- 14 Nisan 2015
- 737
- 357
- 36
Bak cnm cocuk seni gercekten sevseydi annesini onu bunu zarti zurtu bahane edip seni birakmazdi...bak sana bi hikaye anlatayim..unide deli gibi aşık oldum..o kisi de bana asik oldu....cok seviyordu..tam 5 sene boyunca universitede efsane olmustuk..herkes cok seviyodu bizi...derken ben sIkIldIm bIraktim cocugu..derken seneler gecti ama o hala beni bekliyodu..ortak arkadaslardan duyuyordum..bana zaman zaman ulasabiliyordu ..degistiriyodum numarami yine ulasiyodu..neyse ben evlendim..ustunden iki sene gecti...bi gun facebooktan mesaj geldi don gel ...ben sana hala cok asigim..( ki cok dindar, prensipleri olan bi cocuktu evlenip bosanmis biriyle evlenmeyi sallamadi bile) evlenmek de bosanmak kadar helaldir dedi korkma gel dedi...sen benim organim gibiydin sen gittin sakat kaldim dedi...ki bosanip da onunla evlenmeye kalksam ailesi cocugu aforoz ederdi..cunku benim yuzumden senelerce acI cekmisti...
Demem o ki ask boyle bisey iste ...oyle yan yatti camura batti anam istemedi babam daga kacti bahaneleriyle insan sevdigini birakamaz...ama gercekten seviyosa birakamaz...seninki birakti demek ki seni senin kadar sevmedi.
Sonuc olarak kalk toparlan doktora git ve o cocuk geri donse bile sen kabul etme..cunku gurur en buyuk asktan bile daha onemlidir bence.
ben gururu önemsemem seviyorsam bu ilişkiyi ben yşadım inan sevgisine şahit ben dışında öyle çok insan var ki