belki de ölüm tek çaredir bana

Ben de bir takım fotoğraflar var
intihar edenlerin cesetlerinin görüntüsü
Insanin o hale bilerek gelebilmesi için herhalde evlat acısı × 838483766 acı çekmesi lazım

Diğer türlü de hayatında hiç ölü beden görmeyip romantik romantik intihar edicem diyor olmasi lazim

Zaman tek caren ama anlamayacaksin şu an öfkelisin ve dış dünyaya kapalısin bizi duymuyorsun

Ama bir gün intihar konusunda kararlı olursan son kez bana bir mesaj at o fotoğrafları gör

Bak cnm cocuk seni gercekten sevseydi annesini onu bunu zarti zurtu bahane edip seni birakmazdi...bak sana bi hikaye anlatayim..unide deli gibi aşık oldum..o kisi de bana asik oldu....cok seviyordu..tam 5 sene boyunca universitede efsane olmustuk..herkes cok seviyodu bizi...derken ben sIkIldIm bIraktim cocugu..derken seneler gecti ama o hala beni bekliyodu..ortak arkadaslardan duyuyordum..bana zaman zaman ulasabiliyordu ..degistiriyodum numarami yine ulasiyodu..neyse ben evlendim..ustunden iki sene gecti...bi gun facebooktan mesaj geldi don gel ...ben sana hala cok asigim..( ki cok dindar, prensipleri olan bi cocuktu evlenip bosanmis biriyle evlenmeyi sallamadi bile) evlenmek de bosanmak kadar helaldir dedi korkma gel dedi...sen benim organim gibiydin sen gittin sakat kaldim dedi...ki bosanip da onunla evlenmeye kalksam ailesi cocugu aforoz ederdi..cunku benim yuzumden senelerce acI cekmisti...

Demem o ki ask boyle bisey iste ...oyle yan yatti camura batti anam istemedi babam daga kacti bahaneleriyle insan sevdigini birakamaz...ama gercekten seviyosa birakamaz...seninki birakti demek ki seni senin kadar sevmedi.

Sonuc olarak kalk toparlan doktora git ve o cocuk geri donse bile sen kabul etme..cunku gurur en buyuk asktan bile daha onemlidir bence.

Bir şey olmuyorsa ya hayırlı değildir ya da daha iyisi olacağı içindir,aklından atmalısın bu düşünceleri....:KK20::KK20:

Bir kapıyı kapatan yaradan diger kapiyi daha hayirlisi icin acar.. Hz peygamber diyor ki hangi durumda olursaniz olun ölümü asla istemeyin.. Fani insanlara karsi caninizi bu kdr kolay feda etmeyin.Canı sana veren için feda et.Sadece biraz daha sabret sakin ol ölüm kurtulus degil be guzel insan..

Ya çok klasik olacak belki ama bir erkek için bir damla gözyaşı değmez! Sen zaten onu kaybettiğine üzülmüyorsun onunla kafanda yaşayacağını düşündüğün hayallerini yaşayamayacağına üzülüyorsun ama evlenince ve hatta evlenirken hiçbirşey hayal ettiğin gibi olmayacak ve sen o hayalleri zaten hiç yaşayamayacaktın.
Kendine tek kişilik hayaller kur ve kimse engel olmadan doyasıya yaşa hayallerini.

Daha nişan olmadan hayatını mahveden adam evlendiğinde kimbilir neler yapacaktı. Annesi yüzünden diye bir ayrılık mı olur o ne biçim adammış ki anasının lafıyla sevdiğinden ayrılmış demek ki ya hiç sevmemiş ya da karaktersizin önde gideniymiş

Allah korusun yaptığın bu saçmalıklar seni sakat da bırakabilir, bir ömür yatağa da mahkum edebilir.. Lütfen biraz mantıklı düşün, anlayacaksın

bir kaç hafta kadar önce bir arkadaşımızı toprağa verdik...
tam da sizin gibi düşünüyor olmalıydı... canına kıydı...

hep dedim ki, arkasından dökülen bu gözyaşlarını görse, onun için üzülenleri görse;
o zaman kesin çok pişman olurdu yaptığı hatadan..

