• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben başaramayacağım galiba :(

ben sanırım eşimi bırakıp bir yere gitmezdim, destek olamıcam

çek gel diyo içimden bir ses ama bir seste nereye gidiyosun manyak mısın ne olcak o kadar verdiğin para artı emek otur kıçının üstüne diyo :KK43:
Evet tabi ki birde para mevzusu seni bagliyor oraya ... Bu isin icinden ancak yine kendin cikabilirsin ... Umarim verdigin emekler ve paralar ziyan olmadan bi cikis yolu bulabilirsin

Kaşındım ben kaşındım doğru söylüyorsun ee kaşınanı kaşırlar haklısın ...Hayır yemek sorunun çözsem biraz daha rahatlarım ama yok bee tek başına olmuyo iki laf etçek insan yok ..Hepsi bir garip ..Ölsen en son burdaki Türklerin haberi olur eminim bundan ...
çinde Türk mahallesi yoksa dişlerimi kırarım git orayı bul..

ben sanırım eşimi bırakıp bir yere gitmezdim, destek olamıcam

Arkamda ağlayan 6 yaşında bi çocuk bırakmadım cute :( Neden öyle diyosun ?? Hem eğlenmeye de gelmedim dil öğrenmek için geldim benim öğrendiğim dilin ona faydası olmayacak mı sanki aşkolsun .

Arkamda ağlayan 6 yaşında bi çocuk bırakmadım cute :KK43: Neden öyle diyosun ?? Hem eğlenmeye de gelmedim dil öğrenmek için geldim benim öğrendiğim dilin ona faydası olmayacak mı sanki aşkolsun .
ben tam olarak çinçeyi neden öğrenmek istediğini bile anlamadım.
sanıyorumki yanılmıyorsam dil öğrenmek için 1 seneliğine gittin.
ben kendimce yorum yaptım ben yapamazdım

çinde Türk mahallesi yoksa dişlerimi kırarım git orayı bul..

ehehehe ...Dimi Türk olmayan yer yok .Neyse ya biraz aydınlandı kafam burası neredeyse her gün yağmurlu o hava mı beni biraz hüzünlü yapıyor bilemedim ..Ama biraz daha iyiyim sürgüne gelmedim en nihayetinde alışırım ...

ben tam olarak çinçeyi neden öğrenmek istediğini bile anlamadım.
sanıyorumki yanılmıyorsam dil öğrenmek için 1 seneliğine gittin.
ben kendimce yorum yaptım ben yapamazdım

İlk konuda belirtmiştim uluslararası ilişkiler mezunuyum ingilizcem iyi derece de ama ikinci bir dil olmasını istedim çünkü ithalat-ihracat ağırlıklı işlerde çalışıyorum ..Bu şarttı ama bu denli ağır olabileceğini kestiremedim ..

Survivor yarışmasındakiler bile daha çok şey yiyor
Konserve alsan?
Bilmem kaç milyar çinli ne yiyo yahu ekmek yok peynir yok

Ya aslına bakarsan onlar için hava hoş zaten o kadar çok yemek yapan yer var ki adım başı..Ama benim midem kaldırmıyor işte o kirli tabakları,leğenleri gördükçe içim almıyor.Kendilerinin temiz olduğunu düşünmüyorum alet edevatlar falan anladın beni işte çok uzattım ...İşte böyle bir de sadece yemek değil ee kültürde farklı tabii afalladım ya biraz ..

İlk konuda belirtmiştim uluslararası ilişkiler mezunuyum ingilizcem iyi derece de ama ikinci bir dil olmasını istedim çünkü ithalat-ihracat ağırlıklı işlerde çalışıyorum ..Bu şarttı ama bu denli ağır olabileceğini kestiremedim ..
geri döndüğünde aldıgın eğitimle alakalı bir işin olacakmı mesela?
sadece istekmiydi yoksa zorunlumuydum bilmiyorum.
hayırlısı gitmişssin onca dayanıcan napıcan

geri döndüğünde aldıgın eğitimle alakalı bir işin olacakmı mesela?
sadece istekmiydi yoksa zorunlumuydum bilmiyorum.
hayırlısı gitmişssin onca dayanıcan napıcan

Benim hali hazırda bir işim vardı ancak bunun için istifa ettim işsiz kalacağımdan korkmuyorum ben ..Burada bir yılımı nasıl değerlendiririm nasıl geçer onu düşünoyorum ..

