• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bellona halı

Behamer

tontin tinton
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.393
13
358
Adana
Bellona halı yüzde elli indirimli satılıyor dört metrekare bir halı aldım 150:3: Liraya çok güzell benden söylemesi ihtiyacı olanlar varsa kızlar acele etsin

$life4257-cream.jpg cnm ben bunu aldım serisini tam biliyorumm
hangi seriden aldınız
bilgilendirme için teşekkürler

Bellona halı yüzde elli indirimli satılıyor dört metrekare bir halı aldım 150:3: Liraya çok güzell benden söylemesi ihtiyacı olanlar varsa kızlar acele etsin

Daha alalı bir ay oldu shagy halıların ipleri kopuyor paranızı yazık etmeyin . .

Daha alalı bir ay oldu shagy halıların ipleri kopuyor paranızı yazık etmeyin . .

amanınnnnnn :26::26::26::26::26::26:

ben iki tane shagy aldım tanesi 500 liradan çeyizimde henüz kullanmadık
üzüldüm şimdi yaaaa:50::50::50::50:

amanınnnnnn :26::26::26::26::26::26:

ben iki tane shagy aldım tanesi 500 liradan çeyizimde henüz kullanmadık
üzüldüm şimdi yaaaa:50::50::50::50:

bi deneyin kopuyomu kopmuyomu diye hemen paniklemeyin benimde salonumda bellona var gayet sağlam
hatta koparmak için gayret ettik alırken eşim sağolsun nasıl çektiyse kopardı bi tanecik :) ben koparamamıştım
memnunum 3 senedir kullanıyorum

bi deneyin kopuyomu kopmuyomu diye hemen paniklemeyin benimde salonumda bellona var gayet sağlam
hatta koparmak için gayret ettik alırken eşim sağolsun nasıl çektiyse kopardı bi tanecik :) ben koparamamıştım
memnunum 3 senedir kullanıyorum

biraz moral oldu valla cnm sansımıza ne çıkacak bakalım modelleri çok şık inşallah kullanımıda sık olur yormaz bizi

Güzelim yeni gördüm msjı yazık etmişin paraya inş şans işidirde tam tersi olur üzüldüm bende simdi :(

canım ben kullanmadan ümidi kestim diyebilirim çünkü alışverişte inandıgım bişey var yatagı yatakcıdan halıyı halıcın alacaksın ama nişanlım sagolsun binlara gitttiiii:43:

Back