• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Stella32

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2022
94
-148
1
26
Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?

Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Neden ailenizden habersiz evlendiniz? Yani okurken nişan yapsaydınız vs bitirince de evlenseydiniz. Gizlemenizin özel bir sebebi var mı. Zor bir durum ama bekledikçe daha sıkıntı

Neden ailenizden habersiz evlendiniz? Yani okurken nişan yapsaydınız vs bitirince de evlenseydiniz. Gizlemenizin özel bir sebebi var mı. Zor bir durum ama bekledikçe daha sıkıntı
Herhangi bir sebebi yok.Evlendik sadece ama düğün falan olmadı

Eşiniz hiç doğru yapmıyor sizi nasıl böyle yönlendiriyor aksine her şeyi anlatalım demesi lazım ki aslında en başta evlenemeyiz demesi lazımdı ama onuda yapmamış. Sizin içinde üzülüyorum açıkçası bir gün gerçekler ortaya çıkacak ve sizi seven sayan o insanları hayal kırıklığına uğratıcaksınız. Babanız size okusun kızım diye para gönderiyor bir de ah kıyamam ya:( bence en kısa sürede siz söyleyin ne olacaksa olsun… yine annen babandır kızar küser yine kıyamazlar sana….

1 Nisan'da nikah mı yaptınız ay şaka gibi
hshshsh

Eşiniz hiç doğru yapmıyor sizi nasıl böyle yönlendiriyor aksine her şeyi anlatalım demesi lazım ki aslında en başta evlenemeyiz demesi lazımdı ama onuda yapmamış. Sizin içinde üzülüyorum açıkçası bir gün gerçekler ortaya çıkacak ve sizi seven sayan o insanları hayal kırıklığına uğratıcaksınız. Babanız size okusun kızım diye para gönderiyor bir de ah kıyamam ya:KK43: bence en kısa sürede siz söyleyin ne olacaksa olsun… yine annen babandır kızar küser yine kıyamazlar sana….
Valla sormayın çok sıkıntı oldu içime.Bu sene okulumda söndü bitiremedim.Seneye gitcez eşimle.Okul bitiyor Haziran ayı geliyor.Elbet öğrenecek eve gitmicem ama üzülmekten korkuyorum

Back