• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu bembeyaz tezgah kullanan var mı?

elizzsa

gecer mi bunlar?
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
679
33
98
Gaziantep
hayırlısıya yenı ev yaptırıoruz ve mutfak ıcın tezgahta takıldık beyaz ıstıorum ama sıcak tencere falan koyulmazmıs en kalıtelısı ıcınde boleymıs kullanan var mı fıkır verırımısınız?

selam canim.. bizde beyaz mutfak istiyorduk... sonra cok kir falan diye degistirdim.. ustune koyu kahve yaptirdim, ve dolaplar parlak tereyag rengi,, yani beyaza kaciyor.. ben valla sarap falan korktum leke birakir diye :) (bude bicak cizgisi falan dusun,,) bu parlak rengede cok pis kir gosterirler demislerdi ama super. siliyorsun.. onceki dolaplardan daha duzel.. ben cok memnunum acik renkten, ama tezgah dersen.... tartisilir bence .bol sans:64::64:

ben beyaz kullanıyorum. çokta memnunum hiç bir sıkıntı olmuyor. tabi sanırım malzemesiylede alakalı. rengiyle birlikte malzemeyide araştırırsan sıkıntı çıkmayacaktır. güle güle kullan şimdiden

hayırlısıya yenı ev yaptırıoruz ve mutfak ıcın tezgahta takıldık beyaz ıstıorum ama sıcak tencere falan koyulmazmıs en kalıtelısı ıcınde boleymıs kullanan var mı fıkır verırımısınız?

öncelikle hayırlı olsun canım.malzemeyle alakalı bişey aslında.ama ben mermer yerine simli beyaz granitler var onları öneririm.annemlerin eski evinde beyaz mermer vardı.ve ilk kiracıydık.yaklaşık 6-7 sene oturduk ama şu anda mermerler bana itici geliyor.şöyleki şu biriken yerler sapsarı.lavabonun içi sarardı.porçözmüş,kirçözmüş hiçbişey geçirmiyo o sarılığı.ki uzun süredir böyle.ama sıcak tencere koyuyoduk o bi sıkıntı yaratmadı.tabi belki kalitesizdi ondan öyle sarardı. ama artık yeni evlerde hep grait oluyor.öneririm :)

Son düzenleme:
mutfakta beyaz güzel ama titizlik ister çünkü çok çabuk leke tutar ve sararır.bence desenli gıranit hem dayanıklı hemde güzel.bu arada hayırlı olsun evin.:87::87:

Granit, çimstone, mermer bunlar ısıya en dayanıklı tezgah tipler diye biliyorum. Ama ocaktan alınan bir tencerenin hemen tezgaha konması hepsi için riskli olur ve önerilmiyor üreticileri tarafından, gördüğüm kadarıyla. Bir de sizin düşündüğünüz kadar beyaz tipleri var mı bilmem.

Bildiğim tam beyaz tezgah corian, ya da o tip akrilik başka marka tezgahlar. Bunlar yukarıda saydıklarımdan biraz daha az ısıya dayanıklı oluyorlarmış.

kesinlikle desenli granit derim üstünde kes, doğra hiç bişey olmuyo asla çizilmiyo ve is bırakmıyo hiç bi ürün..

hepınıze cvplar ıcın cook tesekkur ederım antepdeım ben bı ornek daıre gezdık tezgah bembeyazdı sut gıbı cook hosuma gıttı desenlı granıtlerden pek hoslanmıorum suankı evımde tezgahım ole sıkıldım galıba bıraz tam beyaz bulamıoruz marka bılen varmı acaba :44:

ben beyaz kullanıyorum. çokta memnunum hiç bir sıkıntı olmuyor. tabi sanırım malzemesiylede alakalı. rengiyle birlikte malzemeyide araştırırsan sıkıntı çıkmayacaktır. güle güle kullan şimdiden

