ben aldırmadan sonraki dikiş izleri

vuuslatyarenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
349
5
116
İçel Mersin
Arkadaşlar yüzümdeki mercimek büyüklüğündeki bir beni aldırmak için haftaya plastik cerrahi için gün aldım ancak doktor iz kalır dedi.Ben aldırdıktan sonra dikiş izlerinin geçmesi için önerebileceğiniz doğal bitki yada krem var mı? Bu ilaçlarla dikiş izlerinden tamamen kurtulan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar yüzümdeki mercimek büyüklüğündeki bir beni aldırmak için haftaya plastik cerrahi için gün aldım ancak doktor iz kalır dedi.ben aldırdıktan sonra dikiş izlerinin geçmesi için önerebileceğiniz doğal bitki yada krem var mı? Bu ilaçlarla dikiş izlerinden tamamen kurtulan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

kullanmaya devam ediyorum işlem sonrası yaklaşık 6 ay felan contraxtube yada scarfade var bana doktorum her 2 sinide gun 3 sefer sur dedi yuz bolgemdekilere

kullanmaya devam ediyorum işlem sonrası yaklaşık 6 ay felan contraxtube yada scarfade var bana doktorum her 2 sinide gun 3 sefer sur dedi yuz bolgemdekilere

birde yara iyice iyileştikten sonra her daim bir nemlendiriciyle o izi yumuşak tutmalıymışızz

Back
X