Ben aldirip çukur kalan var mi?

ikki07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
26
8
37
Radyofrekans yöntemi ile yüzümden 12 tane ben aldırdım bir tanesi çenemde çok büyüktü derin bi oyuk var şu anda. Dolacak mi eskisinden daha kötü su anda

Merhaba ben değil ama oğlumun parmağından siğil aldırmıştık ,o kadar büyük bir oyuk açılmıştı ki çok korkmuştum burası imkanı yok kapanmaz diye . Sonra o bölge tamamen kapandı hiç bir iz yok

Radyofrekans yöntemi ile yüzümden 12 tane ben aldırdım bir tanesi çenemde çok büyüktü derin bi oyuk var şu anda. Dolacak mi eskisinden daha kötü su anda
yardımcı cilt yenıleyıcı kremler var. Benım cam kesıgı ızlerımı azaltmıstı yasa gore derı toparlanma da değişir yenilenme sureci diyim.. Ama geçmeyecek bişey değil. Bi kac ay beklemen sabretmen gerek. Gecmiş olsun

Merhaba ben değil ama oğlumun parmağından siğil aldırmıştık ,o kadar büyük bir oyuk açılmıştı ki çok korkmuştum burası imkanı yok kapanmaz diye . Sonra o bölge tamamen kapandı hiç bir iz yok
Çok teşekkür ederim cevap için bilmiyorum kapanacak mi dr kapatmazsa en son çare dikeriz dedi ama bilemiyorum

Yakın arkadaşım oldu tedavisini radyofrekans ile 5 dakikada kurtuldu valla çukur falan da kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle şeyleri iyi araştırıp yapmak lazım bende yaptırdım iz kalmadı gibi bir süre sonra iyice düzelir diye düşünüyorum

Bir arkadaşımda aldırdı hemen mucize beklememek lazım ama 4 ay gibi bir sürede izi belli belirsiz Di

Öncelikle geçmiş olsun :KK36:Ben cerrahi yöntemle ben aldırdım. Benim dudağıma çok yakın olduğu için konuşurken yemek yerken dikişlerim tamamen açılmıştı, çok derin bir yaraydı. Buna rağmen tamamen kapandı ve çukur zamanla kalmadı. Ancak belli belirsiz bir izim var şu an, o da hiç rahatsız etmiyor beni. Kimse fark etmiyor bile

Öncelikle geçmiş olsun :KK36:Ben cerrahi yöntemle ben aldırdım. Benim dudağıma çok yakın olduğu için konuşurken yemek yerken dikişlerim tamamen açılmıştı, çok derin bir yaraydı. Buna rağmen tamamen kapandı ve çukur zamanla kalmadı. Ancak belli belirsiz bir izim var şu an, o da hiç rahatsız etmiyor beni. Kimse fark etmiyor bile

Sizede geçmiş olsun. Siz nerede yaptırdınız. Bende Bi tane daha var memnun kalmadan diğerine işlem yaptırmak istemedim ama ilkinden memnun kaldım

Bende ra
Bende Radyofrekansla aldırdım et benimi ama çukur vs olmadı. Umarım düzelir sizinde. Baya fazla aldırmışsınız bu arada, ben ilkinde tedirgin olmuştum ama şükür iyi oldu. Korkulacak gibi bişey yokmuş şimdi diğer ikisini aldıracağım. Tecrübeli kişileşere yaptırmak lazım tabii

Arkadaşlar kime aldirdiniz benlerinizi.Dermatolog mu plastik cerrah mı genel cerrah mı.acil cevaplar mısınız.randevum bugün

Bende ra

Bende Radyofrekansla aldırdım et benimi ama çukur vs olmadı. Umarım düzelir sizinde. Baya fazla aldırmışsınız bu arada, ben ilkinde tedirgin olmuştum ama şükür iyi oldu. Korkulacak gibi bişey yokmuş şimdi diğer ikisini aldıracağım. Tecrübeli kişileşere yaptırmak lazım tabii
Evet yüzümde çok fazla vardı aslında cilt yapısız göre değişiyor sanirim çoğu geçti
Bende ra

Evet yüzümde çok fazla vardı bir tanesinde iz var biraz o da büyük tu

Arkadaşlar kime aldirdiniz benlerinizi.Dermatolog mu plastik cerrah mı genel cerrah mı.acil cevaplar mısınız.randevum bugün
Ben Bakırköy de bir klinik var climed orda işlem yaptırdım. Sonra kini de ordan yapmayı düşünüyorum. İncele bir araştır istersen

annemde aldırdı haşlanmış nohut kadardı şimdi eser yok

X