zahmet olmazsa tezgahın resmını ekleyebılırmısın

selam canim.. bizde beyaz mutfak istiyorduk... sonra cok kir falan diye degistirdim.. ustune koyu kahve yaptirdim, ve dolaplar parlak tereyag rengi,, yani beyaza kaciyor.. ben valla sarap falan korktum leke birakir diye :) (bude bicak cizgisi falan dusun,,) bu parlak rengede cok pis kir gosterirler demislerdi ama super. siliyorsun.. onceki dolaplardan daha duzel.. ben cok memnunum acik renkten, ama tezgah dersen.... tartisilir bence .bol sans:64::64:

dolap ıcın altlar zebrano ustler krem 2sıde parlak temızlıgı kolay oluo dıe duydum sızde ole solemıssınız bakalım gorucez :61:

hepınıze cvplar ıcın cook tesekkur ederım antepdeım ben bı ornek daıre gezdık tezgah bembeyazdı sut gıbı cook hosuma gıttı desenlı granıtlerden pek hoslanmıorum suankı evımde tezgahım ole sıkıldım galıba bıraz tam beyaz bulamıoruz marka bılen varmı acaba :44:

desenli sevmiyorsan.böyle sade desenli granit düşünebilirsin mesela örnek olarak resim koyuyorum.

1c44e0d25d58dd8b3cca18b.jpg

b8663a54e834d490ad68f1f.jpg

Bu da Corian, ama granitten daha az dayanıklı ısıya ve onarılabilse de çizilmeye oldukça yatkın.

$corian.webp

New_Day in eklediği granit gayet hoş duruyor. Granitle ilgili bildiğim problemler, bazı gözeneki tiplerinin su emdiği ve bir de bir radyasyon yaydığı söylentisi. Karar vermeden, bu açılardan da incelemekte yarar olabilir.

arastırdık ve sonunda kararrımız yıne beyaz oldu corian sızınde soledınız gıbı daynıksız cızılıyo yenı bıse cıkmıs bız adama cızılır falan deyınce ornek verdı bır parca bıcagın ucuyla cızmeye calıstım cızılmedı hatta ocagı yaktım 5 dk kadar beklettım hıc bıse olmadı ve tam ıstedıım gıbı sut beyz fıkırlerınız ıcın tekrar tskrlr yaptırınca resımlerını eklerım ınsallah

Son düzenleme:
arastırdık ve sonunda kararrımız yıne beyaz oldu corian sızınde soledınız gıbı daynıksız cızılıyo yenı bıse cıkmıs bız adama cızılır falan deyınce ornek verdı bır parca bıcagın ucuyla cızmeye calıstım cızılmedı hatta ocagı yaktım 5 dk kadar beklettım hıc bıse olmadı ve tam ıstedıım gıbı sut beyz fıkırlerınız ıcın tekrar tskrlr yaptırınca resımlerını eklerım ınsallah

İsmi neymiş bu yeni çıkan malzemenin, biliyor musunuz?

Bu da güzel, kullanışlı bir malzemeye benziyor, netden gördüğüm kadarı ile. Bir tek direk güneş ışığı ve UV ışığa maruz bırakmayın diye bir uyarı gördüm.

Fiyatı hakkında bir bilginiz var mı acaba?

dedım ya ben ocaga tuttum bıse olmadı dırek gunes gormez evın ıcınde zaten metre tulu 180dolarmıs (metre tul ne demek bende bılmıorum esımın soledı gıbı yazıorum:1:)

dedım ya ben ocaga tuttum bıse olmadı dırek gunes gormez evın ıcınde zaten metre tulu 180dolarmıs (metre tul ne demek bende bılmıorum esımın soledı gıbı yazıorum:1:)

Tamam, cnm, çok teşekkürler. Ben galiba öğrendim artık mtül ne demek.)))

yardımcı olabıldıysem guzel:71:sızde mı ev yaptırıosunuz

Yok, ben sonbahar da falan mutfağımı yenilemek istiyorum. Hatta bu siteyi bile, mutfak için araştırma yaparken bulmuştum. İyi ki de bulmuşum diyorum. Bir sürü şey öğreniyorum buradan. :71:

Back
X