• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bembeyaz mutfak kullananlar buraya lütfen

Prenscim tşk ederim cnm eminim güzel olacakdır senin seramiklerinde eşim de yerlerde illa granit istiyor sizce kullanışlımıdır granit daha almadık biz sanırım bu hafta sonu beğenicez kısmetse bende gri tonların damı yaptırsam acaba çünkü benim mutfağım sırf beyaz olacak.
Canikom yerler için laminantı asla düşünmem mutfak sürekli ıslanabilen bir yer yani kabarma riski çok fazla bide makinalar mutfakda olduğu için su kaçırma riski olabiliyo benim mesela kaç defa makinam tahliye borusundan su kaçırdı laminant ıslak zeminler için uygun değil bence en güzeli ve kullanışlı yine seramikdir mutfakda.....

benimde bu hafta mutfağımın modeli cizildi .ama renk konusunda hala kararsızım ..resim paylaşımlarınızı bekliyorum açıkcası ..bu arada fiyatlar nasıl acaba bana verilen fiyatla kıyaslıyayım yerimseniben

prencim ve kardelciğim aslında haklısınız
.bende evimizin satılmasını bekliyorum(başka bir şehirde) o satılınca bizde ankaradan ev alıcağız hayallerim çoooooooooooook.benim için en önemli yer mutfak.beyaz dolaplar hayalim ama ben tüm eksilerine rağmen laminat düşünüyorum mutfağa(genede sizin resimleri gördükten sonra fikrim değişebilir).neyse sizin resimleri 4 gözle bekliyorum.inşallah benim de evimin resimlerini yayınlıyacağım günler yakın olsun.lütfen evin hayırlısı ile satılması için dua edin olur mu................................sevgiyleeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
Merhaba,
Bende yeni oldu evime taşınalı çok düşünüp araştırmıştım mutfak konusunda fakat bir gün yolda yürürken bir mutfak reklamında çok beğendim beyaz mutfağı ve sonrasında beyaz yaptırmaya karar verdimyerimseniben Beyaz lake benim mutfağım tezgah siyah kırmızı halı tül v.s ile kombine ettim çok güzel oldu. Bence açık renk herzaman daha avantajlı koyu renkten parmak izi v.s çok belli oluyor koyu renklerde.:1no2:Mutfak kapaklarını düz yaptırırsan mikrofiber bez ile çok rahat temizleniyor ..
Yerlerimide granit yaptırdım içinde küçük noktalar olan bir desen ondan dan cok memnunum çok kullanışlı oldu :)

Yer için seçeceğin graniti alırken kendi saçın koyu renk ise granitin üstüne atıp saçı ne kadar belli edip etmediğine bakarak alabilirsin bence faydalı bir yöntem ben öyle yapmıştım sırnaşık şey

hayırlı güzel günlerde oturman dileğiyle

sevgiler

Armak cım çok tşk ederim cnm verdiğin bilgiler için bizde yerleri granit düşünüyoruz ama daha öncede dediğim gibi renk konusunda kararsızım ama almaya gidince beğeniceğim bir renk beyaza giden mutlaka olur bir arkadaşım granitin çok kaydığını söylüyo bu doğrumu cnm sen kullanan birisi olarak ne dersin halı falan üzerinde kayıyormu birde siyah tezgahından memnunmusun akşam yine internetteki resimlere bakınca kafam karıştı beyazın üzerine yine beyaza yakın çimstone yapılmış mutfaklar var onlarda güzel durmuş sen ne dersin cnm renk konusunda bende siyah yaptıracaktım ama yine kafam karıştı sanırım mu dolaplar takılana kadar ben sürekli fikir değiştiricem neyi görsem onu beğeniyorum ama önemli olan daha sonraki kulllanımı da benim için pişman olmak istemem.Sevgiyle............

Kardel merhaba

Yerler konusunda granitten memnunum banada aynı şekilde çok kaydığını söylemişlerdi özellikle çocuk olduğu için fakat ben bir sıkıntı yaşamadım gayet memnunum hem görünüş hem kullanım açısından … Mail adresini verirsen özelden atabilirim resimleri sana . Metrekare olarak senin mutfağın nedir bilemiyorum ama benim mutfağım büyük ve ortada çokta büyük olmayan bir halı var hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Tezgahım siyah memnunum ben . Beyazda güzel duruyor zevkine kalmış bir seçim tabiî ki siyahta toz , leke v.s daha çok belli oluyor fakat zaten günümüzün çoğu mutfakta geçtiği için çok sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum . Ayrıca benim tezgahım siyah ahşap, granit değil metrekare büyük olduğundan granit çok fazla tutmuştu onun yerine ahşap tezgah tercih etmiştim ben .

ben sevıyorum mutfağımı güzel hoş modern duruyor opuyorumnanaktan

Cnm tşekkür ederim verdiğin bilgiler için inan mutfağını çok merak ettim ve görmek isterdim ama maalesef özel mesaj gönderemiyorum mesaj sayımdan dolayı sen burda yayınlasan olmaz mı resimlerini hem benim gibi birçok arkadaşada fikir olur yayılmasanda canın saolsun fikirlerin ve önerilerin için tekrar tşk ederim evet granit gerçekten çok şık duruyor yerlerde tezgah için ise dolaplarım takıldıktan sonra kesin kararımı o zaman vericem kısmetse çünkü ikisi arasında taıldım kaldım ama siyah da çok şık duruyor artık hayırlısı bi arkadaşında çimstone yaptırdı açık renk beyaz dolap üzerine çok güzel oldu diyor resimlerini gönderecek bakınca bende karar vericem artık.

Merhaba,

Monte edildiği gün çekmiştim en net fotolar bunlar belkı yardımcı olur , son halinide çekip eklemeye çalışırım.

Selamlar

Son düzenleme:
cnm beni kırmayıp eklediğin için tşk ederim.ıyi günlerde kullanman dileğiyle mutfağın çok güzel olmuş ama şu an eminim daha güzel dir yerleşince

Mutfağınız çok güzel güle güle oturun,mutfağımın bitmesi için sabırsızlanıyorum benzeri bir mutfak olcak..bugün fayansalarımızı yapıcaklardı,mutfak ölçümüz alındı,sanırım haftaya bitiyor bu iş inşallah:))

Kardel beraber eklicez sanırım resimleri,Allah herkese daha iyilerini nasip etsin güle güle oturalım:)

Çok teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz için a.s.

Sizlerin mutfağınıda bekliyoruz beyaz bence en kullanışlısı a.s

Prenscim bizim de bugün tadilata başlandı önce doğalgaz su tesisatı kırım döküm işleri olacak sanırım haftasonuna doğru takılacak kısmetse dolaplar ama tamamen bitmesi sanırım önümüzdeki hafta olur başlandı ya sonu hayırlısıyla gelir inşallah Allah hepimizin işlerini rast getirsin ama gerçekten benim için çok zor bi süreç başladı ev inşaat alınına dönmüş ben şuan işdeyim ama eşim çok kötü diyor sanırım bi 15 gün eve çıkamıcaz...

Bizim aynı kardel,bugün 20 gün oldu tadilat tam bitmiş sayılmaz,bizim de bu haftasonuna doğru takılcak veya haftaya..bizim banyo,balkon,komple ev boya ,parke v.s.tesisatların hepsi yani..ev berbat oldu tabi..yavaş yavaş hepsi bitiyor..çok zorlandık,bizde kayınvalidemde kalıyoruz üst katta..allahtan işteyim ben diyorum..oğlumda okulda o stresi ben çekmiyorum fazla..resimleri çekeceğim günü iple çekiyorum..bitsin artık:(((((((

beyaz parlak mutfak siyah veya füme rengi tezgah kullnacaklar için bir kaç öneri arkadaşlar
1. resim gümüş diye bahsedilen.. metalik olarak geçiyor genelde ismi. cam mozaiklerde metalik görünümlü diye baktığınızda seçenekleri mevcut ankastre eşyalarınız arasında şık bir görünüm olacaktır.