bir kere çok bencilce... çevresine sadece ölüm acısı yaşatmıyor.. insanlarda suçluluk hissi yaratıyor, vicdanlarını sömürüyor.
çünkü giden arkadaşımızın ardından herkes kahroldu, neden yanında olamadık mı, niye derdini bize anlatamıyordu, onu yeterince dinlemedik mi,
çok mu çaresizdi, hiç mi bizleri düşünmedi, güzel günlerimiz hiç mi hatırına gelmedi,
değer miydi bir kız için canından vazgeçmeye, bilseydik başka kızlar bulurduk unuttururduk..
neden bu kadar iradesizdi.. bir sürü soru işaretleri...bir sürü vicdan sorgulamaları...

peki buna kimin hakkı vardı ?

70 küsür yaşındaki babası ; oğlum sıra benimdi senin değil diyerek kendine gelemedi ağlamaktan..
annesi, düğün yemeğini yiyecektik yavrum ölüm yemeğini değil diye feryatlar etmekte..

ne için peki ? bir kız için...
peki o kız dışındakiler insan değil miydi ? cansız bedenini arkadaşlarımız bulup aldılar.. o arkadaşlarımızın psikolojisi, kardeşim dediği insanı o şekilde görmek... uzun süre o psikolojiyi atlatmak kolay olacak mı?

neden bu kadar bencil olur insanlar? o kızın ne kadar umurunda bu durum ? ahh vah mı edecek, yoksa iradesiz diyerek geçecek mi?

evet canınız yanıyor, canınızı sıkanlar var, umutsuz olmanıza sebep olacak olaylar var....
peki diğerleri ?
onlara bu acıyı yaşatmaya, insanların vicdanlarını titretmeye, ailenize cevapsız sorular bırakmaya bunlara hakkınız var mı ?

işin dini boyutuna hiç girmiyorum... araştırıp görün.. sadece bu dünyanın derdine katlanamıyorsanız, böylesi büyük bir günahla gittiğiniz dünyada sizce ne kadar rahat edeceksiniz ?
şimdikinden kat be kat misli azap var...

değmez sevgili arkadaşım... şu dünyada ki hiçbir kimse kendi canına kıymaya değmez... hepsi birer imtihan..

ve şu da bir gerçek, ne kadar insanlar arkanızdan üzülse de ağlasa da kahroluyor olsa da, zamanla herkes ama herkes uğruna ölümü göze aldıklarınız en başta olmak üzere herkes kendi hayatlarını yaşamaya devam edecek...

peki siz ? siz de büyük günahınızın cezasını çekiyor olacaksınız...
sizi en fazla 2 ay sonra unutacak insanlar için , boş verin o yüzden...

bu hayatınızı karartanları Allah'a havale edin, o insanlar uğruna kendi ahiretinizi karartmayın...
Çok üzüldüm ya..Hem arkadaşınıza, hem arkasından bu kadar çok üzülen ailesine,arkadaşlarına..
Ağzınıza sağlık nasıl anlamlı şeyler yazmışsınız,çok üzücü ama çok doğru...
Yazdıklarınızın her kelimesine,noktasına virgülüne kadar katılıyorum..Resmen içimdekileri yazmışsınz..
Başınız sağolsun..Allah kimseye yaşatmasın..

Hani sen çok seviyo beni diyosun ya.

Şimdi bi düşünelim bakalım..

Senin ailen, onu istemeseydi eften püften bahanelerle. Sen onu bırakır mıydın?

Bırakmazdın dimi asla, mücadele ederdin kabul ettirene kadar. Çünkü çok seviyorsun. Canın kadar, kanın kadar..

Ha bak o seni bıraktı ya annesi istemiyo diye.. Mücadele etmedi, rest çekmedi.

Niye biliyo musun?

SSevmiyo canım, sevmiyo..

Sevse, öldürseler de bırakmazdı.

Önce bunu bi kabullen. Sonra gerisi gelir.

