• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ameliyat oldum:-)

pamukprensler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
261
2
96
Hatay
belki merak eden ARKADASlarim vardir dedim.cuma gunu ameliyatimi oldum ,harika gorunuyorlar,iyi ki olmusum.cok fazla ve dayanilmaz bir agrim olmadi .2 gundur kendi isimi gorebiliyorum bacagimdan destekle kndi kendime kalkabiliyorum.(masallah dyeyim kendimme).bugun bandajlari acacakdr.um bakalim nasil gorunucem.artik tamamen iyi olmayi ve hemen dantelli sutyen almayi bekliyorum.:-)

belki merak eden ARKADASlarim vardir dedim.cuma gunu ameliyatimi oldum ,harika gorunuyorlar,iyi ki olmusum.cok fazla ve dayanilmaz bir agrim olmadi .2 gundur kendi isimi gorebiliyorum bacagimdan destekle kndi kendime kalkabiliyorum.(masallah dyeyim kendimme).bugun bandajlari acacakdr.um bakalim nasil gorunucem.artik tamamen iyi olmayi ve hemen dantelli sutyen almayi bekliyorum.:-)

Cok gecmis olsunn ve tebrik ederim demeliyim. Nihayetinde bizler epey mucadeleler sonucu ulasiyoruz bu sonuca. Sonuctan memnun olmaniza da sevindim. Gunler gecip sisler inmeye ve normale donmeye basladikca daha da memnun oluyor insan. Bugun tam 15 gun oldu benim. Gitgide daha az hissediyorum onlari. Kendiminmis hissi artiyor yani.
Bu arada İntimisimi de muhtesem dantel sutyenler var :)))

ameliyatın kas altı mı oldu canım?? bi de bebişle ne yapıyosun yanına yaklaşmak istiyodur mutlaka..

ameliyatın kas altı mı oldu canım?? bi de bebişle ne yapıyosun yanına yaklaşmak istiyodur mutlaka..

kasustu oldum canim.oglusum bandaji gorunce ne oldu sana dedi.orda yara oldugunu anlattim,yavrum benim kosup yavasca karnima basini koyuyor:-) birsekilde sariliyoruz kokluyorum onu.cok anlayisliymis benim kucuk erkekim:-)

Ayy negusel olup kurtuldun massallh cnm agrilarin olmamasi cok cok iyi.bende boyle anlatmk istiyorum ya ins allah olmayan herkese nasip eder.yerim onu benmde oglusum boyle tepki verir ins:)) cnm resim eklemeyi dusunuyomusun bizde gorelim cicileri:)

normale donmek icin sabirsizlaniyorum :-) foto koyamam ama inanin bize gore cok iyi oldu.ne buyuk ne kucuk cuk oldu.iyiki soz dinlemisim:-) bazi seyleri uzmanina birakmak lazimmis.

asyam umarim sen de bebisinde kolay atlatirsiniz.hic korkmaya gerek yokmus.esimin evi cevirmesini de yadsiyamam tabi:-)

herkese selam olsun:-)

normale donmek icin sabirsizlaniyorum :-) foto koyamam ama inanin bize gore cok iyi oldu.ne buyuk ne kucuk cuk oldu.iyiki soz dinlemisim:-) bazi seyleri uzmanina birakmak lazimmis.

asyam umarim sen de bebisinde kolay atlatirsiniz.hic korkmaya gerek yokmus.esimin evi cevirmesini de yadsiyamam tabi:-)

herkese selam olsun:-)

çok geçmiş olsun canım ne güzel istediğin gibi olmuşsa ne mutlu sana ne kadara oldun ?

canım çok geçmiş olsun. ohh ne güzel kurtuldun.sargılardan da kurtulacaksın süper valla. kısa sürede toparlanmana sevindim
sıra bende :) cuma günü olacam bende hayırlısıyla bakalım. aslında korku yok diyemem. eee birde sonucu çok merak ediyorum.
senin kas üstü olmuş . benim ki kas zarı altı olacak. işte ağrı durumları farklı oluyor haliyle. inşallah bende senin gibi çabuk kurtulurum
canım cuma olduysan ameliyat sargılar bu kadar kısa sürede mi açılıyormuş. açıldıktan sonra direk sporcu sütyene mi geçiliyor.
bu arada sana kaç cc takıldı cnm.şişliğin çok var mı

evet devlet hast. hatay da.:-)

karazeytin canim hic korkmaya gerek yokmus.benim ki kasustu 250 cc high profil mentor protez.valla ben cuma oldum pazartesi bandaji acti ve cok siki olmayan bir sporcu sutyeni giydirdi.yan yatmak yasak tabi bu cok;:, zor:-) 2 gunde 1 pansuman cuma kontrol.

evet devlet hast. hatay da.:-)

karazeytin canim hic korkmaya gerek yokmus.benim ki kasustu 250 cc high profil mentor protez.valla ben cuma oldum pazartesi bandaji acti ve cok siki olmayan bir sporcu sutyeni giydirdi.yan yatmak yasak tabi bu cok;:, zor:-) 2 gunde 1 pansuman cuma kontrol.

aboooow 2 günde kontrol olcaksa benim biraz işim zor gibi. doktorum bana göre karşı yakada. ne yapalım gidecez artık
peki sporcu sütyenini ne kdr süre kullanacakmışız canım:26:

Cicişlerini gülel güle kullan bende devlet hastanesi araştırıyorum . Lütfen hangi hastane ve ve hangi doktora ameliyet oldun. Cevap yazarsan sevinirim.

Back