- 26 Ağustos 2010
- 1.923
- 981
- 34
Çok stresliyim bi de. Alttan derslerim de oldu bu sene. Bitiremicem korkusu oldu. Derslerden bir sure uzaklaştım. Çalısamadm. Moral bozukluğundann. Yani su an böyle,brde çocuk olunca hepten derslere elimi süremicem ve soğucam diye korkuyorum. Çünkü okumak için okumak istemıyorum...Ben de açıktan edebiyat okuyorum bu sene bitiyor Allahın izniyle. Formasyon almak istiyorum. Bi mesleğim olsun çalışıyım istiyorum çocuk işini erteledikce erteliyorum. Ben de üç senelik evliyim. Eşim zaman zaman dile getiriyor ama sadece dile getiriyor kendi de cesaret edemiyor ve bunu söylüyor aslında ikimizde istiyor gibiyiz ama sorumluluğundan kaçıyoruz. Bu arada yaşlarımiz daha genç 24üz. Daha önümüzde ömrümüz varsa uzun yıllar var. Bakalım ne zaman nasip olur.
Seni o yüzden çok iyi anlıyorum. Bence esinle konuşmalı ve netleştirmelisin. Ikinizinde hazır olduğunda olmalı çünkü oyuncak değil. Bir birey yetiştireceksiniz. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Bende evlendiğim sene çok bocalamistim evde tek başıma olmama rağmen ders çalışamıyordum. Sıkılıyordum öyle ki alttan dersim kalmıştı ama daha sonra toparladım baktım böyle olmayacak bitirmem lazım diyerek. Şimdi bitiyor haziranda şükürler olsun.Çok stresliyim bi de. Alttan derslerim de oldu bu sene. Bitiremicem korkusu oldu. Derslerden bir sure uzaklaştım. Çalısamadm. Moral bozukluğundann. Yani su an böyle,brde çocuk olunca hepten derslere elimi süremicem ve soğucam diye korkuyorum. Çünkü okumak için okumak istemıyorum...
Pazarcık.Özel olacak ama Maraş'ın hangi ilçesi?
Alışabildiniz mi?
Alıştım Elhamdulillah... :) bazen soldan soldan geliyorlar,ağlıyorum gecıyor. Ya da eşimle kavga ediyormPazarcık.
Nıye zor ?Oooo zor
eVET. Eşimden başka kimsem yok. 1 saatlik uzaklıkta eşimin ailesi var sadece o kadar.kendi cocugun olunca öyle olmaz kii Allah onun sevgisini merhametini icine koyar.. gurbette yalniz misin?
Benim için değişen bir şey yok. Kahramanmaraşta olsa aynı şey. Gurbette olduğumdan. Memeleketim değil sonuçta her iki yerde. Maraşta çok gelişmiş yer değil ki zatenKüçük yer. O bakımdan dedim.
Benim için değişen bir şey yok. Kahramanmaraşta olsa aynı şey. Gurbette olduğumdan. Memeleketim değil sonuçta her iki yerde. Maraşta çok gelişmiş yer değil ki zaten
Benim için öyle ya hU !Pazarcık la Maraş bir mi yahu? :)
Böyle bir dünyaya çocuk getirme korkusu,çocuğu yetiştirme süreci,ondan öncesi doğurması ve kendi eğitimimi tamamlayamacağım korkusu,gurbette olmam.. İşte tüm sebebplerim bunlar. :/arkadaşlar yeni nesil de niye bu kadar çok çocuk korkusu var anlamadım neredeyse burada birbirine benzer 3 konu okudum acaba değişen neee ??
yeni evli arkadaşlar doğurmaktan sorumluluk almaktan korkmayın bebişler evi gelince o evin havası öyle güzel değişiyor ki anlatılmaz yaşanır sizde yaşayın diyorum...
canım bende gurbetteyim tek başıma büyütüyorum annem sadece doğuma geldi 10 gün kaldı ve gitti...böylesi daha iyi kendi kendime büyüttüm daha memenunum.. bu dünyaya çocuk getirmeme konusuna gelince onu yetiştirecek olan sensin hiçbirşeyin garantisi yok ki böyle düşünürsen eğitimini tamamlasan bile kaçarsın bence senin korkun eğitimini tamamlamaktan ziyade nasıl bakarım düşüncesi...Böyle bir dünyaya çocuk getirme korkusu,çocuğu yetiştirme süreci,ondan öncesi doğurması ve kendi eğitimimi tamamlayamacağım korkusu,gurbette olmam.. İşte tüm sebebplerim bunlar. :/
İkisi de canım yacanım bende gurbetteyim tek başıma büyütüyorum annem sadece doğuma geldi 10 gün kaldı ve gitti...böylesi daha iyi kendi kendime büyüttüm daha memenunum.. bu dünyaya çocuk getirmeme konusuna gelince onu yetiştirecek olan sensin hiçbirşeyin garantisi yok ki böyle düşünürsen eğitimini tamamlasan bile kaçarsın bence senin korkun eğitimini tamamlamaktan ziyade nasıl bakarım düşüncesi...