belki de ölüm tek çaredir bana

içinde bulunduğum durumdan sıyrılamıyorum resmen çaresizim köşeye sıkışmış bir insanım 28 yaşındayım ne hayalim var nede yaşamaya hevesim önümde ilaçlar bekliyorum ya savaşıcam ya vazgeçicem
savaşmaya gücüm yok kalmadı tükettiler onsuz nefes te alamıyorum oysaki benim daha nişanım olucaktı 1 ağustostada nikahım dantelli bir gelinliğim olucaktı hiçbiri olmayacak şimdi allahım görensin işitensin bilensin senden ötem yok verdiğin canı sen alırsın ama ben bittim gücüm yok artık

bir insandan ayrıldınız diye ölümümü düşünüyorsunuz ? o zaman boşanan çocuk sahibi kadınlar hemen öldürsün kendini.
bu kadar isyankar olmayın, kadere inanıyorsanız kader kısmet diyip dua edin.

gerçekten konunuzu okumadan başlığı gördüğümde çok büyük bir felaket yaşadınız zannettim. Allah göstermesin . insanlar neler yaşıyorlar herşey insanlar için.

seni sen olduğun için sevmeyen biri için değermi. bırak Allahaşkına,başına dermi alıyorsun.

off öyle çıkmazdayım ki bunlşarın farkındayım ama elimden bişey gelmiyor şu kahrolası kafamdan atamıyorum bir fotografına bakıyorum yine aynı oluyorum

ümidimin olması için hiçbir nedenim yok nişanıma 1 ay akala söz atıldı :/
Kalk o hapları çöpe at silkelen kendine gel millet için kendini fedami edeceksin sanki sen olmayınca kiymetin artacakmi.unutulur gidersin hicde umurlarinda olmazsın. Annene babana yazik onların neler çekeceğini hicmi dusunmuyorsun hayata bidaha gelmeyeceksin git elini yüzünü yika unut gereksiz insanları

Ölene 3 gün ağlanır. Keşke kurtuluş olsaydı.

Zaman klasik bir cevaptır ama merhemlerin en güzelidir aynı zamanda. Öyle güzel sarar ki yaraları, gecmişe dönüp baktığında nasıl dayandığına şaşırır gülersin.

işte bunu biliyorum ama gücüm kalmadı ki benim son 2 aydır çok yıprandım

sorun sözlümü hala sevmem kapalı olmamam kolumda dövme olması yıllr oncesi facete cekılen masada rakı olan biryerde oturmam daha ne diyim ne alkol alırım ne sigara içerim ben türk kahvesi bile iç.emiyorum gastritim var 1 haftada 5 kilo verdim

evlenseydin ne olacaktı? daha zor olacaktı senin içn hiç bir aşk böyle insanları çekmeye değmiyor

off öyle çıkmazdayım ki bunlşarın farkındayım ama elimden bişey gelmiyor şu kahrolası kafamdan atamıyorum bir fotografına bakıyorum yine aynı oluyorum
önvce o fotoğrafları kaldır. arkadaşlarını çağır evine. bu ruh halinden çıkman için yap bunu

off. nolacak biliyormusun olan sana olacak. birde anneciğinle babacığına. elin herifi bir ağlar 2 ağlar sonra unutur.. değermi canım ya değermi.

annem babam zaten çok üzgün biliyorum onlarada kızgınım iki aile ortalığı mahvetti bizi kimse düşünmedi

ümidimin olması için hiçbir nedenim yok nişanıma 1 ay akala söz atıldı :/

Allahın gücüne gider, ne oldu sanki ölüm mü var.. ölüm dahi olsa yaşamak için sebeplerimiz oluyor.
Ne kadar zayıfsınız, önce şu profil resminizi değiştirin hadi...

içinde bulunduğum durumdan sıyrılamıyorum resmen çaresizim köşeye sıkışmış bir insanım 28 yaşındayım ne hayalim var nede yaşamaya hevesim önümde ilaçlar bekliyorum ya savaşıcam ya vazgeçicem
savaşmaya gücüm yok kalmadı tükettiler onsuz nefes te alamıyorum oysaki benim daha nişanım olucaktı 1 ağustostada nikahım dantelli bir gelinliğim olucaktı hiçbiri olmayacak şimdi allahım görensin işitensin bilensin senden ötem yok verdiğin canı sen alırsın ama ben bittim gücüm yok artık

şşşşşşşşşşşşşş kendine gel hayatım..Daha ne acılar göreceksin..Anne acısı baba acısı bu acılar sana hafif kalacak..Elin sidikli oğlanından ayrıldın diye hayatına mı kıyacaksın..En güzel yaşındasın..Belli bir hayat görüşün yaşanmışlıkların hüzünlerinin yanında sevinçlerinde olmuştur.

Hayat ölmek için o kadar uzun ki..Daha ne günler var önünde.Ne insanlar çıkacak..Daha ne aşklar göreceksin..Ne sevgililer eskiteceksin...

