• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Belli olmayan cinsiyet yardım kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bicirbicircadi

18 Şubat ❤
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
766
812
23
Yıl olmuş 2017 halâ bu ikilemler var. 10 haftalıkken kendi doktoruma gittim. Cinsiyet tahmini olarak erkeğe benziyor demişti. 13+4 te ikili tarama testim için ultrosonda 2 kez bakılmasına rağmen ve bacak arası gayet açık olmasına rağmen ikili tarama testimi yapan doktor kız olduğunu yüzde 95 oranda onayladı. Ultroson resmini verirken kızının fotoğrafı diye uzattı bana. Sonra ne mi oldu ? Dün tam 16+4 te doktor kontrolümde erkek olduğu söylendi ve artık karmakarışık bi hal aldık eşimle. Neye inanıcaz bilmiyorum artık. 22. Haftamda ayrıntılı ultrosona kadar hiç bişey düşünmek istemiyorum buda dün doktorun bize verdiği ultroson erkek mi bebeğim anlayamıyorum sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
bak bu da benım 12+5 haftalıkken kı ultrason goruntum cınsıyet kesın bellı degıl dr sadece %51 erkek olabılır am kesın degıl dıye belırttı bu haftada yanılma payı cok yuksek zaten hayırlısı neyse o olsun bakalım ıkıncı hamılelıgım 5 yasında oglum var bu kez kız olursa cok daha guzel olur ıkısını de yasamıs oluruz Allahım hayırlısıyla herkesın gonlune gore versın ınsallah

Daha net resmi varsa yada çekersen belki fikrimiz olabilir cnm

Canım bu 12. Haftadaki ultrosondakiler
1Gm05A.jpg

3pBJyA.jpg

Buda ikili tarama testinde özel muaynanede kızının resmini al dedikleri fotoğraf
qJ1n6R.jpg

Buda çarşamba günü elime verilen erkek dediği ultorson
2EmRvE.jpg

bak bu da benım 12+5 haftalıkken kı ultrason goruntum cınsıyet kesın bellı degıl dr sadece %51 erkek olabılır am kesın degıl dıye belırttı bu haftada yanılma payı cok yuksek zaten hayırlısı neyse o olsun bakalım ıkıncı hamılelıgım 5 yasında oglum var bu kez kız olursa cok daha guzel olur ıkısını de yasamıs oluruz Allahım hayırlısıyla herkesın gonlune gore versın ınsallah

Amin inşallah canım attım bütn fotoğrafları bunlar belki detaylıdır

İkili tarama benimde bayramdan önce oldu sonucu sonraya kalmıştı haftaya kontrolüm var bakalim bize ne diyecek?bana oğlum da üniversal hastanesinde yeni cihaz olduğu halde 12 haftada %80 kız demişti aynı dr 10 gün sonra % 90 erkek sonrada %100 erkek demisti bu defa yine özel hastane ama makina biraz daha eski gibi 12+5 ken % 51 erkek dedi ama kesin değil dedi hayırlısı bakalım

İkili tarama benimde bayramdan önce oldu sonucu sonraya kalmıştı haftaya kontrolüm var bakalim bize ne diyecek?bana oğlum da üniversal hastanesinde yeni cihaz olduğu halde 12 haftada %80 kız demişti aynı dr 10 gün sonra % 90 erkek sonrada %100 erkek demisti bu defa yine özel hastane ama makina biraz daha eski gibi 12+5 ken % 51 erkek dedi ama kesin değil dedi hayırlısı bakalım

Seninde kfan karıştı değil mi ben kız olsun çok istiyodum allah var şimdi gönlümden geçen oydu sanada ilk kız oranı verip sonra erkek demişler olsun rabbim sağlıklı evlat versin ama insan hep gönlünden geçeni olsun istiyor

Bir kere doktorlarin dacmaligi 14.haftada bile acabalar olur.
17 22 arasi genital bolge kismi oturur ..
Daha erken evrelerde kordonu erkek sanabiliyorlar. Bu yuzden doktorlarin tahminlerini ailelere soylemeleri bile sacma.
Erkeklerin pipi kismi da gelisimini 15 haftada tamamliyordu sanki. Kitapta okumustum.
Gebeligimde 17.haftalikken ben de erkek oldugunu ogrenmistim.daha oncesinde tahmin dahi etmedi dr'um.

