Yatak Odası Dekorasyonu bellona mobilya

zahter

tazedagkekigi.blogspot
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
2.078
31
358
Kocaeli
Bellona yatak odası ve yemek odası kullananlar varsa yardımcı olabilirmi? beta modelini sevdim krem rengi mağazada çok hoş duruyordu. kendi evimizde koltuk takımını kullanıyoruz. pratik bir takım taşınırken büyük kolaylık sağlıyor. ama mobilyası hakkında hiç fikrim yok ?
beta-krem.jpg

bu yatak odası

beta-ymk-odasi-k-disbudak1.jpg

buda yemek odası ama koltuk takımı yok sadece bununla resmini bulabildim

Son düzenleme:
bellonanın her ürünü cok kaliteli oluyor özelliklede koltuk ve kanpe takımları
senin beğendiklerinde hoş ama cok daha yeni ve sık modelleri var
bende önümüzdeki ay alacağım bellonadan tüm mobilyalarımı ( %80 bellona olacak) ben "zen" yemek odası ve "retro" koltukl takımını beğeniyorum

4 sene önce evimize bellonadana aldık mobilyalarımızı...Hiç şikayetimiz olmadı bugüne kadar ;)

yahuu 2.resimde bi anormallik varmı ben mi iyi değilm..yemek odasıı nerde amcam geçmş ortaya göbek atıyoo delikafadulden

Allah herkese böyle büyük yemek odası nasip etsin restoran gibi maşşallahkaydirigubbakcemile3 ama yatak odan çok güzel...

yaaa ben de 2. resime takıldım:) ve yazılarınıza güldüm. Evet gerçekten büsbüyük bir yemek odasıymışkafamçokkarıştı

Ben Bellona Zen oturma grubu & Nova yemek odası takımı aldım...

Modeller çok şık, sade ve modern, ama ben çok sorun yaşadım; teslimi çok geç yapıyorlar düğünümden 1,5 ay önce aldık (eylülün ortası gibi, düğün 1 kasım 2009 da oldu), teslimat düğünden 4 gün önce oturma grubu ve yemek odasının sandalyeleri şeklinde oldu. Oturma grubunun sandığının tabanında kırık vardı, bayii yenisini göndereceklerini söyledi ama 1 aydan fazla zaman geçtiğinde teşhirdekini gönderdi, onunda sandık ahşabı farklı renkteydi kabul etmedik bizde. Sonrada bunun kendi sorunları olmadığını servisin kırık parçayı değiştireceğini söyledi.
Yemek odasının kalan parçaları da 2 postada düğünümden 1 ayı aşkın süre sonunda geldi, sandalyelerin ahşabı da beklediğim kalitede değildi şöyle ki; bazı bölümlerinde ton farkı vardı ve cilalı kaygan olması gerekirken yer yer pürüzlü idi.

Ben ve eşim çok beğenerek ve kalitesine güvenerek almıştık ama eşyalarımızdan soğuduk resmen. Evleneli iki ay oldu ama misafir davet edemedik evimize, çünkü salonuma halı dahi seremedim hala; servis koltuğun kırık parçasını değiştirecek hala, parça bekliyorlarmış da ... :-((

Özetle, siparişinizi en az 3 ay öncesinden verin; biz nasılsa en geç 1 ay içerisinde teslimat yapıyorlar (Bellona bayiisinden sorduğumuzda öyle demişlerdi) hem de belki yeni model çıkar sonra onu beğeniriz falan diye bekledik böyle oldu...

Son düzenleme:
Topic sahibi zaten bir daha uğramamış bu zamana kadar da almıştır herhalde mobilyasını kaydirigubbakcemile3

keske bi ugrasaydn buraya yavv topik sahibesii kaydirigubbakcemile3 acaba o busbuyuk yemek odasini mi aldii muhuahuaha kaydirigubbakcemile3

Valla sandalyeler ayağa kalkmış oynuyor, yemek masası desen sevinçten göbek atıyor :)) Ne mutlu bi ev, ne mutlu eşyalar :DD

kızlaaar ben aldım bellonadan:) yemek odası tiamo krem yatak odası lifos ve son olarak yemek takımı dorya..haziranda geelcek kısmetse :)Bu konuyu ben de açmıştım ama yazan olmadı:(

Back
X