2 dk. KadarBenimde bir tane sırtımda çıktı et beni içi boş gibi.aldirmak istiyorum kötü duruyor.acirsa fln diye korkuyorum.nekadar sürüyor islem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 dk. KadarBenimde bir tane sırtımda çıktı et beni içi boş gibi.aldirmak istiyorum kötü duruyor.acirsa fln diye korkuyorum.nekadar sürüyor islem
Estetik cerraha aldırdım normalde vucudumda biryerime saç değse huylanır hissederim.İğneydi faln hiç bir şey hissetmedim.Ama iz kaldı doktor zaten kalacak demişti 6 dikiş atıldı sonrasındada hiç bir şey hissetmedim.Sadece hiç ameliyat olmamış biri olarak ameliyathanede ayık olma hissi hoş değildiMerhaba yarın ben aldirma işlemim var , daha önce burun ameliyatı olduğum ıcın rahattım ancak dün videosunu izlemek gibi bir hata yaptım . Dünden beri aklıma geldikçe karnima kramplar giriyor . İğne fobim de yok aslinda acı esigim de yüksektir . Yaptiran var mi acaba daha once estetik bölümüne konu açmıştım ama cevap gelmedi deneyimleriniz belki biraz içimi rahatlatır
ne kadar bir iz kaldı bende estetik cerraha aldiricam . Kalan iz çok belli mi acaba . Kimi kaldı diyor kimi de kalmadı diyorEstetik cerraha aldırdım normalde vucudumda biryerime saç değse huylanır hissederim.İğneydi faln hiç bir şey hissetmedim.Ama iz kaldı doktor zaten kalacak demişti 6 dikiş atıldı sonrasındada hiç bir şey hissetmedim.Sadece hiç ameliyat olmamış biri olarak ameliyathanede ayık olma hissi hoş değildi
Bana doktorum kalacagini soylemisti zaten bilerek kabul ettim bendense izi kalsin istedim ben kotu duruyordu iz okadar kotu durmuyor yakina gelince fark ediliyor diyorlar tabi ben bildigim icin her sekil farkediyorumne kadar bir iz kaldı bende estetik cerraha aldiricam . Kalan iz çok belli mi acaba . Kimi kaldı diyor kimi de kalmadı diyor
Umarım bende kalmaz burun ameliyatı sonrası dikiş izi vardı bende sonra kayboldu birazdan yaptiricamBana doktorum kalacagini soylemisti zaten bilerek kabul ettim bendense izi kalsin istedim ben kotu duruyordu iz okadar kotu durmuyor yakina gelince fark ediliyor diyorlar tabi ben bildigim icin her sekil farkediyorum
Umarım bende kalmaz burun ameliyatı sonrası dikiş izi vardı bende sonra kayboldu birazdan yaptiricam
Merhaba yaptırdım çok kısa sürdü iyiyim , umarım iz kalmazBenimde koltuk altımda kocaman bir ben var onu aldırmak istiyordum konunuza denk geldim çok iyi oldu şu an nasılsınız? İşlem bitti mi?
Benim bir yakınım yüzünde büyğk ve siyah olan benini aldırdı ve hiç, sorun yaşamadı. Yıllarca neden beklemişim diye üzüldü sadeceMerhaba yarın ben aldirma işlemim var , daha önce burun ameliyatı olduğum ıcın rahattım ancak dün videosunu izlemek gibi bir hata yaptım . Dünden beri aklıma geldikçe karnima kramplar giriyor . İğne fobim de yok aslinda acı esigim de yüksektir . Yaptiran var mi acaba daha once estetik bölümüne konu açmıştım ama cevap gelmedi deneyimleriniz belki biraz içimi rahatlatır
Merhaba yaptırdım çok kısa sürdü iyiyim , umarım iz kalmaz
EvetİnşaAllah geçmiş olsun devlet hastanesinde mi yaptırdınız?
Merhaba dikisler Alindi iz kremine 2 Hafta Sonra basla dediler siz de mi boyle yaptinizYara yeri iyileşirken Madecassol sürün sürekli, kalmaz bir iz merak etmeyin, kolaylıklar dilerim
Merhaba iz kremine 2 hafta sonra basla dediler siz de mi boyle yaptinizBen de aldırdım
Hiç zor değil inanın
Diş dolgusundan bile basit
o kadar beklemedim, biraz kabul vardı üzerinde onlar geçince başladım hemenMerhaba dikisler Alindi iz kremine 2 Hafta Sonra basla dediler siz de mi boyle yaptiniz