• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri bemiks ampul evipen ampul badem yağı

vazgecilmez

.....
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
340
54
123
Diyarbakır
:hulya:arkadaşlar aradım bulamadım konuyu. tekrar açmışsam özür dilerim. ben bu gün doktora gittim saçlarım için uzamıyor ve dökülüyor. bemiks ampul, evigen ampul ve badem yağı yazdı eczanede karıştırıp verdiler.. kullanan oldumu işe yaradımı? yorumlarınızı bekliyorum. ben kullanmadım daha yarın kullanmaya başlicam

Son düzenleme:
Ben kullanmadım ama kullanan kime sorduysam çok memnun.
Tutam tutam dökülen saçlar dökülmemeye başlıyormuş.

Bi sorum daha olucak, fiyatları nasıl? Çok pahalı değildir umarım.Yani badem yağını biliyorum o pahalı bişey değil ama diğerlerini bilmiyorum.

hepsi 15 falan tutar
bemiks evigen 5 lira oluyo ikisi 10 yapsa 4-5 lirada badem yağı tutar
ben yazın çok uğraşıyodum saç bakımıyla hepside çok faydalı şeyler
artık pek vaktim yok haftada bi zeytinyağı badem yağı karıştrp sürerim sadece
bi de şampuanıma bemiks eklıyorum
hepsi iyi şeyler saçı güçlendiriyo parlak yapıyo
umarım faydasını görürüsün

ya yıkarken kaç kere şampuanlıcaz. ben normalde 3 kere şampuanlarımda, şimdi düşündüm bukadar yıkanırsa etkisi kalıyormu yoksa bir alakası yokmu. deneyen arkadaşlar yazarsınız inş.:):kedi:

ya yıkarken kaç kere şampuanlıcaz. ben normalde 3 kere şampuanlarımda, şimdi düşündüm bukadar yıkanırsa etkisi kalıyormu yoksa bir alakası yokmu. deneyen arkadaşlar yazarsınız inş.:):kedi:

Saçları fazla şampuanlamak kurutuyor diye biliyorum. Ben de 2 kez şampuanlıyorum normalde. Bi de diğer başlıklarda da okudum birer ampül de şapuanıma katıcam ben, bir de sen bepantehne ampul yazmamışsın onu da kullanıyo herkes bunlarla beraber.

ben de aldım yani eczane hazırladı
bepanthen bemix e vitamini ve badem yağı
daha kullanmadım ama
neyi bekliyorum onuda bilmiyorum

uzatma konusunda birşey diyemem bu tarifi uyguladığım da uzasın diye çok bakımlarda yaptım ama dökülme konusunda süper düzenli haftada 2 kere yapıp ben yarım saat bekletiyordum ama vaktim kalmıyor şimdi

banada doktorum bu maskeyi önerdi
çam terebentin,hint yağı,z.yağ,badem yağ,susam yağ,bepanten ampl,evigen ampl bunları karıştır 15 günde bir yap yarım saat beklet sebamet şampuanıyla yıka demşti

selam canlar bende bu bepanten aldım sampuana ekledım sonra birazda kipriklerime sürdüm bepantenden saçlarım baya bi kabarık gür duruyor yani kipriklerde dolgun geldi gözüme kullnmaya devam... kullanıpda yanılan kimseyi okumadım şimdiye kadar insallah benide cılız saçlarıma ii gelecek :66:

ben bu karışımı evigen bepanten bemiks ve rodexson 4 lüsüyle yapıyorum fakat badem yagı yerine sarı kantaronyagını kullanıyorum dökülmesi ilk bir hafta iiçinde duruyor yani bir günde ortalama 50 tel dökülüyorsa
bu 10 tele düşüyor ama yeni saç çıkarmıyor banyodan önce sürüyorum 2 3 saat duruyor benim saçlaım kalın telli dalgalı aslan yelesi gibi oluyor bunu kullandıgım zamanlarda ama ne yapayım dökülmesi dursun yeter

Back
X