- 8 Temmuz 2023
- 116
- -8
- 11
- Konu Sahibi likeaflower11
-
hayır yanlıs anlamıssınızCok uzun.
Okuyamadim.
Sanirim ilk iliskini baskasiyla yasadin sen bunu baska sevgili bulup onla paylastin, o da sana sen benim helalimdin, mahvettin ayaklari cekti.
Ama sevisiyorsunuz?
Tamam okudum cok farkli degilmis, birinciye donmussun, ikinci oldu demissin. O da sana tavir almis.hayır yanlıs anlamıssınızvakit ayırıp yorum yaparsanzı çok mutlu olurum cidden
neden muhafazakar olmadığını düşündüğünüzü merak ettim açıklar mısınız. bu arada ayrıyken yaşadıklarımız birbirimizi ilgilendirmez haklısınız zaten ben de neden söylediğimi bilmiyorum şimdi düşününce neden söyledim diye düşünüyorum sanırım kıskandırmak istemişim içimdeki özgüvensiz değersiz kişiliğimden dolayı. başka bir neden bulamıyorum bu mantıksız hareketime, sürekli neden söyledim diyip kendimi üzüyorum neredeyse her gün bu moddayım.Erkek arkadaşınız muhafazakar değil bu birincisi, ikincisi ayrıyken yaşadığınız şeyler onu ilgilendirmez üçüncüsü de "erkeklik grururum incindi, sen artık benim değilsin" cümleleri çok komik yeşilçam filmlerinde sanıyor kendini galiba.
Muhafazakar bir insan nikahsız birliktelikler yaşamaz çünkü.neden muhafazakar olmadığını düşündüğünüzü merak ettim açıklar mısınız. bu arada ayrıyken yaşadıklarımız birbirimizi ilgilendirmez haklısınız zaten ben de neden söylediğimi bilmiyorum şimdi düşününce neden söyledim diye düşünüyorum sanırım kıskandırmak istemişim içimdeki özgüvensiz değersiz kişiliğimden dolayı. başka bir neden bulamıyorum bu mantıksız hareketime, sürekli neden söyledim diyip kendimi üzüyorum neredeyse her gün bu moddayım.
sizce tavır almakta haklı mı? yani ben ondan ayrılmak istemiyorum şuan bir mucize olsun ve bu yaşanılanlar unutulsun istiyorum hiç mi mümkün değil, sürekli benden temiz kız bulursa beni bırakır bu diyip duruyorum içimdenTamam okudum cok farkli degilmis, birinciye donmussun, ikinci oldu demissin. O da sana tavir almis.
Ayrilmalisin. Bi omur kafana kakacak.
evet doğru söylüyosusunuz biz ayrıyken kimseye dokunmamış zaten bende kimseye dokunmam sanmış. tekrar baruşırız diye düsünüyomus hep, yıkıldı yani söylediklerimi duyunca hatta biz evlenince sen benim karım olucaksın ama ben senin kocan olamıcam gibi bisey demisti iste ben onun helali olmuyorum suan o açıdan bişey demişti..Muhafazakar bir insan nikahsız birliktelikler yaşamaz çünkü.
Sormuş, söylemişsin. Onu ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokarsa sonucuna katlanır. Senlik bir durum yok.neden söyledim diye düşünüyorum
Gerçekten çekilmez biri ya kabullenemiyorsa ayrılsın evlenseniz bile söylenip durur mutlu olamazsınız.evet doğru söylüyosusunuz biz ayrıyken kimseye dokunmamış zaten bende kimseye dokunmam sanmış. tekrar baruşırız diye düsünüyomus hep, yıkıldı yani söylediklerimi duyunca hatta biz evlenince sen benim karım olucaksın ama ben senin kocan olamıcam gibi bisey demisti iste ben onun helali olmuyorum suan o açıdan bişey demişti..
çevremdeki herkes keşke söylemeseydin gibi bir tavır takındığı için kendimi kötü hissediyorum ama evet söylemem için kapana kıstırdı resmen o an bide söylemesem vicdanım rhat etmezdi öyle bi yapım var maalesefSormuş, söylemişsin. Onu ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokarsa sonucuna katlanır. Senlik bir durum yok.
haklısınız ama ayrılmasını hiç istemiyorum her şeye rağmen sorun bende miGerçekten çekilmez biri ya kabullenemiyorsa ayrılsın evlenseniz bile söylenip durur mutlu olamazsınız.
sizce tavır almakta haklı mı? yani ben ondan ayrılmak istemiyorum şuan bir mucize olsun ve bu yaşanılanlar unutulsun istiyorum hiç mi mümkün değil, sürekli benden temiz kız bulursa beni bırakır bu diyip duruyorum içimden
Kalbinizde biri varken başkasıyla görüşmeniz bana göre doğru değil ama böyle bir insandan ayrılmayarak da hata ediyorsunuz sürekli bu lafları işiterek ömür geçmez, devamlı süt dökmüş kedi gibi suçlu suçlu mu gezeceksiniz? Herkes herkesi unutur önünüze bakın bence.haklısınız ama ayrılmasını hiç istemiyorum her şeye rağmen sorun bende mi
en modern görünen erkekler bile bakireliği sorun ediyomus gibi hissediyorum çevremde de örnekleri var bilmiyorum kendime çok kızdığım bir dönemdeyim cinsel hayatım yüzünden, ben normalde böyle eski kafalı bi insan değildim ama aşırı yargılandığım için onun tarafından, resmen kafa yapım değiştiTavir almakta hakli veya degil.
Bakire olmamani onemsemeyecek, sana prensesler gibi davranacak, bunu kafana kakma adiligini asla gostermeyecek erkekler var iken, neden kendini bu okuze ezdireceksin?
Senden temiz kiz vs su sozleri kendine nasil yakistiriyosun yahu? Yil 2023!!!
Ay cildiricam.
Hayatında olmadığı aylarda ne yaptığın onu ilgilendirmez. Onun ne yaptığı da seni ilgilendirmez ama sorduğunda doğru söylemesi önemli. Sadakat birlikteyken gerekli ama dürüstlük genel bir özelliktir. Ayrıyken sana sadık olması gerekmez, sana karşı dürüst mü ona bak.çevremdeki herkes keşke söylemeseydin gibi bir tavır takındığı için kendimi kötü hissediyorum ama evet söylemem için kapana kıstırdı resmen o an bide söylemesem vicdanım rhat etmezdi öyle bi yapım var maalesef
en modern görünen erkekler bile bakireliği sorun ediyomus gibi hissediyorum çevremde de örnekleri var bilmiyorum kendime çok kızdığım bir dönemdeyim cinsel hayatım yüzünden, ben normalde böyle eski kafalı bi insan değildim ama aşırı yargılandığım için onun tarafından, resmen kafa yapım değişti
Sizinle beraberken başka kızlara yürüyen biriyle beraber olduğunuz için sorun sizdehaklısınız ama ayrılmasını hiç istemiyorum her şeye rağmen sorun bende mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?