Kısmetin nereden ne zaman geleceğini kimse bilemez. Yaş ile kaygılarını anlıyorum ama elbet gönlüne sinen bir eş olduğunda sağlık da elverirse niye anne olamayasın. Devir değişti insanlar 50 yaşında bile anne oluyor. Üstelik insan ömrü de uzadı. Herkes 30 küsür yaşlarda evleniyor artık.Kizlar
Yas oldu 34, hic bir es adayi yok, 4 senedir ciddi bir iliskim olmadi. Yanlizligi ve aski bir kenara biraktim, ama artik anne olmak istiyorum, etrafimdaki cogu kisi 3. cocugunu dunyaya getiriyor, ve ben artik hamile olanlara imreniyorum, uzuluyorum kendim icin, belki hic cocugum olmicak diye, hic hamileligi yasamiyacagim diye. Benim gibi dusunenler varmi
Kizlar
Yas oldu 34, hic bir es adayi yok, 4 senedir ciddi bir iliskim olmadi. Yanlizligi ve aski bir kenara biraktim, ama artik anne olmak istiyorum, etrafimdaki cogu kisi 3. cocugunu dunyaya getiriyor, ve ben artik hamile olanlara imreniyorum, uzuluyorum kendim icin, belki hic cocugum olmicak diye, hic hamileligi yasamiyacagim diye. Benim gibi dusunenler varmi
Bende ciddi ilişkiye hazır hissedince kardeşlerime "bu yaz doğru kişiyi buluyorum, sahilde yüzük takıp evlensem gelir misiniz? Kendi ailemi kurmaya hazırım, Vb." Diyordum gerçekten tanıştım o kişiyleBir zamanlar sizin gibi umutsuzdum ama sonra bakış açımı değiştirdim ve çevremdeki sevdiğim arkadaşlarıma 1-2 yıla evleneceğimi söylemeye başladım baya dalga geçiyorlardı eş adayım yoktu çünkü. Ama evrene gönderdiğiniz enerjiler gerçekten yolunuzu aydınlatıyor.
Eşimle tanıştığımda 34 yaşıma dyeni girmiştim. Bir yıl geçmeden evlendik. yaklaşık bir buçuk senedir evliyiz ve inşallah üç aya ilk evladımızı kucağımıza alacağız.
Lütfen negatif düşüncelerle kendi kısmetinizi kapatmayın.
Bu bir basari degiletrafimdaki cogu kisi 3. cocugunu dunyaya getiriyor,
Etrafındaki çoğu kişi 3. Çocuğunu doğuruyor demeyelim de hayatları komple bitik buldukları her köşede ağlıyorlar diyelimKizlar
evi olup ya da evlenecek üzere olan kişiler bile cocugunun olmayacagını bılerek ya da duyarak; ve hep evlı cocuklu ınsanları gorup kendını eksık gıbı hıssederek ama sızden daha guclu olmaya calısıyor.Kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?