- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
İnsallah canim gecer mi diyosun
Geçer diye düşünüyorum koruyup dikkat etmen yeterli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canim gecer mi diyosun
Seda ben de sabırsızdım senin gibi ama 4. Gün çok erken .12. Güne falan geldiğimde devasal bir kabuk oluşacak ve düşecek :)Merhaba eylül. Bende sali günü alsancakta ayni klinikte 2 tane benimi aldirdim. Biri çenemde koyu renkte kabarik digeri kücüktü. Radyo frekansla aldirdim suan 4.günüm kabuk bagladi. Ama benimki koyu bi renkte suan seninde oylemiydi kotü duruyor kan akmista kurumus gibi. Birde ben sabirsizim biraz 1 hafta daha nasil gecicek bilmiyorum günde 10 defa aynaya bakiyorum seninde cukur olan yer ilk gunlerde koyu renktemiydi bana anlatirmisin ben cok takintiliyim bu konularda.
Öncesinde iğne yaptılar mı?cerrahi aldırmama ragmen acı olmamıstı ne işlem sırasında ne de sonrasında dingindeniz bilgin olsun
İzlersem yaptıramam diye izlememeyi tercih ettim.Her ameliyatta olduğu gibi enjeksiyonla bölgesel anestezi yapılır tabiki acıdan nasıl hareketsiz kalabilirsin yoksa,videolar var internette yaklaşık 100e yakın izlemişimdir rf ile ben aldırma yazarsanız görürsünüz.