Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullandim gayet kolay ve hijyenik 5 li paket aldim daha uygun olduHiç kimse yok mu
Aaa nerden aldınız ise yariyor mu gerçektenBen kullandim gayet kolay ve hijyenik 5 li paket aldim daha uygun oldu
Evet ise yariyor. Kendi sitasinden aldimAaa nerden aldınız ise yariyor mu gerçekten
Aynen bende ona takilfim 19 tl ise alayim dedim ki 50 lira diyor şimdi kendimede 50 lira verilir mi kiBende instagramda gördüm hiç denemedim pek güvenilir gelmiyo instagramda ki reklamında 19 tl diyo kendi sitesinde 50 tl diyo
50 lira degil yahu 5 li 1 paket 19 tl sitede oyle ben 5 paket aldim 79 tl ihtiyaciniz varsa alin derim indirimsiz paketlere bakmissiniz orda indirimden faydalanmak icin formu doldurun var doldurup oyle yapcaksiniz ....Aynen bende ona takilfim 19 tl ise alayim dedim ki 50 lira diyor şimdi kendimede 50 lira verilir mi ki
Tamam bakıyorum şimdi tesekkurler ne kadar günde çıkmaya başladı peki50 lira degil yahu 5 li 1 paket 19 tl sitede oyle ben 5 paket aldim 79 tl ihtiyaciniz varsa alin derim indirimsiz paketlere bakmissiniz orda indirimden faydalanmak icin formu doldurun var doldurup oyle yapcaksiniz ....
Hadi ya bende yarın sipariş etcektim iyi oldu yazmanız neden beğenmediniz ki ? Birde tekrar alcakmis gibi formu doldurun onlar sizi arasın bugün beni aradılar 2-3 defaSakın almayın hicbir ise yaramiyor bide 10 lu paket aldim ben kokusu da guzel falN yazmislar amaberbat bi kokusu var 179 tl çope gidecek iade almazlarsa ki almicaklar buyuk ihtimal telefonlara bakmiyorlar
Doldurdum aradilar . diyolar ki siz kullanamamissinizdir iade kabul etmiyoruz uretici firmayi arayin vs. Vs. Uretici firmanin numarasi yok onu da vermiyo faturasi da yok bence paranla rezil olma alma . tuyleri de çok sıkıntı yapma . ben yaptım 179 tl den oldum bakHadi ya bende yarın sipariş etcektim iyi oldu yazmanız neden beğenmediniz ki ? Birde tekrar alcakmis gibi formu doldurun onlar sizi arasın bugün beni aradılar 2-3 defa
Ah ya üzüldüm senin adına cokta inandırıcı gelmişti madem iade almiyorlar sizde uzun süre kullanın belki faydası dokunur ne kadar süredir kullaniyorsunuz?Sadece tuy dokucu krem gibi kullanicam dersen al ama tuy dokucu daha uyguna gelir sana . ben azaltcagini sanmiyorum zamanla .
İlk kullanımlarda bile jilet vurmuş gibi kalın çıktı sonunu düşünemiyorumAh ya üzüldüm senin adına cokta inandırıcı gelmişti madem iade almiyorlar sizde uzun süre kullanın belki faydası dokunur ne kadar süredir kullaniyorsunuz?
Tuh insallah kimse almaz okurda bunlariİlk kullanımlarda bile jilet vurmuş gibi kalın çıktı sonunu düşünemiyorum
İade edemedim ben kac kere aradimMendil berbat tırnaklarımı bile tahriş etti iğrenç kokuyor tüy dökücü kremler bile daha kolay kullanımlı