Yumurta akı kıvamında akıntı yumurtlamaya işaretmiş evet,onu çok duydum.benim sürekli akıntı problemim olduğu için ben farkedemedim oldu mu olmadı mı böyle bişi..ayy inşallahh bi sorun yaşamadan kendiliğinden hayırlı bir gebelik yaşarsın..sana tavsiyem; dr.a gideceksen (ki mutlaka kontrolden geç derim ) iyice araştırıp doğru düzgün bi dr bul ve hiç değiştirmeden sürekli ona git.ben bu konuda çok sıkıntı yaşadım.önce devlet hastanesi sonra üni.hastanesi daha sonra özele gittim,ama tam tatmin edici şeyler duyamadım..ve sürekli alttan muayene olduğum için psikolojim alt üst oldu.en son gittiğimde de o aleti vajinama yerleştiremediler..kastım kendimi,ağlamay başladım.sanırım fobi oluşmaya başladı.bu arada 2.5 ay da vajinusmusla uğraştım :) yani diyeceğim o ki,doktor tercihin çok önemli..hadi inşallahh bebiş haberini alırız en kısa zamanda
insallahhh canım yaaa ....bende 1 ay kadar felan vajinusmusla uğraştım diyebilirim ama Allaha şükür doktora gitmeden kendi kendime ve burdaki arkadasların açtıkları topicleri okuyarak atlattım :)) yine bu konumda bir arkadasımızda doktora gitmemi söylemişti ben alttan muayene olmak istemiyorum hem korkuyorum ki haklısın psikolojik olarak çöküntü yaşattıgını düşünüyorum bi de daha 2. ayım bebek için geçen ayda çok deneme imkanım olmadı hala içimde bir korku vardı çünkü bu ay çok istekliğim eğer olmazsa doktora gideceğim ama mümkünse ultrasonla muayane isteyeceğim. araştırıyorum ve hep gördüğüm bir şey var bunla ilgili şimdi daha bir konu actım bir uzmanın yazısını paylaştım 1 sene geçmeden doktora cocugum olmuyor diye gitmeyin demiş. haksız oldugunu düşünmüyorummm. gidersemde muhakkak özele giderim devlete hiç güvenmiyorum çok haklısın canım...