• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben aldırmada ki en önemli noktalar

melissak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
130
2
68
Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim ablalarım. Ben 3 tane benimi aldırmak istiyorum;
1. Yüzümde
2.Sol üst bacağımın ön kısmında
3.Sağ üst bacağımın arka kısmında (popo altımda)

Bu benlerimi aldırmak istiyorum. Sormak istediğim bir kaç soru var. Daha önce benlerini aldırmış olanlar yardımcı olursa sevinirim. Sorularımı direk sorayım ben:
1-Ben aldırmada yaş sınırı var mı?
2-Aldırdıktan sonra olan iz ne kadar süre sonunda iyileşiyor? Ya da kalıcı mı oluyor?
3-Sağlık açısından sorun yaratıyor mu?
4-Bildiğiniz iyi doktorlar var mı? Varsa yazarsanız memnun olurum.

Sorularım bu kadar. Yanıtlayan herkese çok teşekkürler.

canım belli bir yaş sınırı yok. eğer kesilerek çıkartılacaksa bir devlet hastanesine git ben aldırmak istiyorum de. sanırım 2 ya da 3 beni aynı anda alıyorlar. yüz kısmındakiler bacaktakilere göre daha az iz bırakır. ayrıca et beniyse de daha az iz kalır. yüzdeki dikişleri 5. günde aldır 1 hafta sonra deselerde sen 5. gün git aldır dikişleri daha az iz kalır. bacak ksımına gelince ordaki dikişler biraz daha uzun sürede alınır.
ben ocak ayında yüz ve boyun bölgesinde olmak üzere iki tane ben aldırdım. boyundaki et beniydi. kimsenin farkedemeyeceği bir iz kaldı boynumda o da zamanla yok olur diye düşünüyorum. yüzümdeki ona göre azcık daha belirgin ama benli halinden çok çok daha iyi fondotenle tamamen kapanıyo. sanki aldırdıktan sonra yüzüm aydınlandı. ama duyduğum kadarıyla bacak bölgesi iz bırakan bir bölgeymiş. doktora danış yüzündekini aldırmanı tavsiye ederim. geçmiş olsun :)

Medikal estetik uzmanları esasen benlerle oynamayı pek tavsiye etmiyorlar pek ellemek de istemiyorlar ama aldıracaksan çok gerekli görüyorsan mutlaka cerrahi uzmanına gitmende fayda var.Zaten medikal estetik uzmanları da cerrahlara yönlendiriyor diye biliyorum.

Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim ablalarım. Ben 3 tane benimi aldırmak istiyorum;
1. Yüzümde
2.Sol üst bacağımın ön kısmında
3.Sağ üst bacağımın arka kısmında (popo altımda)

Bu benlerimi aldırmak istiyorum. Sormak istediğim bir kaç soru var. Daha önce benlerini aldırmış olanlar yardımcı olursa sevinirim. Sorularımı direk sorayım ben:
1-Ben aldırmada yaş sınırı var mı?
2-Aldırdıktan sonra olan iz ne kadar süre sonunda iyileşiyor? Ya da kalıcı mı oluyor?
3-Sağlık açısından sorun yaratıyor mu?
4-Bildiğiniz iyi doktorlar var mı? Varsa yazarsanız memnun olurum.

Sorularım bu kadar. Yanıtlayan herkese çok teşekkürler.

Bende ben aldıracağım ve şuan arayış içindeyim
Ctesi günü için bu hastaneye randevu aldım deneyimi olan var mı ?
MedicalArt

Back
X