• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben aldirma işlemi çok mu zor

Merhaba yarın ben aldirma işlemim var , daha önce burun ameliyatı olduğum ıcın rahattım ancak dün videosunu izlemek gibi bir hata yaptım . Dünden beri aklıma geldikçe karnima kramplar giriyor . İğne fobim de yok aslinda acı esigim de yüksektir . Yaptiran var mi acaba daha once estetik bölümüne konu açmıştım ama cevap gelmedi deneyimleriniz belki biraz içimi rahatlatır
Estetik cerraha aldırdım normalde vucudumda biryerime saç değse huylanır hissederim.İğneydi faln hiç bir şey hissetmedim.Ama iz kaldı doktor zaten kalacak demişti 6 dikiş atıldı 🥲 sonrasındada hiç bir şey hissetmedim.Sadece hiç ameliyat olmamış biri olarak ameliyathanede ayık olma hissi hoş değildi 🤣

Estetik cerraha aldırdım normalde vucudumda biryerime saç değse huylanır hissederim.İğneydi faln hiç bir şey hissetmedim.Ama iz kaldı doktor zaten kalacak demişti 6 dikiş atıldı 🥲 sonrasındada hiç bir şey hissetmedim.Sadece hiç ameliyat olmamış biri olarak ameliyathanede ayık olma hissi hoş değildi 🤣
:( ne kadar bir iz kaldı bende estetik cerraha aldiricam . Kalan iz çok belli mi acaba . Kimi kaldı diyor kimi de kalmadı diyor

:KK43: ne kadar bir iz kaldı bende estetik cerraha aldiricam . Kalan iz çok belli mi acaba . Kimi kaldı diyor kimi de kalmadı diyor
Bana doktorum kalacagini soylemisti zaten bilerek kabul ettim bendense izi kalsin istedim ben kotu duruyordu iz okadar kotu durmuyor yakina gelince fark ediliyor diyorlar tabi ben bildigim icin her sekil farkediyorum

Ben yanağımdan aldirmistim yıllar önce hiçbir sorun yaşamadım bir şey de hissedilmiyor zaten. Sadece hafif iz kaldı iyice dikkatli bakınca belli olan.

Bana doktorum kalacagini soylemisti zaten bilerek kabul ettim bendense izi kalsin istedim ben kotu duruyordu iz okadar kotu durmuyor yakina gelince fark ediliyor diyorlar tabi ben bildigim icin her sekil farkediyorum
Umarım bende kalmaz burun ameliyatı sonrası dikiş izi vardı bende sonra kayboldu birazdan yaptiricam :(

Benim de göğsümün altında çıkmış hiç fark etmedim. Ya sütyen sebebiyle ya elimle kanatmışım. O zaman gördüm.
Bu hafta gidip aldırayım diye düşünürken hiç iz bırakmadan kendi kopup gitmiş çok şaşırdım.
Ben aldıran arkadaşlarımda da hiçbir iz yok, atnı gün bile hafif kızarıktı sadece.

Haftalardır cildiyeye randevu ariyodum bi anda bi dünya çıkan et benlerim için. Sonunda buldum derken yanlış bölüme mi randevu aldım ben şimdi :olamaz:

Ben lazerle aldırdım çok rahat ettim siz bir de burun olmuşsunuz burunla kıyaslanamaz bile korkmayın

Benimde koltuk altımda kocaman bir ben var onu aldırmak istiyordum konunuza denk geldim çok iyi oldu şu an nasılsınız? İşlem bitti mi?

Merhaba yarın ben aldirma işlemim var , daha önce burun ameliyatı olduğum ıcın rahattım ancak dün videosunu izlemek gibi bir hata yaptım . Dünden beri aklıma geldikçe karnima kramplar giriyor . İğne fobim de yok aslinda acı esigim de yüksektir . Yaptiran var mi acaba daha once estetik bölümüne konu açmıştım ama cevap gelmedi deneyimleriniz belki biraz içimi rahatlatır
Benim bir yakınım yüzünde büyğk ve siyah olan benini aldırdı ve hiç, sorun yaşamadı. Yıllarca neden beklemişim diye üzüldü sadece

Back