- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi bicirbicircadi
-
ultrason resmın 16 haftalık mı?ama hıc net degıl devlet hastanesı mı burası makına eskı cıhaz sankı??
Daha net resmi varsa yada çekersen belki fikrimiz olabilir cnm
bak bu da benım 12+5 haftalıkken kı ultrason goruntum cınsıyet kesın bellı degıl dr sadece %51 erkek olabılır am kesın degıl dıye belırttı bu haftada yanılma payı cok yuksek zaten hayırlısı neyse o olsun bakalım ıkıncı hamılelıgım 5 yasında oglum var bu kez kız olursa cok daha guzel olur ıkısını de yasamıs oluruz Allahım hayırlısıyla herkesın gonlune gore versın ınsallah
Cnm bu alt alta olan ultrason görüntüleri sadece organın olduğu bölümler mi ben öyle benzettim erkek gibi sanki
İkili tarama benimde bayramdan önce oldu sonucu sonraya kalmıştı haftaya kontrolüm var bakalim bize ne diyecek?bana oğlum da üniversal hastanesinde yeni cihaz olduğu halde 12 haftada %80 kız demişti aynı dr 10 gün sonra % 90 erkek sonrada %100 erkek demisti bu defa yine özel hastane ama makina biraz daha eski gibi 12+5 ken % 51 erkek dedi ama kesin değil dedi hayırlısı bakalım
Bir kere doktorlarin dacmaligi 14.haftada bile acabalar olur.
17 22 arasi genital bolge kismi oturur ..
Daha erken evrelerde kordonu erkek sanabiliyorlar. Bu yuzden doktorlarin tahminlerini ailelere soylemeleri bile sacma.
Erkeklerin pipi kismi da gelisimini 15 haftada tamamliyordu sanki. Kitapta okumustum.
Gebeligimde 17.haftalikken ben de erkek oldugunu ogrenmistim.daha oncesinde tahmin dahi etmedi dr'um.
Merhaba , belli oldumu acaba cinsiyeti bebeğin. Bizdede aynı durum var 11 haftalıkken büyük ihtimal erkek dedi, 15. Haftada çıkıntı var ama kızada benziyor dedi şaşırdıkk kaldıkAynı durumdayım canım, seni çok iyi anlıyorum. 10 haftalıkken %80erkek dendi. Sonra 14 hafta kontrolde büyük ihtimalle kız dendi. Şu an 16 haftalığım tekrar doktora gittiğimde ne denecek bilmiyorum. Ama ne derlerse desinler sanırım bende inanamayacam sanırım. Renkli ultrasona kadar bekliycem
Bugün gittiğimde de kız dedi canım, artık arapsaçı oldu. Kafam karıştı tabiki, her gittiğimde farklı bişey söylğyorlar, bi kız bi erkek. 2 aydır böyle. Keşke emin olmadan hiç söylemeselerMerhaba , belli oldumu acaba cinsiyeti bebeğin. Bizdede aynı durum var 11 haftalıkken büyük ihtimal erkek dedi, 15. Haftada çıkıntı var ama kızada benziyor dedi şaşırdıkk kaldıksizin durumunuzda benzermiş merak rttim sonuçlandımı acaba?
Allah hayırla kavuştursun hepimizi
Renkli ultrasona girecekmisniz? Genelde onda netleşiyormuş . İnsan kendini alıştırıyor elinde olmadan , sonrası birde merak çatlıyoruz resmennBugün gittiğimde de kız dedi canım, artık arapsaçı oldu. Kafam karıştı tabiki, her gittiğimde farklı bişey söylğyorlar, bi kız bi erkek. 2 aydır böyle. Keşke emin olmadan hiç söylemeseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?