- 4 Ekim 2012
- 16.336
- 31.907
- Konu Sahibi Ruyamdabuluttum
Biliyorum. Cevabını merak ettim de o yüzden sordum72 78 ay arası ram raporuna tâbi, yok maaşesef öyle bir dünya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum. Cevabını merak ettim de o yüzden sordum72 78 ay arası ram raporuna tâbi, yok maaşesef öyle bir dünya
Aynen öylehayır aslında 72 aylıksa doktor ve ram raporu gerekiyor. Dilekçe ekim kasım aralık ayında doğanlar için geçerli. Doktor ve ram raporu da ileride önüne çıkabilir diyorlar.
Yani hiçbir 72 aylık sağlıklı çocuk annesi doktordan veya ramdan yalan rapor peşine düşmez. Ben biliyorum bunları, 69 aylık çocuğumu erteletmiştim. Ne diyecek merak etitğim için yazdım onuhayır aslında 72 aylıksa doktor ve ram raporu gerekiyor. Dilekçe ekim kasım aralık ayında doğanlar için geçerli. Doktor ve ram raporu da ileride önüne çıkabilir diyorlar.
Uğraşanlar var emin olYani hiçbir 72 aylık sağlıklı çocuk annesi doktordan veya ramdan yalan rapor peşine düşmez
Okullarda çocuklar önce allaha sonra öğretmenlere emanet. Ama öğretmenlerin tenefüste çocukları koruma şansı neredeyse hiç yok. Nönetçi falan hikaye, hele ilkokullarda, ne durdan anlıyorlar ne yapmadan. 1.sınıflar ne desen dinlemiyor. Aynen yeni yürüdükleri zamanki gibi, yanında yürüdüğün çocuğu yerde buluyorsun. Başa çıkmak kollamak mümkün değilHer başlangıç sancılı malasef...şimdi siz yazinca hatırladım daha yeni yürümeye başladığında kapıyı açarken parkeye vurmuştu kafasını... yanındayken bile oluyor tabi ki bu tür kazalar..ama insan beyni işte daha kötü olursaya odaklanıyor.olacakla olecege elbette çare yokta bende aynı zamanda panik atak oldugu için nasıl önlem alabilirime odaklaniyorum.
Nirmal şartlarda zaten göndermek istemez kimse çocuğunu ...çanta kadar birşeylerYani hiçbir 72 aylık sağlıklı çocuk annesi doktordan veya ramdan yalan rapor peşine düşmez
Zaten ogretmrn ne yapabilir ki anca yere düştüğünü görürse kaldirir.bizim bahçede bayağı büyük .benim ki düşse düştüm demez . öğretmenin biliyor mu dedim gördu mu ? Öğretmen nerden bilsin o teneffüste olmuyor ki dediOkullarda çocuklar önce allaha sonra öğretmenlere emanet. Ama öğretmenlerin tenefüste çocukları koruma şansı neredeyse hiç yok. Nönetçi falan hikaye, hele ilkokullarda, ne durdan anlıyorlar ne yapmadan. 1.sınıflar ne desen dinlemiyor. Aynen yeni yürüdükleri zamanki gibi, yanında yürüdüğün çocuğu yerde buluyorsun. Başa çıkmak kollamak mümkün değil
Kızlar koruyor yinede erkek çocukları cidden Allah'a emanetYa bir de o çıkışta merdivenlerden inmeleri, o itiş kakış o bahçedeki koşuşları... İyi diyorum her gün burada bir çocuk pert olmuyor. Gerçekten biz de böyleydik sanırım küçükken. Kendilerini korumayı öğrenecekler inşallah.
Evet erkekler biraz daha deli kanlı tabi. Öğretmen fark etmiştir belki ama ufaklık önemli değil filan dediyse üstelememiştirKızlar koruyor yinede erkek çocukları cidden Allah'a emanet
O yaşta okula başlayanlarda çok sık olan bir durum. Şahsen 7 yasından küçük çocuğumu okula başlatmazdım.
Tamamen yanlış bilgilerİsteğinizle vermemeye biliyorsunuz. İlk zamanlar her zaman zordur, karşısında her zaman güçlü durun sorumluluklarından taviz vermemenizi tavsiye ederim, düzene girecektir endişelenmeyin
72 aylık ve üzeri zorunlu kayittir. Erteleme hakkınız yoktur. Sadece ramdan belge alır e okul sistemine kaydettirirseniz erteleme olacaktır. Orası da ayrı sancılı süreçtir.Evet imza atıyorsunuz, öyle bir hakkımız var.
Evet 2 aydan kaybetmiş konu sahibi. Küçük kardeşimde erken başlamıştı çok zorluk yaşadık72 aylıklar kanunen başlamak zorunda
Profilinizdeki meslek gerçek mi?Evet 2 aydan kaybetmiş konu sahibi. Küçük kardeşimde erken başlamıştı çok zorluk yaşadık
Evet ay olarak tam doldurmuş yaşınıTamamen yanlış bilgiler
72 ay ve üzerini kaydetmek zorundasınız. Kaydetmemek için sadece çocuun zihinsel fiziksel durumu yeterli değildir raporu geçerli. Öyle gidip istemiyorum denmez.
Küçükken tam çıkış kapısında bir düştüm yere ikiyuz kişi uzerime bastı da geçti üzerimden tam kalıyorum lap yine yapış. Travma resmenYa bir de o çıkışta merdivenlerden inmeleri, o itiş kakış o bahçedeki koşuşları... İyi diyorum her gün burada bir çocuk pert olmuyor. Gerçekten biz de böyleydik sanırım küçükken. Kendilerini korumayı öğrenecekler inşallah.
Bir problem mi var ? Gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum.Profilinizdeki meslek gerçek mi?
Nerde? Satır satır yanlış bilgi döşediniz yaBir problem mi var ? Gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum.