• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bembeyaz mutfak kullananlar buraya lütfen

işte bu da benim mutfağım opuyorumnanaktan

$Fotoğraf0123.webp

$Fotoğraf0124.webp

$Fotoğraf0125.webp

$Fotoğraf0126.webp

mutfak masamdaki cici kuğularım boshayallersmile

$Fotoğraf0128.webp

devamını daha sonra evim güzel evim köşesinde paylaşırım kızlar..
hepimize gönlümüzdeki gibi huzurlu cici bi ev nasip etsin Allah opuyorumnanaktan

mutfağınız çok güzelmiş.Güle güle kullanın masaya bayıldım nerden aldın birde yuvarlak kırmızı halıyı nerden aldın yazarmısın

Arkadaşlar merhaba;
Mutfağımı değiştiriyorum renk konusunda çok gidip geldim yeni tasarım mutfakların hepsi çok güzel iki defa renk konusunda değişiklik yaptım ve sonunda bembeyaz bir mutfak yaptırmaya karar verdim.Tabi siyahla kombine edicem tezgahımda siyah olucak Allah nasip ederse ben beyaz mutfak konusunda ve kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum sizce iyi yapmışmıyım beyazı seçerek bana fikirlerinizi söyleyin lütfen.Kapaklar highgloss denen malzemeden olucak tezgah çimstone siyah tezgah arası fayansı henüz seçmedik ama yine tezgah ve dolap kapaklarına uyumlu olacak

muhtemelen şimdiye kadar yaptırmışsındır.ama yıne de fıkrımı belırtmek ıstedım.beyaz renk manyagı bırı olaraktan kesınlıkle cok ısabetlı bır secim oldugunu soyleyebılırım.şuan kı evımde kıracıyım.mutfak dolaplarımın rengi beyaz.tesadufen oldu ama ben cok begenıyorum.hem mutfagı tertemız şık ve aydınlık gosterıyor.yaptıgın temizliği de gösterıyor beyaz.ben allah ızın verır de bır gun kendı evım olursa sadece mutfagı degıl tum mobilya oturma grubu halı boyası vs ne varsa bembeyaz bır ev ıstıyorum.inşallah olur.:kedi:

saol cnm fikrin için evet evim sonunda bitti ama çok zor ve sıkıntılı bir süreçdi daha mutfağımda eksikler olduğu için resim koymak istemedim ama en son gelmesi gereken dolapda geçen hafta geldi ve mutfağım tamamlandı en kısa zamanda resimleri paylaşıcam sizlerle evet beyaz çok sevdiğim ve temizliği gösteren bir renk ben sevdim yani iç açıcı ve ferah oldu mutfağım bu hafta resimleri kısmetse sizlerle paylaşıcam o zaman yorumları siz yaparsınız artık .....

bekliyoruz resimleri canım.güle güle otur ve yemek yap.......................................

mutfağınız çok güzelmiş.Güle güle kullanın masaya bayıldım nerden aldın birde yuvarlak kırmızı halıyı nerden aldın yazarmısın

masayı Bursa kapalı çarşıda yorgancılar çarşısının alt tarafında bi dükkandı ama adını hatırlayamadım:50: ablacığımın hediyesiydi anlık oldu zaten alıverdik kuğulara bayılınca
halıyı da kapalı çarşının alt tarafında cumhuriyet caddesi üzerinden aldık. şimdi hemen hemen tüm halıcılar yapıyolar zaten. istediğin renk istediğin ebat ve şekilde.. çok ta uyguna geliyo fiyatı yani ip alıp örmeye değmiyo inan

teşekkürler kızlar daha güzelleri daha bembeyazları sizlerin olsun :16:

Son düzenleme:
Hatunice bayıldım mutfağına... bende Kasım gibi taşınıcam kendi evime inş. önümüzdeki ay falan mutfak, banyo fln yapılıcak. Mutfak dolaplarını beyaz düşünüyodum zaten ama beyaz- gri hiç yoktu aklımda. siyah- beyazı da tercih etmiyorum. Senin beyaz-gri mutfağı görünce karar verdim, kesinlikle benim mutfağımda beyaz - gri olmalı. Renklendirmek içinse pembe kullanmayı düşündüm. Allah sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin.. Tezgah arası gri taşlarını nerden beğendin?

Valle ne diyeyim benim mutfak da beyaz. Hicbir farkini goremedim, sabahlari ya da karanlik gunlerde icimi acacak kadar aydinlik olmasi disinda. Yine tasinsam yine beyaz isterim. Pahali falan da degil esyalar. Eve tasindigimizda boyleydi, degistirmedik. Sadece tezgahimdan memnun degilim, tabii bunun beyaz mutfakla alakasi yok...

Back
X