Yok, ben sonbahar da falan mutfağımı yenilemek istiyorum. Hatta bu siteyi bile, mutfak için araştırma yaparken bulmuştum. İyi ki de bulmuşum diyorum. Bir sürü şey öğreniyorum buradan.![]()
hmm anladım sımdıden kolay gelsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok, ben sonbahar da falan mutfağımı yenilemek istiyorum. Hatta bu siteyi bile, mutfak için araştırma yaparken bulmuştum. İyi ki de bulmuşum diyorum. Bir sürü şey öğreniyorum buradan.![]()
desenli sevmiyorsan.böyle sade desenli granit düşünebilirsin mesela örnek olarak resim koyuyorum.
![]()
![]()
valla o kadar faydalı bilgiler ediniyoruz ki buradan ....çok teşekkür ederiz...
ben beyaz kullanıyorum. çokta memnunum hiç bir sıkıntı olmuyor. tabi sanırım malzemesiylede alakalı. rengiyle birlikte malzemeyide araştırırsan sıkıntı çıkmayacaktır. güle güle kullan şimdiden
hayırlısıya yenı ev yaptırıoruz ve mutfak ıcın tezgahta takıldık beyaz ıstıorum ama sıcak tencere falan koyulmazmıs en kalıtelısı ıcınde boleymıs kullanan var mı fıkır verırımısınız?
bende yeni mtfak yaptıracağım resim atabilirmisiniz.dolap ıcın altlar zebrano ustler krem 2sıde parlak temızlıgı kolay oluo dıe duydum sızde ole solemıssınız bakalım gorucez![]()
Merhaba Elizzsa,hayırlısıya yenı ev yaptırıoruz ve mutfak ıcın tezgahta takıldık beyaz ıstıorum ama sıcak tencere falan koyulmazmıs en kalıtelısı ıcınde boleymıs kullanan var mı fıkır verırımısınız?
Bu üyenin mesajlarına denk geldikçe kötü oluyorum... Hayatın ne kadar boş olduğunu hatırlıyorum![]()
Bu konunun sahibi kanserden vefat etmiş maalesef. 2 yıl oldu sanırım![]()
Gerçekten mi çok üzüldüm bilmiyordumallah rahmet eylesin. Malesef evet hayat boş, bizlerde boş işlerle uğraşıyoruz kendimi temsilen söylüyorum yanlış anlamayın
Konuya cevap vermek için girmiştim.Ama çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.