Ben başaramayacağım galiba :(

Cince ogrenip ne yapican.cince ogretmeni mi olucan.

Yok Çİnce öğrenip ingilizce öğretmeni olucam ben ...Rica etsem benim konuma yazmazsanız olur mu ? Her konuyu sabote etme çabalarınızdan sıkılmış olmanız gerekiyor şimdiye kadar..Başka uğraşacak şeyiniz yoksa brnce siz de bir şeyler öğrenmeye çalışın iyi gelir ...

Ne diyorsun sen .ne sebotesi.ne ilgisi var.ilgimi cekti yazdim.istedigime yorum yaparim.neyse babane cinde mutlu olmaya bak..cince mi öğrenelim senin gibi

sonra bu işte biş iş var anladıysam arap olayım diyorsun Türklük te elden gidiyo dimi

Kendi kendini gaza getir başarabileceğini, bu pis çinlilere yenik düşmeyeceğini inandır. :) Biz inanıyor ve güveniyoruz sana.
Ciddi söylüyorum cesaretine ve azmine hayran kaldım. Herkesin harcı değil.
Canın sıkıldıkça gel KK'ne biz buradayız :)

Eşini bırakıp gitmissin uzun bir süre olacak.Cine gitmek maddi manevi olarak neler sağlayacak sana canım:)

uff patafix sushico da aylar önce yediğim sushi hala bağırsaklarımın muhtelif yerlerinde beklemede..sushiyi yiyipte nedsin bu kız şimdi ,bulsun bi kore lokantası kimbap yesin aradaki cari açığı kapatır hemide

Ne diyorsun sen .ne sebotesi.ne ilgisi var.ilgimi cekti yazdim.istedigime yorum yaparim.neyse babane cinde mutlu olmaya bak..cince mi öğrenelim senin gibi

o zmn cins cins sorular sormayın çince öğrenip ne yapıcan, yok başka ülkemi kalmadı ..Her konuşmanın da bir adabı var zaten canım burnumda kışkırtmayın beni ...

sağol ya gerçekten ..Dün sabah dedim yenilmiceksin diye herkes nasıl duruyorsa sen de duracaksın ,senin başka çaren yok ..Madem ki girdin bu yola devam ediceksin diye motive etmiştim ama demek ki her gün yapmam lazım bunları ..Eee konuşacak biri yok bende takılıyorum buralarda çok bunlarısam da konu açıyorum napimm biraz çekiverin nazımı

o zmn cins cins sorular sormayın çince öğrenip ne yapıcan, yok başka ülkemi kalmadı ..Her konuşmanın da bir adabı var zaten canım burnumda kışkırtmayın beni ...
Aaa biz ne yaptik ayol.valla sahsen benim kirk yil dusunsem Cine gitmek aklima gelmezdi.bence bir konu actiysan bütün yorumlara acik ol.burasi forum.kotu niyetle birsey sormamistim.sen oyle algiladin.cunku cinde sıkıntıdan patlamissin.caticak yet ariyorsun..neyse nutlu gunler sana Çinde. .

uff patafix sushico da aylar önce yediğim sushi hala bağırsaklarımın muhtelif yerlerinde beklemede..sushiyi yiyipte nedsin bu kız şimdi ,bulsun bi kore lokantası kimbap yesin aradaki cari açığı kapatır hemide
ben o yiyeceği hiç sağlıklı bulmuyorum yalnız. bir de yediğin yere çok dikkat et.

sağol cicim ...patlamadım ama patlatıcak insanlar her daim var öyle değil mi ? her yerdeler kaçamıyorsun maalesef ..

rehberelerle falan takılıyorum demiştin. Kazanç sağladın mı şimdiye kadar?

Bence bu kadar mutsuzsan Başkalarının ne dediğini boşver dön.
Hiç zorlama derim...

Sinirlerim bozuldu gibi yetersiz gördüm kendimi ,,derdini anlatamamak çok kötü bir şeymiş ..Etrrafında seni düşünen insanların olmayışı,kendi kültüründen bu denli farklı bir kültüre gelmek ne bilim moralimi bozdu ama gemileri yakacak kadar değil ..teşekkür ederim

ben o yiyeceği hiç sağlıklı bulmuyorum yalnız. bir de yediğin yere çok dikkat et.
şmdi balığı olmayan sushiye sushi mi derim diyen çıkar ama ben kuşkonmazlı avokadolu vegeteryan bir sushi yedim düşün ona rağmen 6 aydır atamadım kendilerinişimdi canım çekse kendim yaparım artık malzemeleri ithal ürün satan marketlerimizde var ama yumurta rulosu ramen bibimbap tarzı pirinçli yiyecekler dışında ilgi alanıma giren yiyecekleri yok neredeyse..bir de anadolunun bağrından koca alınca anam babam usülü yemekleri pişirmek kaçınılmaz olduğundan dünya mutfağına pek sıra gelmiyor..neyseki biraz latin yiyecekleri yutturabiliyorum damak tadımız yakın olunca..ah bide benim ki acı ve baharat yese meksikanın dibine dibine vuracağımda...benim herif evdeki cevherin farkında değil varsa yoksa kuru fasülye bulgur isteği

Bilemiyorum eşini bırakıp gitmişsin. Benim yapmayacağım bir şey.
Tabi sen bilirsin. Bambaşka bir kültüre alışmak çok zor.

eheheh evet ama bu hiç bişi değil ki daha ..Bir de tahmin ettiğimden fazla yorucuymuş bu işler ..
Çinliler bildiğim kadarıyla tanışmadığı sürece sohbete çok açık insanlar değil. Hele Japonlar.. Allah diyorum, Alman'a soğuk diyen Japon'u görsün.
O yüzden Çin'de rehberlik işinden çok Türkçe yi kullanabileceğin bir yer bulmalısın sanki.
Yoksa işsizlik zaten hat safhada günde bir kaç dolara çalışan binlerce insan var orada. Yani garsonluk vs çok zor oralarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…