- 6 Haziran 2018
- 1.227
- 1.042
- 133
- 26
Benim de su an Kabuk var dikisler dun alindi 2 hafta Sonra basla dediler korktum acikcasi gec kalirim diye haftaya sursem sorun olur muo kadar beklemedim, biraz kabul vardı üzerinde onlar geçince başladım hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de su an Kabuk var dikisler dun alindi 2 hafta Sonra basla dediler korktum acikcasi gec kalirim diye haftaya sursem sorun olur muo kadar beklemedim, biraz kabul vardı üzerinde onlar geçince başladım hemen
Benim de su an Kabuk var dikisler dun alindi 2 hafta Sonra basla dediler korktum acikcasi gec kalirim diye haftaya sursem sorun olur mu
Uyuştururlar hiç hissetmezsiniz bile merak etmeyinMerhaba yarın ben aldirma işlemim var , daha önce burun ameliyatı olduğum ıcın rahattım ancak dün videosunu izlemek gibi bir hata yaptım . Dünden beri aklıma geldikçe karnima kramplar giriyor . İğne fobim de yok aslinda acı esigim de yüksektir . Yaptiran var mi acaba daha once estetik bölümüne konu açmıştım ama cevap gelmedi deneyimleriniz belki biraz içimi rahatlatır
Contectubex yazdi Doktor iz icinolmaz neden olsun sonuçta deri onarıcı o kremler, madecassol ü ameliyat sonrası dikişlerin üzerine bile kullanıyorlar
bahsettiğiniz ilacı bilmiyorum kullanmadımContectubex yazdi Doktor iz icin
Hiç hatırlamıyorum kiMerhaba iz kremine 2 hafta sonra basla dediler siz de mi boyle yaptiniz
Şimdi çıktım hastaneden acaba süreçte ne kullandınızMerhaba yarın ben aldirma işlemim var , daha önce burun ameliyatı olduğum ıcın rahattım ancak dün videosunu izlemek gibi bir hata yaptım . Dünden beri aklıma geldikçe karnima kramplar giriyor . İğne fobim de yok aslinda acı esigim de yüksektir . Yaptiran var mi acaba daha once estetik bölümüne konu açmıştım ama cevap gelmedi deneyimleriniz belki biraz içimi rahatlatır
Contractubex basladim dikisler alindiktan 2 hafta sonraŞimdi çıktım hastaneden acaba süreçte ne kullandınız
Contractubex basladim dikisler alindiktan 2 hafta sonra
Belirgin su anda tabiki 1 ay bile olmadi sizce ??İzin durumu nasıl çok belirgin mi?
Merhaba ben aldıralı beş gün oldu etrafındaki deride beyazlaşma var sizde öyle bir şey olmuşmuyduolmaz neden olsun sonuçta deri onarıcı o kremler, madecassol ü ameliyat sonrası dikişlerin üzerine bile kullanıyorlar
Merhaba yarın ben aldirma işlemim var , daha önce burun ameliyatı olduğum ıcın rahattım ancak dün videosunu izlemek gibi bir hata yaptım . Dünden beri aklıma geldikçe karnima kramplar giriyor . İğne fobim de yok aslinda acı esigim de yüksektir . Yaptiran var mi acaba daha once estetik bölümüne konu açmıştım ama cevap gelmedi deneyimleriniz belki biraz içimi rahatlat
Bu işlemi yaptırmıştım. Ben de iğneden çok korkarim ancak işlem esnasında başından sonuna kadar hiç bakmadım. Sadece iğneyi hissediyorsunuz kalan sürede geçen işlemleri hiç anlamiyorsunuz bile. İgnenin acısı da birkaç saniye. İşlemi yaptırmaya değer :)Merhaba yarın ben aldirma işlemim var , daha önce burun ameliyatı olduğum ıcın rahattım ancak dün videosunu izlemek gibi bir hata yaptım . Dünden beri aklıma geldikçe karnima kramplar giriyor . İğne fobim de yok aslinda acı esigim de yüksektir . Yaptiran var mi acaba daha once estetik bölümüne konu açmıştım ama cevap gelmedi deneyimleriniz belki biraz içimi rahatlatır
Merhaba ben aldıralı beş gün oldu etrafındaki deride beyazlaşma var sizde öyle bir şey olmuşmuydu
Herhangi bir tehlikesi var mi acaba?Evet genel cerrahide lokal anestezi ile alıyorlar. Alınacak kaç et beni varsa her birini iğne ile uyuşturuyorlar, küçük olanları koterle yaktırıyorum. Dudak çizgimin üzerinde ve boynumda iki tane büyük vardı onları dikişli aldılar, dudağımdakinin kökü vardı resmen benle birlikte saçak gibi çıktı, dört dikiş attılar, bir kaç gün sonra dikişleri aldılar geçti gitti. Özel bölgemden bile aldırdım korkacak bir şey yok gerilmeyin çok çabuk bitiyor, hissetmiyorsunuz
Herhangi bir tehlikesi var mi acaba?
Basit olmasi tehlikeli olmadigini gostermiyor ki. Bilmiyorum ben aldirmanin hep tehlikeli bir sey oldugunu biliyordum. O yuzden korkuyorum ama ben de cok isterim yaptirmak. Tehlikesi de Allah muhafaza cilt kanseri vs uzun surecli riskler yaniÇok basit bir işlem ne tehlikesi olabilir ki, iki dakika bile sürmüyor
Basit olmasi tehlikeli olmadigini gostermiyor ki. Bilmiyorum ben aldirmanin hep tehlikeli bir sey oldugunu biliyordum. O yuzden korkuyorum ama ben de cok isterim yaptirmak. Tehlikesi de Allah muhafaza cilt kanseri vs uzun surecli riskler yani
Hic sorun olmaz, annem dahil çok kişi aldırdı yüzünden bu tarz benleri. Ne acı ne ağrı ne sizi... iğne ve uyuşma dahil on dakkakda çıkıyorsun doktordanEki Görüntüle 3145329
Ben bu beni aldırmak istiyorum alın bolgemde