Yatak Odası Dekorasyonu bellona mobilya

hiçmi hiç begenmedim bellonanın yatak odalarını..aynı zamanda istikbalinde..çok klasikkk işciligi kötüü...oturma grupları iyi ama yatak odaları hiç iyi deil..heleki resimlerde durdugu gibide durmuyo

ilahii çok güldüm yaaa 2. resimee kaydirigubbakcemile3 hakkat topic sahibi bi daha uğramamış burayaa

Benim yatak odası takımım arkadaşım söylediği Bellona Beta Yatak Odası, yemek odası takımım da (her ne kadar resimdeki gibi olmasa da) Bellona Beta Yemek Odası Takımı. Gayet memnunum. Bebeğim olduğu için salona giremiyoruz fazla ama yine de memnunum. Bu arada benim takımlarım krem rengi değil kahverengi. Kurulumda da kullanımda da sorun yaşamadım.Üç yıldır kullanıyorum problem çıkarmadı bana çok şükür

yahuu 2.resimde bi anormallik varmı ben mi iyi değilm..yemek odasıı nerde amcam geçmş ortaya göbek atıyoo delikafadulden

valla bende bakıyorum bakıyorum yemek odası göremedim.yazacaktım ama acaba benim göremediğim bi yemek odası mı var diye tereddütte kaldım demekki anormallik bende değilmiş :roflol:

uzun zamandır foruma giremiyordum. şükür yeniden döndüm. konularıma bakmak istedim. amaninnn nerden eklemişim ben o resmi görünce başka topicteyim sandım :52: yardım ben nasıl silebilirim o resmi

ben bellona anfora yatak odasını aldım, çok şık ve spor duruyor ayrıca kullanışlı da.:34:

bende bellonadan sandy majör takım aldım çok kaliteli ve asla leke tutmuyor.görenler çok beğeniyor teklileri bile açılınca kocaman oluyor ben çok severek kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.

canım güle güle kullan
ben 6 sene önce aldın hala sağlam sende uzun zaman kullanırsın inş​

Back
X