ben bir bireyim

Cogu erkegin icinde bir aslan yatar
o aslan kükreyince karsisindaki kedinin susmasini bekler
o aslan pohpohlanmak ister
kavanozu senin degil onun acabilmesi onu mutlu eder
vs

Kara çarşafa girseniz ANCA mutlu olur

Açık açık söylüyor ezildiğini bence psikoloğa bi gidin nasıl ikna edersiniz bilmiyorum ama halledin bunu çünkü dediğini yapsanız da hep böyle olcak. bişi bulacak ay ben orda ezildim ,birdaha onu yapma ,sonra sizde kara Çarşaf ,herseye kafa sallayan biri mi olacaksınız ..öyle birini seçseydi ozaman

Siz de sürekli şunu yapma bunu yapma deyin yani değiştirmeye çalışın ,hiç mi yok beğenmediğiniz huyu,gerçi bu da işi çıkmasa sürükler gibi..

Çok iyiydi yorum

Siz hatalısınız. Üniversite mezunu, akıllı, duyarlı, güzel bla bla bunlar çok güzel özellikler. Ama karşıdaki insanı analiz edemediğinizde bu özelliklerin değeri kalmıyor. Adeta sıfırlanıyor. Şimdi biz ne desek boş. Bu adamlar evlenmeden önce mutlaka ama mutlaka kendini belli ediyor ki sizinki etmiş. Görmek lazım.

Son düzenleme:
aşağılık kompleksi denen şey bu sanırım. sizi pasifleştirmeye çalışıyor toplumumuzdaki erkekler çoğunlukla böyle maalesef. eşinizle birlikte bi uzmanla görüşmelisiniz

bu erkeklerinde ne istediği belli değil.bakımsız olursun laf edeler güzel olursun mana bulurlar.napcaz yaranmak için bilemedim.siz kendinizden ödün vermeyin bence kabulleniyorsa böyle kabul etsin köle sanıyor herhalde sizi hep istediklerinimi yapacakssınız ne saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…