Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben aldırma radyo frekans yöntemi ile
- Konu Sahibi eylul355
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Eylül 2014
- 2.501
- 3.765
- 333
Hangi klinikte düşünüyorsunuz benim gittiğimse cevap vereyimMerhabalar beninizin son durumu nedir acaba? Ben de gittiğiniz klinikte aldırmayı düşünüyorum size yazmak için kaydoldum siteye
Hangi klinikte düşünüyorsunuz benim gittiğimse cevap vereyim
- 16 Eylül 2017
- 7.421
- 13.759
- 248
Bence istisnalar hariç klinik cok farketmiyor birsürü kliniğin videosunu izledim hepsi ayni seyo yapıyor.Et beniyse radyofrekansla kazıyorlar normal bense lazer ışınıyla yakıyorlarİdeaklinikte düşünüyorum ama yazılanları okudum pek emin olamıyorum. Siz nerde aldırmıştınız?
Son durum nedir acabaBen idea klinikte aldırdım dün.resimleri atayım.kenarlardan kabuk tutmaya başladı
- 19 Şubat 2020
- 17
- 2
- 1
- 30
- 11 Ocak 2020
- 5
- 2
- 1
Ben de yaklaşık 1 buçuk ay önce aldırdım bende öyle bir sorun olmadı ama çukur olmaması için yüzeysel aldıklarından daha sonra çıkabileceğini söylemişlerdi. Tekrar gidip ücretsiz rötuşla lekeyi aldırabiliyormuşuz.Merhabalar ben aldırdıktan sonra yuvarlak yara yeri içerisinde yara yerinden daha koyu küçük kahve-kırmızı arası leke kalan oldu mu?
- 20 Eylül 2014
- 2.501
- 3.765
- 333
Ben de orada yaptırdım memnun kaldım.Hiç şikayetim yok.Bir tanesi et beni olmak üzereydi onun için 2- 3 sefer gittim tekrar çıktı çünkü.Diğerleri de yüzeyseldi. neyse ki aldırmışım diyorumİdeaklinikte düşünüyorum ama yazılanları okudum pek emin olamıyorum. Siz nerde aldırmıştınız?
- 20 Eylül 2014
- 2.501
- 3.765
- 333
Aldırmışsınız hayırlı olsun.Evet kaç kere giderseniz gidin aynı ben için ücretsiz rötüş yapıyorlarBen de yaklaşık 1 buçuk ay önce aldırdım bende öyle bir sorun olmadı ama çukur olmaması için yüzeysel aldıklarından daha sonra çıkabileceğini söylemişlerdi. Tekrar gidip ücretsiz rötuşla lekeyi aldırabiliyormuşuz.
- 20 Eylül 2014
- 2.501
- 3.765
- 333
Radyofrekans oluyor ama benim yüzeysel benlerimi de aynı yöntemle aldılarArEki Görüntüle 2717725 bu tarz benler için sizce hangi yöntemle aldırmalıyım kızlar lütfen yardımcı olun
- 16 Eylül 2017
- 7.421
- 13.759
- 248
Ay ne kadara aldirdiniz ben de aldirmak istuyorun yaklasik 10 tane ama tanesine 150 diyor en ucuz diyenRadyofrekans oluyor ama benim yüzeysel benlerimi de aynı yöntemle aldılar
- 20 Eylül 2014
- 2.501
- 3.765
- 333
Ben aldıralı 3 yıl oldu tanesini 100 e aldırmıştım.Bu durumda 150 uygun gözüküyorAy ne kadara aldirdiniz ben de aldirmak istuyorun yaklasik 10 tane ama tanesine 150 diyor en ucuz diyen
Benimkiler pek fazla tomurcuk şeklinde değiller, peki memnun kaldınız mı iz vs kaldı mı tamamen ne sürede iyileştiRadyofrekans oluyor ama benim yüzeysel benlerimi de aynı yöntemle aldılar
- 20 Eylül 2014
- 2.501
- 3.765
- 333
Çok memnun kaldım iz filan kalmadı yüzeyseller hemen diğeri de bir iki güne iyileşti hiç belli bile olmuyordu işlem yapıldığıBenimkiler pek fazla tomurcuk şeklinde değiller, peki memnun kaldınız mı iz vs kaldı mı tamamen ne sürede iyileşti
- 12 Şubat 2009
- 3.122
- 1.709
- 373
- 36
Bende hafif çukurlar kaldı ,çünkü tekrarlandı ve daha derin aldılar ,o çukurlarda dikkatli bakmadikca belli değil,
Ama aldirirken dikkatli olun rötuş yapmaya gittiğimde yüzümde yapmaması gereken bir yere daha rötuş yapmış yanlışlıkla orasida çok hafif cukur kaldı g.zekalı cerrah
Ama aldirirken dikkatli olun rötuş yapmaya gittiğimde yüzümde yapmaması gereken bir yere daha rötuş yapmış yanlışlıkla orasida çok hafif cukur kaldı g.zekalı cerrah
Merhaba hangi şehirde klinikte hangi doktora yaptırdığınızı ve ücretini öğrenebilir miyimÇok memnun kaldım iz filan kalmadı yüzeyseller hemen diğeri de bir iki güne iyileşti hiç belli bile olmuyordu işlem yapıldığı