Bir kere doktorlarin dacmaligi 14.haftada bile acabalar olur.
17 22 arasi genital bolge kismi oturur ..
Daha erken evrelerde kordonu erkek sanabiliyorlar. Bu yuzden doktorlarin tahminlerini ailelere soylemeleri bile sacma.
Erkeklerin pipi kismi da gelisimini 15 haftada tamamliyordu sanki. Kitapta okumustum.
Gebeligimde 17.haftalikken ben de erkek oldugunu ogrenmistim.daha oncesinde tahmin dahi etmedi dr'um.

Çok haklısın canım tahminleri 11. Haftada başlayıp 13. Haftada kesin kız diyip bu çarşamba günü 16+4 te kesin erkek demekle sonlandırdılar. Ben inanamadım ve bunun üstüne bana verdiği son ultroson fotoğrafları sanırm erkek olduğunu kanıtlamak için cinsel organını baz aldı. O son ultroson fotoğraflarıda sanırım erkek organı olduğunu ispatlamak amacındaydı

senın ıcınde hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah cnm haklısın cok zor bı durum bı kız bı erkek demelerı ....Saglıklı olsunda cınsıyet aslında cok onemlı degıl ama ınsan merak edıyor tabıı ona gore hazırlıyor kendını benımde ılk hamılelıgımde yuksek oranda kız deyıp sonra erkek demıslerdı ıkısıne de sevınıyorsun ama ılk duyduguna hazırlıyorsun kendını bı de ılk hamılelık ne olursa olsun zaten cok mutlusun ıkıncısınde ınsan bı kız bı oglan olayına yonelıyor o da ıkısınıde tatmak ıstıyor yoksa Allah herseyden once saglıklı ve hayırlısını versın ben hep hayırlısı dıye dua ettım kız erkek dıye degıl......

Aynı durumdayım canım, seni çok iyi anlıyorum. 10 haftalıkken %80erkek dendi. Sonra 14 hafta kontrolde büyük ihtimalle kız dendi. Şu an 16 haftalığım tekrar doktora gittiğimde ne denecek bilmiyorum. Ama ne derlerse desinler sanırım bende inanamayacam sanırım. Renkli ultrasona kadar bekliycem

Testisleri aşağıya biraz geç inmiş olabilir canım. Bir de aklıma ne geldi ikili testinş yapann doktor radyolog doktor ise yanılmış olabilir. Ben ilk bebegıme hamile iken yaklaşık 7 aylık hamileydim. Erken doğum riskim vardı. Usg cihazları daha yeni diye doktorum beni ünlü bşr radyoloji merkezine gönderdi. Doktor baktı baktı oğluma, kızın çok iyi annesi maşallah topaç gibi dedi. Erken doğum riskin yok dedi. Allah tan doktorum dinlemedi onu erken doğum tedavisi uyguladı ve Topaç gibi dediği bebe 38 haftalık doğdu ve 2330 gr

Aynı durumdayım canım, seni çok iyi anlıyorum. 10 haftalıkken %80erkek dendi. Sonra 14 hafta kontrolde büyük ihtimalle kız dendi. Şu an 16 haftalığım tekrar doktora gittiğimde ne denecek bilmiyorum. Ama ne derlerse desinler sanırım bende inanamayacam sanırım. Renkli ultrasona kadar bekliycem
Merhaba , belli oldumu acaba cinsiyeti bebeğin. Bizdede aynı durum var 11 haftalıkken büyük ihtimal erkek dedi, 15. Haftada çıkıntı var ama kızada benziyor dedi şaşırdıkk kaldık :( sizin durumunuzda benzermiş merak rttim sonuçlandımı acaba?
Allah hayırla kavuştursun hepimizi

Merhaba , belli oldumu acaba cinsiyeti bebeğin. Bizdede aynı durum var 11 haftalıkken büyük ihtimal erkek dedi, 15. Haftada çıkıntı var ama kızada benziyor dedi şaşırdıkk kaldık :KK43: sizin durumunuzda benzermiş merak rttim sonuçlandımı acaba?
Allah hayırla kavuştursun hepimizi
Bugün gittiğimde de kız dedi canım, artık arapsaçı oldu. Kafam karıştı tabiki, her gittiğimde farklı bişey söylğyorlar, bi kız bi erkek. 2 aydır böyle. Keşke emin olmadan hiç söylemeseler

Bugün gittiğimde de kız dedi canım, artık arapsaçı oldu. Kafam karıştı tabiki, her gittiğimde farklı bişey söylğyorlar, bi kız bi erkek. 2 aydır böyle. Keşke emin olmadan hiç söylemeseler
Renkli ultrasona girecekmisniz? Genelde onda netleşiyormuş . İnsan kendini alıştırıyor elinde olmadan , sonrası birde merak çatlıyoruz resmenn :( hayırlısı bakalım sabredicez artık

Back