• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben asla mutlu olamayacak mıyım ya.....

bayanpukina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
970
740
103
of kızlar off bir kurtulamadım şu hasta eski sevgilimden.... eski sevgilimden zar zor ayrıldım bınlerce sey yasadım sosyal hesaplarımı kapattım numaramı değiştirdim falan, swarmı sılmedım ama kullanmıyordum aylardır, geçenlerde arkadaşımla yemek yıyorduk swarmdan chekın yapmış benıde etıketlemış ve benım hesabımdada otomatık chekın atılmış bırılerı eklemış falan,neyse işte swarmdan birisi yazmıştı baya ısrarlı sekılde bende efendım dedım tanımak istiyorum dedı ya gercekten gerek yok yanı falan dedım baya ısrar ettı ben seni bulucam dedi unuttum gıttı ıkı gun sonra swarmdan mesaj geldi okulunu bölümünü buldum yazmıstı kapıdayım dedı cıkınca baktımkı gercekten o neyse bende ya konuşmak istemiyorum cıdden ya neyin ısrarı bu dedım sesımı yukselttım bıraz sonra eve geldıgımde akşam pışman oldum ozur dılerım kırdıysam dedım oyle oyle konusuyoruz görüşmedik hiç yuzyuze sohbet amaçlı zaten oda çalışıyor baya yoğun neyse arkadaslar eskı sevgılım bu cocuğu eklemış benim adıma sahte profıl açıp(swarmımdakı erkekelrın hepsını eklemış hatta oyle soylıım) benim adıma selam yazmış buda ben olmadığımı anlamış hesabı kapattırmış( avukat) neyse az once anlattı bana bilmediğim birsey varmı gıbısınden bende hayır dedım bırsey yazmadı ama ınanılmaz soğuk duruyor. bu ruh hastası omur boyu benı tacız mı edecek ya allahın belasından kurtulamadım bır, birlikte olma konum ortaya cıkarsa bu eskı sevgılım buna ulaşıp anlatırsa falan hakkımda kım bılır ne dusunecek nefret edıyorum bu durumdan ya nefret, herkes bırseyler yasıyor neden benım peşime bu sey böyle takıldı kaldı ya sınırden cıldırmak üzereyim.....

Ruh hastası resmen!Birini bulsa belki o zaman bırakır yakanızı...Sizi kafaya çok takmış ama.
Ailesini tanıyorsanız onlara söyleyin.Baktınız olmuyor polise vereceğim deyin.

Ruh hastası resmen!Birini bulsa belki o zaman bırakır yakanızı...Sizi kafaya çok takmış ama.
Ailesini tanıyorsanız onlara söyleyin.Baktınız olmuyor polise vereceğim deyin.
canım her yolu denedım ailem herseyı bılıyor falan ama uğraşılacak değiş şerefszn teki öyle söyliim yaka silktik ailecek savcılığa verseydım bende hakaret falan ettiğim için bende para cezasınalacaktım

Avukat seni buluyor kapına geliyor dank diye.
Eski sevgilin senin adına hesap açıyor avukat kapatıyor? Mahkeme kararıyla mı?:işsiz:
Ve sen sana bu tarz ulaşan bi kişiyi hayatına alıyosun eski sevgilin yüzünden ona rezil olmak istemiyorsun.
Kafalar güzelmiş.:super:

Avukat seni buluyor kapına geliyor dank diye.
Eski sevgilin senin adına hesap açıyor avukat kapatıyor? Mahkeme kararıyla mı?:işsiz:
Ve sen sana bu tarz ulaşan bi kişiyi hayatına alıyosun eski sevgilin yüzünden ona rezil olmak istemiyorsun.
Kafalar güzelmiş.:super:
eskı konularımı okursan eskı sevgılımın neler yaptığını anlarsın yalan söylediğim ne var ? kapıma gelmedi uni fakulteme geldi ? yalan ne var ben onu anlamadım

eskı konularımı okursan eskı sevgılımın neler yaptığını anlarsın yalan söylediğim ne var ? kapıma gelmedi uni fakulteme geldi ? yalan ne var ben onu anlamadım
Yalan söyledin mi demişim?

migim "yalan" demiyo canım, "yanlış" diyor. her ikisi de ilişki yaşanması sakıncalı kişiler. o avukatım diyenin de yaptıkları hiç sağlam kafalı insan davranışı değil. sen reddettiğin halde senden habersiz kişisel bilgilerini temin eden, yerini bulup kapıya gelip zorla görüşmeye kalkan romantik değil sapıktır.

Back