• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Ben bayıldım ya siz :)

Ben de bu takımı aldım yaaaaaaaaaaaa
hatlar karıştı benimkini mi arkadaşınkini mi aldınız:1::1:
öok öok güzel..
çok beğendim...
güle güle kullan
çok teşekkürler:16::16:
bir de anforaya bak derim. ben çok beğenerek kullanıyorum ;)

iki seçeneğim ver ya gold 2080 ya da tutku 2051 çünkü koltuklar krem rengi arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum..

gold daha hoş canım:29:

çok güzel allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin:34:

Canım,senin için perdelerimi ekleyecektim,geç oldu biraz kusura bakma:16:

$081220111109.webp$081220111105.webp$081220111106.webp

Canım en sondaki,perdenin arkası,koyu kahve olanın desen renginden,istersem çift yönlü kullanabiliyorum yani:34:

süpermiş canım nerden kaça aldın acaba:26::26:

Daha güzelleri senin olsun canım:31:

Özel olarak diktirdim ben canım,salonum,mutfağım,oturma odam ve yatak odam tüm perdeler toplam 2 milyar tutmuştu,2010 Haziran sonu evlendim bu arada..

Tatlı telaşlar bunlar,inşaallah herşeyi içine sine sine alırsın:38:

o masada ağız tadıyla yemekler yiyin bebişlerinizde oturtmak nasip olsn inş zarifmiş sevdim:49:
oyyyy bal damladı kıs ağzından anaam çok saol:17::17::17::17:
Daha güzelleri senin olsun canım:31:

Özel olarak diktirdim ben canım,salonum,mutfağım,oturma odam ve yatak odam tüm perdeler toplam 2 milyar tutmuştu,2010 Haziran sonu evlendim bu arada..

Tatlı telaşlar bunlar,inşaallah herşeyi içine sine sine alırsın:38:
off geçen baktım renkli istiyorum kahve değilde renk katmak ama nasıl renk verebilirim bilmiyorum:26::26:
harika görünüyor cnm ......
çooook teşekkürleeer:16:
bubaburcugum ben daha yeni görüyorum :17: cok begendim tam benim tarzim :nazar: huzurlu ve mutlu günlerde kullanmak nasip olsun insaAllah :16:

kuzucum geç olsun güç olmasın beenmene sevindim:21::21::21:

kızlaaar dün mobilyam geldi evime yerleşti montajlamaydı yerleşmesidi 3 saati buldu:1::1:
inanılmaz bi duygu benm yeni yuvam oluşmaya başladı:69:

Back
X