• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bilmiyorum bilemiyorum

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
bu ara çok dardayım sürekli dua ediyorum ama çözümüm yok
şöyle anlatayım ben 6 sene önce bosandım (boşanmamım sebebi ilgisizlik sevgisizlik sorumsuzluğuydu)
ve bu sürede eski eşimi görmedim kızımla beraber bir hayat kurdum kendime
çalıştım didindim yettim kimseden destek istemedim.
ama gelin görünki simdi işimle ilgili sorunlar yaşıyorum gecen gün konu açmıştım
yani sonuçta ya o çıkaracak yada ben çıkacağım iş o raddeye geldi.
dayanamıyorum laflara çünkü.

ben bu işte emek verdim yükseldim ve iyi sayılacak maas alıyorum iş araştırdım ve maaslar çok düşük.
bu arada eski eşim emekli oldu ve tekrar barışmak istiyor
gelsin konuşalım dedim geldi ancak bende zerre kadar his yok bitmiş

belki yadırgayacaksınız ama birleşirsem sadece maası için olacak beni bir süre idare etsin diye

mutsuzum öylede böylede ve çözüm bulamıyorum ben nasıl kurtulurum

Allah yardımcın olsun abla
neden yadırgayalım ki çok çaresiz olduğun belliydi önceki konundan
ama hissiz sevgisiz yapabilecek misin eski eşinle
tekrar sevebilecek misin sence?
inşallah ne yapıp edip tazminatını alarak çıkabilirsin işinden de bunlara gerek kalmaz...

Sakın öyle bir hata yapmayın. Bir süre e azından (babası olduğu için) kızınızın masraflarına destek isteyebilirsiniz ve o arada başka iş bakabilirsiniz. Ama sırf maaş için asla eski eşinizle barışmayın.

Allah yardımcın olsun abla
neden yadırgayalım ki çok çaresiz olduğun belliydi önceki konundan
ama hissiz sevgisiz yapabilecek misin eski eşinle
tekrar sevebilecek misin sence?
inşallah ne yapıp edip tazminatını alarak çıkabilirsin işinden de bunlara gerek kalmaz...

yok bitanem sevemeyeceğim belli

yani değermi bilmiyorum bundan sonraki hayatımı karartacağım
kimsenin eline düşmek istemiyorum
sadece dua ediyorum

Sakın öyle bir hata yapmayın. Bir süre e azından (babası olduğu için) kızınızın masraflarına destek isteyebilirsiniz ve o arada başka iş bakabilirsiniz. Ama sırf maaş için asla eski eşinizle barışmayın.

yapmaz canım bu adam kızına 5 kuruş yardımı olmadı şimdiye kadar

Isten cikma. Illa bitecekse onlar kovsun. Tazminat ve issizlik maasi alirsin. O surecte de illa ki bir is bulursun. Eski esine donme. Yurumez zaten. Bosa can sikintisi.

işten niçin ayrılıyorsunuz. eşinizle aynı yerde fln mı çalışıyorsunuz anlayamadım

beninde diyeceğim hiç mantıklı değil düşünceniz. yani o insanla mutlu olabilseydiniz zaten ayrılmazdınız. altı sene ayrı kalmış unutmuşsunuz. çocuğunuza yardım yapmıyormuş. öyle bir adamla asla evlenmeyin.

ayrıca altı sene ayaklarının üstünde durmayı başarmışsın yine başarırsın. yani az maaşlada olsa bir işe gir . olmadı biraz ek iş yaparsın. ne bilim standa tanıtım işi gibi bişiler. idare edersin kıt kanaat emin ol

o adam anlarsa parası için evlendiğini veya kızgınlıkla fln söylersen sana nasıl davranacağını tahmin edebiliyormusun peki.
böyle durumlarda insan sağlıklı düşünemiyor. yapma kendini yakma

sakın kendin çıkma işten illa çıkarmak istiyorlarrsa tazminatınıda ihbarınıda versinler.öyle yok sen yıllarını ver sonra çek git.sakın sakın.

honeysucklcim; bana düşmez de bence dönme.
Kızına bile bir kuruş hayrı dokunmamış adam şu saatten sonra ailesine ne verebilir?

bu ara çok dardayım sürekli dua ediyorum ama çözümüm yok
şöyle anlatayım ben 6 sene önce bosandım (boşanmamım sebebi ilgisizlik sevgisizlik sorumsuzluğuydu)
ve bu sürede eski eşimi görmedim kızımla beraber bir hayat kurdum kendime
çalıştım didindim yettim kimseden destek istemedim.
ama gelin görünki simdi işimle ilgili sorunlar yaşıyorum gecen gün konu açmıştım
yani sonuçta ya o çıkaracak yada ben çıkacağım iş o raddeye geldi.
dayanamıyorum laflara çünkü.

ben bu işte emek verdim yükseldim ve iyi sayılacak maas alıyorum iş araştırdım ve maaslar çok düşük.
bu arada eski eşim emekli oldu ve tekrar barışmak istiyor
gelsin konuşalım dedim geldi ancak bende zerre kadar his yok bitmiş

belki yadırgayacaksınız ama birleşirsem sadece maası için olacak beni bir süre idare etsin diye

mutsuzum öylede böylede ve çözüm bulamıyorum ben nasıl kurtulurum

Sırf maddiyat icin birleşirsen vicdanını susturabilecek misin?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

adamın kızına hiç bir şekilde yardımı olmamışken siz yeniden birleşseniz size ne verecek ki.. kesinlikle birleşmeyin. işinizden de onlar çıkaran kadar çıkmayın. herşey yavrularımız için değil mi? yavrun için bir süre daha sık dişini... inş. güzel bir iş çıkar karşına.. Allah yardımcın olsun..

Back