- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
Dün sanırım tekrar bir programdı, zira gece 3 gibi denk gelip seyrettim, Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu programda özellikle şu altına yatmak lafı eleştirildi, daha uygun bir dille söyleseniz, anlatsanız olmaz mıydı denildi, ben halka hitap ediyorum dedi devamında açıklamalar yaptı ama duyduğum bana yetti, bu laf şahsen beni yaraladı, demek ki hepsi böyle düşünüyor, hiçbir makam ve lider ayırt etmeksizin objektif olarak baktığınızda görüyoruz ki aslında hepsi bizim bu dilden anladığımızı düşünüp böyle laflar ediyorlar, biz daha iyi bir siyaseti hak etmiyor muyuz?
Sürekli bir kavga dövüş, ağır üsluplar, makamlarının ağırlığını göz önünde bulundurmadan birbirlerine altına yattı, siyasi sapık, o bu deyip duruyorlar, bu mudur yönetme şekilleri?
İlk mesajımda da dediğim gibi belli bir görüşe yakın olunca bu üsluplar göze batmıyor ne yazık ki, alkışladığımız söyleyince halkın adamı, karşı olduğumuz söyleyince ahlaksız diyoruz.
Biz halk olarak çelişkilerle doluyuz demek ki.
Ama bakın Kılıçdaroğlu 2 yıl önce katıldığı programda ne demiş Sayın Mune, izlerseniz bu tabiri halkın kullandığını söylüyor. Yani halkın kullandığı tabir olduğu için halka onların deyimiyle sesleniyorum diyor.
Videoyu izledikten sonra cidden adamın iyi niyetli olduğunu anladım.