Sakınnn döneyim deme...
Alışacaksın sabret en fazla 3 ay sonra o kokuyu hiç almayacaksın, çünkü alışacaksın.
Bende İngiltre istyiyorum evet Çine göre daha iyi ama sonuçta karar vermekde zor...

:-)
ehehehe ...Dimi Türk olmayan yer yok .Neyse ya biraz aydınlandı kafam burası neredeyse her gün yağmurlu o hava mı beni biraz hüzünlü yapıyor bilemedim ..Ama biraz daha iyiyim sürgüne gelmedim en nihayetinde alışırım ...
burasıda yağmurlu tatlım meteorolojiyi kafana takma ama çinde bir türk mahallesi olduğundan adım gibi eminim arkadaşım orda okumuştu anlatıyordu..hatta çöp gibi gönderdik 140 kiloluk bir obez olarak döndü o derece..türk mahallesini bulamazsan sincan türklerinin pazarları var diye biliyorum son olaylardan sonra naptılar bilemem oralara da gidebilirsin..çinde aç kalmazsın her topluma hitap eden bir ülke ..fakat senin maceranın süresi baya uzunmuş tamam sayılı gün çabuk geçerde ben kocamdan bir sene ayrı kalamam:KK61::KK61:..(Görev tayin meseleleri hariç)sende ki iyi cesaret diyeceğim ama bu sendeki cesaretten çok daha farklı bir şey biliyorsun.. hakkında hayırlısı olsun.
Dipnot:chopsticklerimi unutma

:KK53::KK53:Sana yanına salça neyim al diye boşuna mail atmamışlardı..Bak bildikleri varmış heriflerin...

ahahahahaha salçayı alsaydım ah ol salçayı şimdi yırtmıştım :confused::confused: Bişi bulamadım mı kaşıklardım bi güzel ohhh ekmekte yok ,kalori de yoookkkk:KK71:

Sakınnn döneyim deme...
Alışacaksın sabret en fazla 3 ay sonra o kokuyu hiç almayacaksın, çünkü alışacaksın.
Bende İngiltre istyiyorum evet Çine göre daha iyi ama sonuçta karar vermekde zor...

Yok yok dönerim diye aklıma hel geldiğinde bi küfür daha basıyorum kendime merak etme :) nereye dönüyosun bir yıl burdasın sızlanma diye ;)

ahahahahaha salçayı alsaydım ah ol salçayı şimdi yırtmıştım :confused::confused: Bişi bulamadım mı kaşıklardım bi güzel ohhh ekmekte yok ,kalori de yoookkkk:KK71:

Yemek konusunda çok seçerim .Çine gitmememe sebebim sırf bu yüzden olurdu. Hazır olan her şeyde acaba kedi köpek ,böcek koymuşlarmıdır endişesi yaşardım.. Makarna felan yokmu bari.Yada kaldığınız yerde küçük bir mutfak felan sebze felan yetiştiriyorlardır mutlaka
5 milyar insanı ne ile doyuracaklar ne buluyorlarsa yiyorlardır sanırım.

yemek konusu onemli, gel dedim gelmedin :) haftaya gel sana zeytinyagli fasulye yapayim :)

ahahah adresi bulamadım ki baoshan işte başka bir şey bilmiyorum ;) bir de rahatsız etmek istemedim sizi ya iki bebek var zaten ..Ya siz ne yiyorsunuz Allah aşkına burda ,bir de ben var olan çince mi de unuttum bu dilim içine girdi benim yaaa :(

bence bu kadar negatif düşünmeyi bırakmakla başla, çine 1 haftalığına gittim, o haftanın sonunda ingilizcelerini anlamaya başlamıştım, yemekle ilgili sıkıntım tuzdu benim, herşey tuzsuz gelmişti ve masalara tuz koymuyolardı. ama uzakdoğu mutfağı severim genelde, sen de alışırsın zamanla.

Yok kuşum market var da peynir ,zeytin,kahvaltılık bir şey yok .Ben daha ekmek bulamadım ayrıca ne peyniri :) Bugün tekli ocak alıcam bir yerlerden ne yapıp edip bulucam yoksa ölücem açlıktan yemin ediyorum ya ..İnsan acından ağlar mı o duruma geldim artık bisküvi ,çorba,makarna ...

ayrica ekmek de var peynir de var, yogurt salca dimes meyve suyu bile var. her markette yok tabi, adresleri mesaj atarim istersen sana.

Back