinin babasının gururunu niye erkekler de düşünmüyor? Ve o aileler niye erkek çocuk sevişince bunu yanlış görmüyor?

Bu adam muhafazakar degıl oyle olsa kendide bu haltları yemez yanlıs anlama ki zaten bu adamla sen olamazsın bariz belli uygun degılsınız evlensende çok afedersin kötü sözler söyler hayatun burnundan gelir bu seferde cocukla mahkeme kapılarında beklersin ve sen oyle saf temizsin ki onun senle ayrıyken başkasıyla olmamasına inanıyosun böyle bir dünya yok ki zaten bilerek söylemeyip seni suçlu gostermek istemis bak işte ben yapmadım ama sen yaptın sakın kanma sevmek ne ya ne yani sevmek yetmıyo bir kadına adam lazım adam merhamet olacak insan olacak sevgi biter saygı kalır zaten sizin ilişkiniz en basından beri yanlıs kurtul bu adamdan gençliğine yazık edersin söylemedi deme

TTNET

Çevrendekiler yanlış düşünüyor , sorulan bir soruya doğru bir cevap vermişsin, rahatsız olacaksa sormasaymis o da o zaman. Böyle bir konuya bu kadar takılan biri evlendikten sonra duyarsa ne olacak, evlilik yalanla sürmez, bu durumu ya kabul eder ya da etmez. Açıkca sor evlenince sorun olacak mı diye.
Ayrica 1 yıldır ilişki yaşamamış asla olamaz ,resmen seni tuzağa düşürüp üste çıkmış, kendi ilişkilerinden dikkati sana çekmiş.
Benden temiz bir kız bulursa yazmışsın şaşkınlıkla okudum, gençsin bekarsın ayrica o ayrılmış niye kirli olasın. Bulduğu kızın her şeyi gizleyen yalan söyleyen biri olmayacağı ne malum.
Bu arada ben olsam evlenmezdim bu kişiyle, zaten ona buna yürümüş evlenince her halti yer sonra da yakalanınca bu konu üzerinden seni suçlar. Eğer kendisi de 1 yıl icindeki ilişkilerinden bahsetseydi böyle düşünmezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…