- 9 Kasım 2013
- 1.723
- 1.764
-
- Konu Sahibi icimdekibosluk
Kara çarşafa girseniz ANCA mutlu olurAz önce yine konuştuk,benzerini bir yıl içinde defalarca yaptığımız bir konuşma oldu yine. Diyor ki benim istediğim gibi bir eş olacaksın,normal bir kadın olacaksın;yoksa burada bitecek herkese de açıklayacakmış aldığı kararı. Onun normal kadından anladığı ve benden de istediği şunlar: onun önüne geçmiycem,onu yücelticem hem yalnızken hem de başkaları varken. Başkalarının yanında onunla zıt olduğumux bir konu varsa bunu millete göstermiycem,onun ailesini özelllikle de annesini haftada bir kere arıycam,kardeşlerini arıycam,çok yakın bi kuzeni var onu arıycam sık sık,işveli cilveli olacağım libidom her an yükseklerde olacak,kılık kıtafette de istemediği hiçbir şeyi giymeyeceğim.buna rsnkli desenli pantolonlar,hafif omuzları açıkta bırakan kayık yaka bluzlar, dantelli örgülü yani teni gösteren her türlü giysiler hırkalar dizin üstüne çıkan her türlü etek ve elbiseler de dahil...eee geriye ne kalıyor ki? Erkek gibi dik dik konuşmayacağım,inatçı olmayacağım, küstüğümde uzatmayacağım vs vs bu liste böyle uzar gider.
Açık açık söylüyor ezildiğini bence psikoloğa bi gidin nasıl ikna edersiniz bilmiyorum ama halledin bunu çünkü dediğini yapsanız da hep böyle olcak. bişi bulacak ay ben orda ezildim ,birdaha onu yapma ,sonra sizde kara Çarşaf ,herseye kafa sallayan biri mi olacaksınız ..öyle birini seçseydi ozamanTavlamak meselesi biraz karışık. Flört döneminde böyle değildi ki aynı kıyafetleri giyiniyordum sorun olmuyordu. Zaten kendisi açık açık dedi svlendikten sonra.''ben de bu kadar eşimde kıyafeti sorun edeceğimi bilmezdim.beni bu hale sen getirdin?o nilan kıyafetini giyerek beni ezdin ve bendeki bu duyguları uyandırdın.'' Ailesine de yansıdı bu sorunlarımız.onlar da şaşırdılar oğullarının kıyafetten sorun çıkarmasına.
Siz de sürekli şunu yapma bunu yapma deyin yani değiştirmeye çalışın ,hiç mi yok beğenmediğiniz huyu,gerçi bu da işi çıkmasa sürükler gibi..Bilemiyorum salim kafayla düşünüp aile büyükleriyle paylaşmalı mıyım bilmiyorum. Birkaç gün sonra ben atağa geçmezsem eşim geri adım atacak veya ben yumuşayacağım.benim istiyorum ki boşanmadan düzelsin, çünkü aramızda sevgi var,ayrıldığımızda üzülecek onca büyüğümüz var. Ayrılık olmadan biraz bana insan olarak bakabilse,şu yönünü beğenmiyorum değiştir demekten vazgeçebilse, oturup onunla konuşabilsek
Çok iyiydi yorumSizi hayatta boşamaz bu blöflerine kanmayın. Hatta siz boşanmak istesenizde boşanmaz.erkeklerdeki aldatma ve ayrılma psikolojisi çok afedersini katiller ve tecavüzcüler gibi yani misal veriyoeum yani.. dişini geçirebileceklerini düşündükleri kadınlara bunları yaparlar.duruşunuz çok güzel. Zaten hiç bir abartınızın da olmadığını söylüyosunuz kılık kıyafette size saygı duymayı öğrensin. Zaten bi kere taviz verirseniz arkası mutlaka gelir. Taviz vermekle özveride bulunmak ayrı şeylerdir kadınlar bunun ayrımına varamadığı için ipin ucunu kaçırıp konların kendilerini süründürmelerine neden oluyorlar