2. resim de yine cam mozaiklerde beyaz mutfak için kullanılabilecek bir alternatif

3. resim çanakkale seramikten
4. ve 5 . resim benim çok beğendiklerim arasında. metalik görünümlü koyu gri. beyaz parlak mutfak siyaha yakın tezgah yaptırıyorum ben de. ve araya cam mozaik değil seramik düşünüyorum / yine çanakkale seramikten

Eklentiler

• $r_tfsext2x4d86n1f2fro3.webp
    $r_tfsext2x4d86n1f2fro3.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 197
  • $c4.webp
    $c4.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 151
  • $reptile_cro.webp
    $reptile_cro.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 175
  • $canakkale.webp
    $canakkale.webp
    5 KB · Görüntüleme: 158
  • $matrix.webp
    $matrix.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 175
Son düzenleme:
devam ediyorum

1 . resim yine seramiklere alternatif
2. resim değerlendirmede tuttuklarımdan. gri füme tonlarının içinde parlak gümüş kabartmalar var.
Ben cam mozaik yerine daha şık asil duracağını düşünüyorum seramiklerin. Ve maliyet olarak ta cam seramik yeni bi ürün olduğu için pahalı seramik ise çok alternatifli ve daha uyguna geliyor.
siz ne dersiniz kızlar.
boshayallersmile

Eklentiler

• $venere.webp
    $venere.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 150
Son düzenleme:
Kardellll ne durumdasınız siz,bizim cuma günü takıyorlarmış mutfak dolabını..sonunda bitiyor..boya,parke,banyom hepsi bitti:)) çok mutluyum..asıl zor olan kısım temizlik ve yerleşme kaldı:)

kardelcim benim mutfağımda beyaz ve siyah kombineli...dolaplarım beyaz sadece 4 adet cam dolabım var onları siyah cam yaptırdım. tezgahım ve duvarımda komple granit.. Daha çok kullanmak nasip olmadı Eylülde düğünden sonra kısmetse ama herkes çok beğendi. Fırsatını bulursam resim de koyarım..

kardelcim benim mutfağımda beyaz ve siyah kombineli...dolaplarım beyaz sadece 4 adet cam dolabım var onları siyah cam yaptırdım. tezgahım ve duvarımda komple granit.. Daha çok kullanmak nasip olmadı Eylülde düğünden sonra kısmetse ama herkes çok beğendi. Fırsatını bulursam resim de koyarım..

koysana ...koysanaaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis :Saruboceq::Saruboceq:

Prenscim baya bi yoluna girdi işler sayılır şu an boyacı var evde alçı çekilen duvarlar falan var sanırım 3 gün falan sürecek ondan sonra parke ve kapılar yapılacak mutfak dolaplarını boya işi bitince taktıracaz mutfağın yerlerini granit yaptırdık cnm şimdide parke ve duvar renklerine bakıyorum sen ne renk ve hangi marka yaptırdın bana yazarmısın cnm evet en zoru temizlik ama bitsin ben temzilerim onu dert etmiyorum ama evim çok kötü durumda hayırlısıyla bitsede bende evimde kalsam artık 1 haftayı geçdi başlayalı ama sanırım haftasonuna doğru anca bitecek hayırlısı artık sabırla beklemekten başka yapacak bişey yok...
Hande cim seninde hayırlı olsun evin ve evliliğn Allah hayırlı geçim ve iyi günlerde evini kullanmak nasip etsin eminim güzel olmuştur resimlerini koyarsan sevinirim hepinizi kolay gelsin arkadaşlar

Kardel cim benim parkem çamsan marka beyaza yakın bir renk,kapılarım beyaz amerikan panel kapılardan..boyamda salon ve yatak odası düfa marka boya(alman boyası çok kaliteli) gonca rengi (pempemsi bir bej),oturma odam eşyamdan dolayı venedik pempesi(gülen boya) mutfakta kristal(buz beyazı gibi değişik) rengi:) krem,kese kağıdı v.s. o renkleri herkes yapıyor ben sıkılmıştım eski boyamdan da ..seçtiğim renkler huzur veriyor bana:)) Bu arada ben komple perde diktirdim,yarın takılcak..dünde yatak odamı topladım yerleştirdim..baya azaldı işim..

Back
X