bembeyaz yatak odama nasıl dekorasyon yapabilirim. Yardım !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.954
17
158
42
çok kararsız kaldım .yatak oda takımım bembeyaz. duvarlarıda beyaza boyattım
diğer şeyler nasıl olsun.
halı rengim????*
tül perde rengim???????

aksesuarlarım?????????:69::69::69::69::69:

Kırmızı, koyu pembe, koyu mor.. bu renkler beyaz yatak odasında harika duruyor tavsiye ederim.

Abajur ve halını kırmızı tonlarında seçebilirsin. Yada içinde kırmızı olan beyaz ağırlıklı olabilir. Perde ve yatak örtüsünüde aynı şekilde canım:78:

neden dert ediyorsun ki beyaz renkle herşey uyum sağlar en sevdiğin renkle aksesuarlarını seçersin olur....

pembe tonu çok seviyorum. ama o zaman genç kız odası gibi durur diye korkuyorum.:69:

pembe değil de pudra nın uçuk bi tonunu seçebilirsin tatlım, çok huzurlu bi yatak odanız olacaktır :69:
resimlere bi bak bakalım hoşuna gidecekmi?:34:

$pudra.webp

$pudra2.webp

$pudra3.webp

Eki Görüntüle 176775

amaa eğer daha iddialı renklerden hoşlanırsan, lila veya mor da kullanabilirsin :34:

$puffffff.webp

ay inanmıyorum 2. resimdeki yatağın başlığı ve 2 çekmeceli komidin benimkilerin aynısı :66::66::66:

çeyizim gitti ve yatak odam bembeyaz biliyorsunuz zaten :)

gümüş grisi perde yaptırdım odama içinde siyah kıl gibi desenler var ama çok az gümüş grisi daha ağırlıklı. kalın tafta gibi. halımıda shagy halının bir çeşidi olanlardan aldım. ipi çok farklı parıltılı o da gri herkes çok bayıldı çok güzel oldu kızlar

çok kararsız kaldım .yatak oda takımım bembeyaz. duvarlarıda beyaza boyattım
diğer şeyler nasıl olsun.
halı rengim????*
tül perde rengim???????

aksesuarlarım?????????:69::69::69::69::69:

öncelikle beyaz alarak çok güzel bir seçim yapmışsın. Halı koyu gri ya da siyah olabilir tül kesinlikle siyah dantelli perde olmalı. dantel hem hava katıyo hemde loş bir ortam yaratıyor.

bence beyaz odaya en güzel pudra tonları yakışıyor ya da yeşilin/mavinin en açık tonlarını desenlerle çeşitleyerek yastıklar çerçeveler aplik perde eklentileri vs..

canım biraz zevkinden bahset nasıl birşey seviyorsun klasik avangarde modern zıt uyumlar hoş kombinler nasıl bir tercih meselen var ona göre düşünmek laızm

öncelikle KIRMIZI ve MOR dan kesinlikle uzak dur. Uzmanlar bu iki rengin yatak odasında kullanılmaması gerektiğini söylüyor. Kırmızı kan akışını hızlandırır, mor ise huzursuzluk verir dinlendirici değildir ikisi de... Ben de ilerde mor yapmayı düşünüyordum vazgeçtim :44:

en uygun renkler soft pembe, yeşil tonları ve mavi tonları, turkuazlar...

yeşil yapacaksan yeşilli bejli bir yatak örtüsü alabilirsin. Yeşil minik vazo alıp içine beyaz yapma ya da gerçek çiçek koyabilirsin aksesuar olarak. Düz beyaz tül kullanıp yeşil çiçek desenli bir kalın perde kullanabilirsin.

aynı şeyleri pembe ve mavi kombinasyonlarında da yapabilirsin.

Back
X