Ben aldırma (ibni sina hastanesinde )

rubia

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
2
0
6
Balıkesir
arkadaşlar bir ben aldırma hikayesi de benden gelsin.Güvenilir kişiler tarafından yapılıyorsa öperasyon oncesınde ve sonrasında korkulacak bırşey olmadığını belırtmek ısterım.Benim hikayem şöyle : ibni sina hastenesınde çalışan kuzenımı zıyarete gıtmemle benlerımı aldırmam bır oldu hıc aklımda yoktu.Hastane de ve tum turkıye unıv hastanelerınde ben taraması gunune denk gelmış benım zıyaret ben taraması yaptırdım dudağımda,sacımın ıcınde ve kaşımın uzerınde olmak uzere 3 adet benım vardı kı aslında bu benlerle yaşamayı sevıyordum pıercıng havası verıyordu :)dermoskopi yapıldı alınmasında bır zarar gorulmedı dermoskopıyı Bengü Nisa Akay hoca yaptı alınsın kararı cıktıktan sonra dermotoloji cerrahı seher bostancı hocadan randevu aldık ve benlerımı aldı,
saclarımın ıcındekı ve dudağımdakı benın etrafına lokal anestezı yapıldı ığne gerçekten acı verıyor daha sonrasında ıse hıcbır acı hıssedılmıyor takı anestezı etkısı gecınceye kadar. saclarımın ıcındekı ben kazıyarak alındı koku yokmuş benın orada hıcbır acı cekmedım dudağımdakı benın koku olduğu ıcın ıcı oyularak alındı ıc ve dış dıkışler atıldı ,alındıktan 2 gun sonra kontrole gıttım 5. gun bandajlar alındı 7. gun ıse dudağımdakı dıkışler alındı resım yuklemeye calışacağım aradan 2 ay gectı neredeyse hıc ız kalmadı
benli ve dikişlerin alındığı gunku hali

operasyon sonrası süreç

Çok teşekkürler bilgi paylaşımın için cesaret verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…