İstemediğimiz bir şey olunca hemen de ölmek isteriz ama nereden bileceğiz ki belki de bizim için en hayırlısı buydu ve böyle oldu. Sabret, dua et ...

içinde bulunduğum durumdan sıyrılamıyorum resmen çaresizim köşeye sıkışmış bir insanım 28 yaşındayım ne hayalim var nede yaşamaya hevesim önümde ilaçlar bekliyorum ya savaşıcam ya vazgeçicem
savaşmaya gücüm yok kalmadı tükettiler onsuz nefes te alamıyorum oysaki benim daha nişanım olucaktı 1 ağustostada nikahım dantelli bir gelinliğim olucaktı hiçbiri olmayacak şimdi allahım görensin işitensin bilensin senden ötem yok verdiğin canı sen alırsın ama ben bittim gücüm yok artık
canım böyle şeyler düşünme hayat devam ediyor. benim yaşadıklarım daha kötü şeyyler. düğünüme 2 gün kala 5 yıldır görüştüğüm aşık olduğum adam bana evlenmekten vazgeçtim dedi. davetiyeler dağıtıldı düşün düştüğüm durumu. ne acılar çektim 4 yıldır.... şimdi biri var hayatımda kıymet bilen biri. bi sıkıntı varsa ortada geç de ola allah ödülünü yollar bunu unutma.. ölmek istesem ben ölürdüm... şehir değiştirdim neler yaşadım bir bilsen ama sabırla üstesinden geldim

bende önünde ilaç deyince..ağır bir hastalığın olduğunu düşündüm..başka birisi içinde hayata küsmen anlamsız..:KK12:

Ölüm tek çare demişsin ya malesef ölüm çare değil.zaman zaman hepimizin köşeye sıkışmılığı acılar içinde kıvrandığı olur.çaresizizdir ama bizdede yokmu hata biraz sorgulayalım. anladığım kadarıyla inançlısın olan herşeyde bi hikmet vardır ve musibetler vakti dolunca çeker gider üzülme tek yardım istememiz gereken Allahdır ona güven ve dayan görüceksin herşey düzelicek o zaman bu günlere bakıp keşke kendime bu kadar eziyet etmeseydim dersin.dersin.İnşallah Rabbim sana sabır versin ne olursa olsun asla pes etme...

konu intihar vs o bu şu değil içinde yaşadığım durum ben bilmiyomuyum intihar edersem ailem üzülür o bu üzülür bir süre sonra unutulur ama 2 aylık bir zamanda yaşadıklarım fazla geldi her gün sıkıntı hergün dert annesi yüzünden hergün acaba bugunde bayıldımı diye kalkamak evde annen sorar davetiyelri bastıralım cevap veremessin nişan yerin tutulmuştur ama diken üstünde nişanımı bekledim ben ne hevsim vardı ne başka bişeyim kadın yüzünden çünkü hep biliyordum bir pislik çıkıcak vicdanına oynıcak yapıcak bişeyler biliyordum ki yaptıda ben geçen hafta bir kutu ilacı içtim yalan değil ama beceremedim bu siteyi buldum derdimi anlattım bana çıkar yol gösterin diye saolsun herkes birşeyleer söyledi ama yaşadığım ruh hali normal değil saatte bir benim ruh halim değişiyor bir nefret ediyorum bi özlüyorum zaman geçio sayıyorum değmez diyorum gece yatıyorum aklıma geliyor bene neler atlatmiş ınsanım ama bu yılların verdiği bir yük artık

Ben de bir takım fotoğraflar var
intihar edenlerin cesetlerinin görüntüsü
Insanin o hale bilerek gelebilmesi için herhalde evlat acısı × 838483766 acı çekmesi lazım

Diğer türlü de hayatında hiç ölü beden görmeyip romantik romantik intihar edicem diyor olmasi lazim

Zaman tek caren ama anlamayacaksin şu an öfkelisin ve dış dünyaya kapalısin bizi duymuyorsun

Ama bir gün intihar konusunda kararlı olursan son kez bana bir mesaj at o fotoğrafları gör

bende neler gördüm inan hemde neler etkilenmiyorum ki

X