Ölmek çözüm olsaydı..Herkes ölmeyi seçerdi.Tek derdi olan sen değilsin unutma!!!!!!!!!

bir insandan ayrıldınız diye ölümümü düşünüyorsunuz ? o zaman boşanan çocuk sahibi kadınlar hemen öldürsün kendini.
bu kadar isyankar olmayın, kadere inanıyorsanız kader kısmet diyip dua edin.

gerçekten konunuzu okumadan başlığı gördüğümde çok büyük bir felaket yaşadınız zannettim. Allah göstermesin . insanlar neler yaşıyorlar herşey insanlar için.

her insanın bir acı sınırı vardır yani dayanağı sabrı.. sözlendiğim günden bu yana savaş veriyorum resmen çırpındım oda bende ama bir kadın bir fotoğraf grup nasıl bayılır bunun izahı varmı ve bunu oğlu için bilerek nasıl yapar nasıl bir anne bu nasıl bir vicdan al eşin hasta 1 haftadr bu olaydan beri oğlun işe gtmiyor psikolojık tedavi gruyor ben perişan bitik bu nasıl hayat ya

"Olsun diye ettiğin duaya gün gelir olmadı diye şükredersin"

o kadar severim ki bu sözü, o kadar çok başıma gelmiştir ki.. geçirdiğim mide spazmları, sinir krizleri günlerine keşke dönsem de söylesem bugünü.. çok değil bir kaç ay sonra şükredeceksin.. şu an yapman gereken tek şey bir p....c çakıp bir diziye başlamak..

evlenseydin sanımıyorsunki dertlerin biticekti daha çok yıpranacaktın seni dış görümünle yadırgıyan bir aileye gelin mi gidecektin.nerde nişanlanacağın insan arkanda durdu mu ne yaptı senin için? ailesinin istemiceğini bile bile neden geldi peşinden?boşversene sende bu günler geçicek gidecek ve bu günlerlerini güleceksin herşey zaman.bende başlığı okunca çok büyük bişey sandım bir erkek için değmez kimse için değmez önce kendini düşün.

Kalk o hapları çöpe at silkelen kendine gel millet için kendini fedami edeceksin sanki sen olmayınca kiymetin artacakmi.unutulur gidersin hicde umurlarinda olmazsın. Annene babana yazik onların neler çekeceğini hicmi dusunmuyorsun hayata bidaha gelmeyeceksin git elini yüzünü yika unut gereksiz insanları

bunu çok yaptım kuafre gttim sçlrımla oynadım uzatyrdum nişanım için kıyamadım kestrmeye ojesiz çıkmazdım şimdi oje srmuyrm isteksizim giyimime özen göstermiyorum eski ben değilim ki

o anakuzusu ile evlenseydin de boşanırdın zararın neresinden dönersen kardır ALLAHIN sevdiği kuluymuşsun kalk o resimleri çöpe at çık dışarıya biraz dolaş bu kadın senin ömrünü yerdi azıcık mantıklı düşün

annem babam zaten çok üzgün biliyorum onlarada kızgınım iki aile ortalığı mahvetti bizi kimse düşünmedi
28 yasindasin aileleri neden bu kadar karistirdiniz.Nisanlinizda aynı sekilde.Önce kendine gel anlatmaya başla ne oldu ne bitti rahatla yardimci olmaya calisiriz herkes ayriliyo eşinden nisanlisindan ama intiharı düşünmüyorlar

bunları inanın biliyorum kaç gündür forumlara bakıyorum burayı buldum dertleşiyorum insanlarla allah razı olsun ki güç verdiler bana şükrettim neler varmış dedim ama biz birbirimizi çok seviyoruz hala bir anne yüzünden suçum günahım hiç yokken yapılırmı bu :/ onunda kızı var nişanlı eşi hastanede 1 haftadır ne diyim
Senin onu sevdiğin kadar o da seni sevseydi annesinin karsısında durur"Hayır anne ben bu kızı seviyorum ve ne olursa olsun onunla evleniyorum"derdi.Canıma kıyarım ne demek bak eminim bundan birkac sene sonra bu düsüncelerini hatırlıyıp gülüp gececeksin.Hayatında yeni biri elbette olacak ozaman bu yasadıkların sana komik gelecek eminim.Bak bir erkek yüzünden canına kıymaya kalkıyorsun Allah'ın zoruna gider diye bir laf vardır unutma.Daha büyük acılarla sınanırsın.Önüne bak artık güclü dur,bir erkek,hele ki seni dövmelisin diye yarı yolda bırakan bir erkek,asla senden değerli olamaz.Önce sen sonra ailen lütfen böyle düsün.

Allahın gücüne gider, ne oldu sanki ölüm mü var.. ölüm dahi olsa yaşamak için sebeplerimiz oluyor.
Ne kadar zayıfsınız, önce şu profil resminizi değiştirin hadi...

ben zayıf biri değilim değildim ama herşeyin bu kdr üst üste gelmesi gittim çeyiz aldım herşeyimi pembe öyle hevesliydim ki hepsi evde duruyor ben napim onları sözlüm niyetyle aldım :KK43:

X