• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belki hic cocugum olmicak

Etrafındaki çoğu kişi 3. Çocuğunu doğuruyor demeyelim de hayatları komple bitik buldukları her köşede ağlıyorlar diyelim 😅 ben 1 çocukla derbeder oldum da millet 3 yapıyor
Geriye dönsem çocuk yapmazdım %80 kadın bunu söyler de korkudan diyemiyorlar
aynen bir de bu da var. sor bakalım o 3 cocukla kadına, kendıne en son ne zaman bır corap aldı, ne zaman dus aldı, ne zaman ve ne kadar uyudu, ne zaman sakınce camdan bakacak omru boyunca ....

hayatı telaş, endişe ve yorgunluk ile geçer annelerin. hele ki bu dönem, hele ki bu dönemdeki çocuk ve gencin annesi olmak

Kizlar

Yas oldu 34, hic bir es adayi yok, 4 senedir ciddi bir iliskim olmadi. Yanlizligi ve aski bir kenara biraktim, ama artik anne olmak istiyorum, etrafimdaki cogu kisi 3. cocugunu dunyaya getiriyor, ve ben artik hamile olanlara imreniyorum, uzuluyorum kendim icin, belki hic cocugum olmicak diye, hic hamileligi yasamiyacagim diye. Benim gibi dusunenler varmi
canim yani biriyle gorusmeye niyetin olursa etrafindaki erkekleride gorursun sen kendini kapatirsan herkes saana o gozle bakar ve yaklasmaz.30-40yas arasi genc bayanlarda bunu goruyorum haayattan bezmis hicbir istegi yokmus gibi dolasiyorlar e adam niye gelsin evlensin simdi seni merak etmesi lazim.merak uyandiran biri olmalisin .fiziksel acidan degil sadece manevi olarakta bunu yansit evlenme isteginin oldugunu etrafa.

37 yaşındayım hiç 3 çocuklu insanlara ozenmedim.ikinci evliliğimi yaptım hala çocuğum yok.
Kardeşim erken evlendi gelinimiz 25 yaşında deniyorlar olmuyor çocuk 2 senedir.
Çevremde genç insanlar çok fazla deneyip çocuk sahibi olamayan.
Bazı şeyler yaşla da ilgili değil nasip meselesi biraz.
Devir çok değişti insanlar artık 35-40 larda çocuk sahibi oluyorlar.
Birde mutsuz bir evlilik yapmaktansa bekar olmak çok daha güzel.
Bekarligin tadını çıkarın derim ben bazen özlüyorum özgür ve bekar olduğum günleri.

Kizlar

Yas oldu 34, hic bir es adayi yok, 4 senedir ciddi bir iliskim olmadi. Yanlizligi ve aski bir kenara biraktim, ama artik anne olmak istiyorum, etrafimdaki cogu kisi 3. cocugunu dunyaya getiriyor, ve ben artik hamile olanlara imreniyorum, uzuluyorum kendim icin, belki hic cocugum olmicak diye, hic hamileligi yasamiyacagim diye. Benim gibi dusunenler varmi
Mutlaka gec kalmadan yumurtaliklarinizi dondurmanizi tavsiye ederim yasiniz gecmek uzere. Ben 35 yasindayim hamileyim. Ben bile gec kaldigimi dusunuyorum. Ama sizin yaslarinizda bekar olup aday olmasaydi dondurma olayini mutlaka dusunurdum

Benim çevremde 3 kişi var 45 yaşında doğurdu bu 2 sene içinde. Yumurtalık dondurun içiniz rahat etsin. Belki karşınıza biri çıkar ve evlenirsiniz

Kizlar

Canım ben 43 yaşındayım evliyim adamı cocuk ıcın ıkna edene kadar yıl gectı deniyoruz olmuyor tüp bebek olmadı. Ayrılma noktasına geldık

Back