Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yardımcı cilt yenıleyıcı kremler var. Benım cam kesıgı ızlerımı azaltmıstı yasa gore derı toparlanma da değişir yenilenme sureci diyim.. Ama geçmeyecek bişey değil. Bi kac ay beklemen sabretmen gerek. Gecmiş olsunRadyofrekans yöntemi ile yüzümden 12 tane ben aldırdım bir tanesi çenemde çok büyüktü derin bi oyuk var şu anda. Dolacak mi eskisinden daha kötü su anda
Çok teşekkür ederim insallah geçer çenemde kocaman bi çukur varyardımcı cilt yenıleyıcı kremler var. Benım cam kesıgı ızlerımı azaltmıstı yasa gore derı toparlanma da değişir yenilenme sureci diyim.. Ama geçmeyecek bişey değil. Bi kac ay beklemen sabretmen gerek. Gecmiş olsun
Çok teşekkür ederim cevap için bilmiyorum kapanacak mi dr kapatmazsa en son çare dikeriz dedi ama bilemiyorumMerhaba ben değil ama oğlumun parmağından siğil aldırmıştık ,o kadar büyük bir oyuk açılmıştı ki çok korkmuştum burası imkanı yok kapanmaz diye . Sonra o bölge tamamen kapandı hiç bir iz yok
Öncelikle geçmiş olsun Ben cerrahi yöntemle ben aldırdım. Benim dudağıma çok yakın olduğu için konuşurken yemek yerken dikişlerim tamamen açılmıştı, çok derin bir yaraydı. Buna rağmen tamamen kapandı ve çukur zamanla kalmadı. Ancak belli belirsiz bir izim var şu an, o da hiç rahatsız etmiyor beni. Kimse fark etmiyor bile
Bende Radyofrekansla aldırdım et benimi ama çukur vs olmadı. Umarım düzelir sizinde. Baya fazla aldırmışsınız bu arada, ben ilkinde tedirgin olmuştum ama şükür iyi oldu. Korkulacak gibi bişey yokmuş şimdi diğer ikisini aldıracağım. Tecrübeli kişileşere yaptırmak lazım tabiiRadyofrekans yöntemi ile yüzümden 12 tane ben aldırdım bir tanesi çenemde çok büyüktü derin bi oyuk var şu anda. Dolacak mi eskisinden daha kötü su anda
Evet yüzümde çok fazla vardı aslında cilt yapısız göre değişiyor sanirim çoğu geçtiBende ra
Bende Radyofrekansla aldırdım et benimi ama çukur vs olmadı. Umarım düzelir sizinde. Baya fazla aldırmışsınız bu arada, ben ilkinde tedirgin olmuştum ama şükür iyi oldu. Korkulacak gibi bişey yokmuş şimdi diğer ikisini aldıracağım. Tecrübeli kişileşere yaptırmak lazım tabii
Evet yüzümde çok fazla vardı bir tanesinde iz var biraz o da büyük tuBende ra
Bende Radyofrekansla aldırdım et benimi ama çukur vs olmadı. Umarım düzelir sizinde. Baya fazla aldırmışsınız bu arada, ben ilkinde tedirgin olmuştum ama şükür iyi oldu. Korkulacak gibi bişey yokmuş şimdi diğer ikisini aldıracağım. Tecrübeli kişileşere yaptırmak lazım tabii
Plastik cerrahArkadaşlar kime aldirdiniz benlerinizi.Dermatolog mu plastik cerrah mı genel cerrah mı.acil cevaplar mısınız.randevum bugün
Ben Bakırköy de bir klinik var climed orda işlem yaptırdım. Sonra kini de ordan yapmayı düşünüyorum. İncele bir araştır istersenArkadaşlar kime aldirdiniz benlerinizi.Dermatolog mu plastik cerrah mı genel cerrah mı.acil cevaplar mısınız.randevum bugün
Merhaba hangi doktora yaptırdınız acaba öğrenebilir miyim ve ücretiBen Bakırköy de bir klinik var climed orda işlem yaptırdım. Sonra kini de ordan yapmayı düşünüyorum. İncele bir araştır istersen
Climed Sağlık Merkezi (@climedklinik) • Instagram photos and videos
435K Followers, 807 Following, 814 Posts - See Instagram photos and videos from Climed Sağlık Merkezi (@climedklinik)instagram.com