Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar hepsi para tuzağı. Başka bir üründe başıma geldi yanii. Tavsiye etmem. Kullandım diyen arkadaş da onların temsilcisi :)[/QUOTE
ben formu doldurdum ama sadece isim ve numara vardı onları doldurdum simdi bunları okuyunca şok oldum ne yapmalıyım adresm yok ama bana fikir verir misin
Vazgeçtim deyip kapatacaksın canım, başkabir açıklama yapmana gerekte yok zatenkızlar ben formu doldurdum ama sadece isim ve numara vardı onları doldurdum simdi bunları okuyunca şok oldum ne yapmalıyım yarın aradıklarında
tamm canım cok tessekkur ederimVazgeçtim deyip kapatacaksın canım, başkabir açıklama yapmana gerekte yok zaten
bence kapıda ödeme yapmadan gönderin geriarkadaşlar iyi akşamlar. ben bugün hiç araştırmadan öylece sipariş ettim hemde 179 luk olanı. fffff.
yarın elime ulaşacak galiba para falan vermedim kapıda ödeme olacak. ne yapayım şimdi. direkt geri iade etsem almadan olur mu acaba.
nolur acil yardım
SAKIN KULLANMA DOLANDİRİCİLAR RESMEN BEN BUGÜN ALDİM KULLANDİM COK KOTU YAKİYOR VE KANAMA YAPTİArkadaşlar merhaba şimdi instagramda gordum internette araştırdım ama pek bir şey bulamadım sadexe kendi sitelerinde yorumlar var onlarda çok güvenilir gelmiyor bana ama gratiste watsonsta falanda satilcakmis hiç alıp kullanan oldu mu acaba ?
Aynen bende aradım iade etmek için almıyorlar nasıl şikayet edebilirizMerhaba arkadaşlar. Bu ürünü maalesef araştırmadan alma hatasında bulundum. Ürünün sipariş formunu doldururken hemen aradılar. Siparişimi verdim. Üründen memnun kalmazsam rahatlıkla iade edebileceğimi söylediler. 18 i verdiğim sipariş 21 inde ulaştı. ve tabiki üründen hiç memnun kalmadım. 27 sinde iade işlemi için aradım ama maalesef iade almadılar. Her gün arıyorum. yok süresi geçti yok iade bölümü size dönecek bir sürü hikaye uyduruyorlar. En sonunda tüketici haklarına şikayet edeceğim terbiyesiz insanları. Almak isteyen arkadaşlar lütfen boşuna paranızı sokağa atmayın. Memnun kalan arkadaş da büyük ihtimal onlardan biri gibi. Çünkü memnun kalınacak bir ürün değil ve fiyatı da 19 tl değil.
İyi günler dilerim.
Sakın yanılıp almayin. Tamamen tersi pakette yazilanlarin. Süresi olsun tahrişi olsun veya bitkisel oluşu olsun. Zaten tüy dokucu içeriğin bitkisel olması olanaksiz. Kızım iki gündür acıdan kivraniyor. Sahtekar bunlar. Bir kişiye bile yararimiz dokunsa iyidir. Ve 5li paket alarak da hata ettik.Arkadaşlar merhaba şimdi instagramda gordum internette araştırdım ama pek bir şey bulamadım sadexe kendi sitelerinde yorumlar var onlarda çok güvenilir gelmiyor bana ama gratiste watsonsta falanda satilcakmis hiç alıp kullanan oldu mu acaba ?
Merhaba sakın almak gibi bir fikre kapılmayın dün kullandim ve esim de bende acılar içindeyiz. Bugün sözde uzmanları arayacakmis.neymis ilk dega böyle reaksiyon gostermismis.hepsi yalan.parama mi yanayım acilar kabariklar kanlar icinde kaldigimiza mi.cozum bulmazlarsa dava açacağız.Arkadaşlar merhaba şimdi instagramda gordum internette araştırdım ama pek bir şey bulamadım sadexe kendi sitelerinde yorumlar var onlarda çok güvenilir gelmiyor bana ama gratiste watsonsta falanda satilcakmis hiç alıp kullanan oldu mu acaba ?