- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.808
- 798
- Konu Sahibi Ponciginannesi
Ay gercek mi ya: ( saf saf cvp verioruz bizdeEvet canım bence o
Çünkü aynı konu
Onunda bebeği 2 yaşında
Ağlıyor
Ve günlerce banyo yapmıyor felan filan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay gercek mi ya: ( saf saf cvp verioruz bizdeEvet canım bence o
Çünkü aynı konu
Onunda bebeği 2 yaşında
Ağlıyor
Ve günlerce banyo yapmıyor felan filan
Siz açtığınız sürece bu durum devam edecek. Çocuklar dediklerini nasıl yaptırdıklarına göre huy alır o ağlayarak kazanmayı öğrenmiş. Zor olacak ama ağlasa da açmayın sizin çıkmanızı beklemeyi öğrensin. Bir de Pediyatri psikolojisi ile ilgili yardım alın bence normal çocuk denilen bir durum yok malesefBakicimiz bakiyor esm ilgileniyoe ben giriyorm ama durmuyor banyo kapisini actirana kadar agliyor
Siz deyince baktım,evet majeste bu üye sanırım.Problem kelimesini"proplem" yazışından böyle düşündüm.Ay gercek mi ya: ( saf saf cvp verioruz bizde
Bizi niye kandirip duruyo bu uye?Siz deyince baktım,evet majeste bu üye sanırım.Problem kelimesini"proplem" yazışından böyle düşündüm.
Eski konularında da denilmişti kendisine,burada yazana kadar git bir duş al,çok mu zor diye...
Bizle bir derdi yok sanırım,asıl sorunu kendiyle,"Benim oğlum bina okur,döner döner gene okur" diye bir laf var ya,onun ete kemiğe bürünmüş haliBizi niye kandirip duruyo bu uye?
Biz kendimizi erkeklerden 3 kat daha fazla yormak zorunda kalıyoruz da ondan, onlar hazır yiyip içip giyip işe gidiyor tek sorumlukları bu. Bizim işin yanında ev işleri ve çocuk da var. Yani bilemiyorum Altan.Esim ve ben ikimizde calisiyoruz.
Cok huysuz uykusu duzensiz bir bebegm var cok cektm cekmeye devam ediyorum 2 yasinda.. Son zamanlarda islerm yogunlasti cok yorgundum bebegimi uyuturken olan enerjimde tukeniyor, cogu zaman yaninda uyuyup kaliyorm. kalmasam bile yarim saate kalmaz uyaniyor, geri uyutuyorum ve basa sariyoruz.. Benim pilim bitiyor derin uykuya gecene kadar 3 4 sefer uyaniyor
6 gundur dusa giremedm..bugun gireym artik dedm
Esim de beni cok ozledigini soyledi .onunlada uzak kaliyoruz bu etkenler yuzunden , cocuk uyanuyor genelde yarim kaliyor cinsellik,
geri uyut geri devam et derken pilimz bitiyor herneyse esime once dusa gireym sonra gelirim yanina eger uyanmaz ise uyanir ise sansina kus dedim..
9 30 da bebegime masal anlattm ninni soyledm dualar okudum 10da daldi uykuya tam icerden ciktm uzerimi cikardm geri uyandi.. Gttim geri uyutmaya calistm ama uymasi cok zaman aldi 1 saat tipisladm
Sessizce aglamaya basladm, tutamadm kendimi esim geldi o tipisladi birazda..
Ben icerde agladm bittim, tukendm insanliktan cktm dedm esime
Bu cocuk boyle kabullenmemiz gerekiyor dedi
Evet boyle biliyorm! ama kendime ayiracak 5 dakikam bile yok .. Hergun onu uyutmaktan bitkin dusup bende uyuyorm pes edip.. Dusa dahi girip bakamiyorum kendime sabah kostur kostur ise git
Yapacak birsey yok goruyorm ben senn halini benmde hosuma gitmiyor bu hali ama napaym pisde olsan dedi!
esim bundan sonra birlikte olmayiz, sende cocuk uyanikken alirsn dusunu dedi benimle girmessin.. temizlik konusunda cok hassasdir.
İyi hosuna gitmiyorsa, kokmus esinle yatma o zaman kokumdan rahatsiz oluyorsndur dedim
Cik git oturma odasnda yat ben dusu mu yarin alirim, ve yarin hic biryere gelmiyorum cocukda gelmiyor .. Ben insan deglm, iyi bir es deglm zaten hakkim yok hic brseye dedim. cekti gitti yatti,neden kimse beni anlamiyor cok bunaldm bittim tukendm.. Gucum kalmadi o uyanikken babasi ilgilensin giriym diyorm ama banyilo kapisini actirana kadar agliyor bagiriyor esimde sinirleniyor yardm edecek destek olacak kimsem yok
![]()
O zmn aslinda bu kadinin niyeti banyo yapmak degil yani :) bizi bos yere oyaliyo bizde akil verioz safiz yeminlenBizle bir derdi yok sanırım,asıl sorunu kendiyle,"Benim oğlum bina okur,döner döner gene okur" diye bir laf var ya,onun ete kemiğe bürünmüş hali![]()
Ay aynen.. la biz ikinci uyelik yapmiyoz banlaninca..bu kadin nasil onlarca uyelik yapiyo? kac haftadir kac yeni profille gelip gidiyo.. valla burdakiler solemese haberim olmaz ztn.
Sizleri anlamıyorum nasıl anladınız yeni profiliAy aynen.. la biz ikinci uyelik yapmiyoz banlaninca..bu kadin nasil onlarca uyelik yapiyo? kac haftadir kac yeni profille gelip gidiyo.. valla burdakiler solemese haberim olmaz ztn.
majeste dimi ta kendisi yönetimden torpilli bence sürekli farklı üyelik aynı konu
2den fazla ayrıca her üyeliği başka kimlikte çok saçma şimdi kesin ban yerim 55555 tane üyeliği var arkadaşınMerhaba,
2. üyelik almak için torpile ihtiyaç yok. 2. üyelik kurallarına uyan herkes ikinci üyelik alabilir.
2den fazla ayrıca her üyeliği başka kimlikte çok saçma şimdi kesin ban yerim 55555 tane üyeliği var arkadaşın
Bizi niye kandirip duruyo bu uye?
Valla kızlar ilk ben anladimSizleri anlamıyorum nasıl anladınız yeni profilihayranım buradakilere.
Ben hiç bir şey bilmiyorum ama MaşaAllah hemen anladınız