• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bella tüy dökücü mendil kullanan var mı ?

sipariş verseniz bile almak zorunda değilsiniz kapıya geldiklerinde almaktan vaz geçtiğinizi söyleyin

arkadaşlar iyi akşamlar. ben bugün hiç araştırmadan öylece sipariş ettim hemde 179 luk olanı. fffff:sinirli:.
yarın elime ulaşacak galiba para falan vermedim kapıda ödeme olacak. ne yapayım şimdi. direkt geri iade etsem almadan olur mu acaba.
nolur acil yardım

Bende bugün siparis verdim sonra guvenemeyip internetten arastirayim dedim sizin yorumlarinizi gördüm memnun olan yok. Iade etmek icin aradim bugün pazar normalde kargolar kapali olmasina ragmen iptal edemeyiz falan dediler kapidan almasam olur mu siz naptiniz merak ediyorum

Meraba arkdaslar bn sioris verdim 20 dk snra buraya bktim ve arastrio iptal etmek istedim kargoya verilmedyse e posta adresinden iptal ediliyor yaziyodi 20 dkda kargoya verilcni sanmiyordum hemn e postadan iptak ettim snra bsey olmadi bnde aradim iptal etmek istyrm dedim baska yre bagkdikr siprisiniz hkkinda bilgi verelim dediler bn iptal etmek istiyorum dedim oyle bi islemimiz yok dedi bnde var dedim drettim biraz iptal ederseniz bir daha bu fiyttan yararlnamassiniz dedi tm bn iptal etmek istyrum dedim zorla iptal ettiler ams grucez pzartesi umarim.yollamzlr kargoyu

Bende bugun siparis verdim iptal edemeyeceklerini soylediler kapiya kargo gelirse almamayi düşünüyorum siz naptiniz acaba

Arkadaşlar merhaba şimdi instagramda gordum internette araştırdım ama pek bir şey bulamadım sadexe kendi sitelerinde yorumlar var onlarda çok güvenilir gelmiyor bana ama gratiste watsonsta falanda satilcakmis hiç alıp kullanan oldu mu acaba ?

ben aldım malesef ki . bide 179 tl lik paketten! ilk erkek arkadaşımda denedik çünkü o jilet kullanıyodu kaldı ki ben bir kez bile vücudumun hiç biyerine jilet sürmedim. çocuğun sürdüğüm yeri kanamaya başladı yanma başladı sonra leş gibi de kokuyo kimyasal mıdır nedir.iade etcem inşallah kabul ederler ki hiç sanmıyorum ! sakın almayın aynı jilet gibi

ben aldım malesef ki . bide 179 tl lik paketten! ilk erkek arkadaşımda denedik çünkü o jilet kullanıyodu kaldı ki ben bir kez bile vücudumun hiç biyerine jilet sürmedim. çocuğun sürdüğüm yeri kanamaya başladı yanma başladı sonra leş gibi de kokuyo kimyasal mıdır nedir.iade etcem inşallah kabul ederler ki hiç sanmıyorum ! sakın almayın aynı jilet gibi kabardı heryeriii

Ben de sipariş verdim sonra yorumları okudum ki iptal ettirmek istiyorum şimdi beni arayan numarayı arayamıyorum atıyo direk hattan siz iptal için hangi numarayı aradınız ve kapıya gelirse geri çevirsem olur mu 179 lirayı ödemek zorunda kalmam dimi

Arkadaşlar sırf bu mesajı yazmak için üye oldum.. Sakın almayın tamamen saçmasapan bir ürün.. Eşim de kullandı ben de ama hiçbir işe yaramıyor tüyleri yakıyor sadece onu sen kendin koparıyosun, öyle direkt tertemiz olmuyor yani.. Ayrıca eşimde tahriş yaptı bide sitesinde tahriş yapmaz yazıyor.. Verdiğiniz paraya değmez jilet yapın valla daha iyi!!! Almayın derim ama siz bilirsiniz.

Arkadaşalar merhaba,

Geçtiğimiz cuma günü arkadaşlarımızla birlikte deneme amaçlı bella tüy dökücü mendil siparişi verdik. Bugün siparişimiz elimize ulaştı. Arkadaşımla birlikte merak edip hemen kolumuzda denedik. Bildiğimiz tüy dökücü kremi mendile sürmüşler ve paketlemişler. Kokusu berbat. Mendil sadece yapıştırdığınız yerdeki tüyleri döküyor. İkinci kez kullanılamıyor. Yani bu da verdiğiniz paranın ne kadar boş yere olduğunu gösteriyor. Bunun yerine tüy dökücü krem kullanın daha iyi. Gelelim sonuca. Evet tüyler döküldü fakat kolumuz resmen yandı ve alerji oldu. Ayrıca nokta nokta olup kanadı ve bazı noktalar su topladı. Fotoğrafları da ekliyorum. Bence herkes şikayet edebildiği her yere şikayet etsin. Özellikle Bimer ve Tüketici Haklarına...

Eklentiler

• IMG_0598.JPG
    IMG_0598.JPG
    73,9 KB · Görüntüleme: 705
  • IMG_0599.JPG
    IMG_0599.JPG
    48,9 KB · Görüntüleme: 675
Bugün gördüm ve acaba demiştim yazılarınız sayesinde sipariş vermedim çok teşekkür ederim nasıl bu kadar emin şekilde satıyorlar anlamış değilim şiakyet felan edilecek bir yer yok mu acaba :/

Bende bugün teslim aldım ve daha kullanmadım ve aksi gibi bütün bu olumsuz yorumları şimdi gördüm :(
deneyeceğim ve umuyorum ki iyi bişe çıkar ama bu youmlar dan sonra beklentim çok saçma deneme yaptıktan sonra bende yorumlarımı iletirim ya birde 10 lu paket aldım :( :( eşimde demişti internetten güvenip alma ama dinlemedim

bende aldım bugün denedim bacaklarda bence çok iyi yazın özellikle şort etek giymek için bekleme gibi bi dert yok bu mendl sayesinde fakat özel bölgeler için uygun değil hassas bölgelerde tahriş oluyor. Bende sadece bacaklarıma kullanmaya karar verdim pratik ve bacaklarım da temiz görünüyor. Umarım ki dedikleri gibi kesin çözüm olur tüylerden tamamen kurtulurum.

Merhaba arkadaşlar bende aldım tüy dökücü bella mendillerden ama bendede işe yaramadı kullanıp memnun kalan varsa 100 tl ye aldığım 5 paketi 70 tl ye gönderebilirim kargo benden

Back