Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bellona Helena Kullanan Var mı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

perrmanganat

Güven denen şey tek kullanımlık..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.419
633
688
$trendy_meubles_helena_koltuk_takimi_2.webp $helena-koltuk-2.webp

$BE9686~1.webp $BELLON~4.webp

Hanımlar yaza düğünüm var ve bu takımı beğendim. Ama fiyatına bir sitede 3300 lira denmiş belki zaman geçtiyse pahalanmıştır da bana çok pahalı geldi. Koltuk takımlarının ortalama fiyatları hakkında bir bilginiz var mı?

Eklentiler

• $helena-koltuk-1.webp
    $helena-koltuk-1.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 554
Gayet normal hatta ucuz diyebilirim. Gecen ay oturma odamiza koseli koltuk tak. aldik uc parca. 7.500 dediler. Pesin 5.700 aldik. Gezerken aldigim fiyatlar min 5.500 max 9.500 idi.

2500 dan aşa koltuk takımı yok canım:19:
ama yerinde olsam başka modellere bakarım bu çok agar geldi:26:

Valla mı? Ucuz yani..

Kızlar ben daha yeni mobilyalara bakmaya başladım hiç birinin fiyatını bilmiyorum da ondan. Eyvah eyvah ucuzu buysa ben battım, iki yakamız epey bir araya gelmeyecek yani :17: :26:

Bunu da netten gördüm beğendim. Yeni evleniyorum ve ev eşyası araştırması yapmaya başladım da. Tecrübelileriniz varsa bana yardımcı olun lütfen. Yeni evlendiğim için şu an çocuğum yok ama Allah nasip ederse olacak bir kaç tane :31:

Şimdi mobilyalarımı darbelere dayanıklı ve kolay silinebilir-temizlenebilir kumaştan almam gerekli. Açık renk te çabuk kirlenir diye düşündüm aslında. Bir de kılıfı çıkartılıp yıkanabilen koltuk takımları varmış ama hangi marka-model bilmiyorum. Sizce o yeterince kullanışlı olur mu? Ve biliyorsanız bu özellikte marka - model ismini yazarsanız size minnettar olurum. :16:

ider mobilyaya bak canım bide ipek mobilyanın düğün setleri oluyo bu iki marka hem uygun hemde kullanan arkadaşlarımdan daha duymadım olumsuz bişey:16:

Rapsodinin mobilyasını kullanan var mı peki? Kılıfı çıkartılıp yıkanabiliyormuş bazı modellerinin deniyor.

canım kesinlikle pahalı değil. bellona'dan ankara sitelerden baktığım salon oturma gruplarının en ucuzu inan 3.500 dü :(ben koyu rengi çok sevmiyorum. biraz boğucu oluyor. ekru ya da krem renklerini farklı renklerde berjallerle kombin edince çok şık oluyor. aslında beyazı çok seviyorum ama çocuklu misafirde sorun olur, illa kirleniyor bembeyaz kalmıyor diyorlar :( ben de bellona'dan beğendim yanlışım yoksa alfora adı. renk seçenekleri de mevcut. beyazın derisi de vardı bakalım sorup soruşturup karar vericem artık

Söz konusu koltuk takımının 01.04.2012-30.06.2012 nakit fiyatı 3.874,20.-TL. Cnm. Tabi ara aksiyon olmazsa ki olacağını sanmıyorum.

Ya ne güzel çok uygunmuş hem de çok güzel.

Biz beğendiğimiz yemek odası yatak odası ve salon takımını toplattık 18bın dedıler :(

Allah yardımcımız olsun

Back
X