tatlım yanlış anladın galiba beni, ben kimseyi yargılamıyorum, o bahsettin testler başka, evlenmeden önce istenilen testlerden bahsediyorsan. onlar sadece kan uyuşmazlığına bakar başkasına değil.
işte bende onu diyorum inşallah bir engeliniz yoktur, inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz. ben sadece başımdan geçeni paylaştım, bende evliliğimin 4. ayı gittim, buradan bir bayanın yazısı üzerine. eğer planlı gebelik düşünüyorsanız mutlaka yaptırın demişti ve öyle gittim. dediğim gibi inşallah herşey normaldir, o zaman bilgilenmiş olursunuz ve folik aside başlarsınız. gebe kalmadan bir ay önce kullanmaya başlayıp 3. aya kadar kullanmanız gereken bir ilaç.
siz konu açmışsınız bende bilgilenmeniz açısından söyledim. amacım felaket tellallığı değil elbette, ki ayrıca banane! sadece gayet içten bir şekilde yazdıklarınızı okuyunca bunlardan haberiniz olmadığını, folik asitten bile haberiniz olmadığını görünce söyledim. ki gördüğünüz gibi bende henüz bir yıllık evliyim.... yardımcı olmak istemiştim, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim....