Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bellona vivaldi koltuk takımı- monet yemek odası takımı nasıl?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

agena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
12
0
36
İstanbul
yemek odası takımı güzelmiş cnm koltuk takımı da fena değil,ama daha güzel modeller bulabilirsin sanırım

Samimi olarak yazayım ben olsam öyle bir yemek odası almazdım çünkü her evde bu renklerde bu tarzda yada beyaz yemek odası takımı var.. Daha farklı bir renk düşünebilirsin. Mesela bu yemek odasını silerken iz kalma ihtimali var. bez izi. ona uygun deterjan bez kullanman gerekecek.. oturma grubuda fena değil ...Netten bakmakla olmuyor mağazasına git ve orda bunun haricinde farklı döşeme renkelri var diğer modelleride birde öyle gör ...

canım bellonanın yemek odalarının beyaz kısımları boyama olduğu için zamanla çok feci oluyor hele ev senin değilse hiç bu takımı düşünme koltuk takımı eğer çok kullanılacaksa sakın sırtı yastıklı olasın yastıklar çöküyor :84: biraz sıkıntılı bu mobilya işleri

canım ürünler birbirine uymuyor bence ikisi aynı oda içindeyse en başta böyle bir sorun var bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…