belki de ölüm tek çaredir bana

Bak cnm cocuk seni gercekten sevseydi annesini onu bunu zarti zurtu bahane edip seni birakmazdi...bak sana bi hikaye anlatayim..unide deli gibi aşık oldum..o kisi de bana asik oldu....cok seviyordu..tam 5 sene boyunca universitede efsane olmustuk..herkes cok seviyodu bizi...derken ben sIkIldIm bIraktim cocugu..derken seneler gecti ama o hala beni bekliyodu..ortak arkadaslardan duyuyordum..bana zaman zaman ulasabiliyordu ..degistiriyodum numarami yine ulasiyodu..neyse ben evlendim..ustunden iki sene gecti...bi gun facebooktan mesaj geldi don gel ...ben sana hala cok asigim..( ki cok dindar, prensipleri olan bi cocuktu evlenip bosanmis biriyle evlenmeyi sallamadi bile) evlenmek de bosanmak kadar helaldir dedi korkma gel dedi...sen benim organim gibiydin sen gittin sakat kaldim dedi...ki bosanip da onunla evlenmeye kalksam ailesi cocugu aforoz ederdi..cunku benim yuzumden senelerce acI cekmisti...

Demem o ki ask boyle bisey iste ...oyle yan yatti camura batti anam istemedi babam daga kacti bahaneleriyle insan sevdigini birakamaz...ama gercekten seviyosa birakamaz...seninki birakti demek ki seni senin kadar sevmedi.

Sonuc olarak kalk toparlan doktora git ve o cocuk geri donse bile sen kabul etme..cunku gurur en buyuk asktan bile daha onemlidir bence.

ben gururu önemsemem seviyorsam bu ilişkiyi ben yşadım inan sevgisine şahit ben dışında öyle çok insan var ki

Ölüm tek çare demişsin ya malesef ölüm çare değil.zaman zaman hepimizin köşeye sıkışmılığı acılar içinde kıvrandığı olur.çaresizizdir ama bizdede yokmu hata biraz sorgulayalım. anladığım kadarıyla inançlısın olan herşeyde bi hikmet vardır ve musibetler vakti dolunca çeker gider üzülme tek yardım istememiz gereken Allahdır ona güven ve dayan görüceksin herşey düzelicek o zaman bu günlere bakıp keşke kendime bu kadar eziyet etmeseydim dersin.dersin.İnşallah Rabbim sana sabır versin ne olursa olsun asla pes etme...

inan ben hergün dua ediyorum bugun gece 4 bucuk gibi aniden uyandım oturdum elimi açtım dua ettim sadece geri yattım uyudum..

Hani sen çok seviyo beni diyosun ya.

Şimdi bi düşünelim bakalım..

Senin ailen, onu istemeseydi eften püften bahanelerle. Sen onu bırakır mıydın?

Bırakmazdın dimi asla, mücadele ederdin kabul ettirene kadar. Çünkü çok seviyorsun. Canın kadar, kanın kadar..

Ha bak o seni bıraktı ya annesi istemiyo diye.. Mücadele etmedi, rest çekmedi.

Niye biliyo musun?

SSevmiyo canım, sevmiyo..

Sevse, öldürseler de bırakmazdı.

Önce bunu bi kabullen. Sonra gerisi gelir.

işte insanın yetiştiği yer yetiştirlme tarzı ona aşılananlar yaşadığı ortam hataını ve gidişatını belşirliyor bunlrda sevgi yok ataya saygı var anne baba ata onları üzemessin mantığı var ok ama kardeşim haklı neden yokki senden biliyoprsun farkındasın...

Ya çok klasik olacak belki ama bir erkek için bir damla gözyaşı değmez! Sen zaten onu kaybettiğine üzülmüyorsun onunla kafanda yaşayacağını düşündüğün hayallerini yaşayamayacağına üzülüyorsun ama evlenince ve hatta evlenirken hiçbirşey hayal ettiğin gibi olmayacak ve sen o hayalleri zaten hiç yaşayamayacaktın.
Kendine tek kişilik hayaller kur ve kimse engel olmadan doyasıya yaşa hayallerini.

Daha nişan olmadan hayatını mahveden adam evlendiğinde kimbilir neler yapacaktı. Annesi yüzünden diye bir ayrılık mı olur o ne biçim adammış ki anasının lafıyla sevdiğinden ayrılmış demek ki ya hiç sevmemiş ya da karaktersizin önde gideniymiş

dün bile evde sürekli tartışma bu konu üzerine ailem haklı bişey diyemiyorum..annem hala beddua ediyor ailesine.. ben buna bile üzülüyorum

Allah korusun yaptığın bu saçmalıklar seni sakat da bırakabilir, bir ömür yatağa da mahkum edebilir.. Lütfen biraz mantıklı düşün, anlayacaksın

bunuda farkındayım malesef kullandığım ilaçlar aptallaştırıyor ciddi anlamda ve uyku yapıyor dünden beri sol tarafım uyuşuk ağrıo sırtıma vuruyor ve ben umursamıyorum ne hikmetse

konu intihar vs o bu şu değil içinde yaşadığım durum ben bilmiyomuyum intihar edersem ailem üzülür o bu üzülür bir süre sonra unutulur ama 2 aylık bir zamanda yaşadıklarım fazla geldi her gün sıkıntı hergün dert annesi yüzünden hergün acaba bugunde bayıldımı diye kalkamak evde annen sorar davetiyelri bastıralım cevap veremessin nişan yerin tutulmuştur ama diken üstünde nişanımı bekledim ben ne hevsim vardı ne başka bişeyim kadın yüzünden çünkü hep biliyordum bir pislik çıkıcak vicdanına oynıcak yapıcak bişeyler biliyordum ki yaptıda ben geçen hafta bir kutu ilacı içtim yalan değil ama beceremedim bu siteyi buldum derdimi anlattım bana çıkar yol gösterin diye saolsun herkes birşeyleer söyledi ama yaşadığım ruh hali normal değil saatte bir benim ruh halim değişiyor bir nefret ediyorum bi özlüyorum zaman geçio sayıyorum değmez diyorum gece yatıyorum aklıma geliyor bene neler atlatmiş ınsanım ama bu yılların verdiği bir yük artık
geçecek. herşey unutulur. geçecek deniz. sen güçlü ol yeter.

Ya çok klasik olacak belki ama bir erkek için bir damla gözyaşı değmez! Sen zaten onu kaybettiğine üzülmüyorsun onunla kafanda yaşayacağını düşündüğün hayallerini yaşayamayacağına üzülüyorsun ama evlenince ve hatta evlenirken hiçbirşey hayal ettiğin gibi olmayacak ve sen o hayalleri zaten hiç yaşayamayacaktın.
Kendine tek kişilik hayaller kur ve kimse engel olmadan doyasıya yaşa hayallerini.

Daha nişan olmadan hayatını mahveden adam evlendiğinde kimbilir neler yapacaktı. Annesi yüzünden diye bir ayrılık mı olur o ne biçim adammış ki anasının lafıyla sevdiğinden ayrılmış demek ki ya hiç sevmemiş ya da karaktersizin önde gideniymiş

hah aynen aslında ailesi değil canımı sıkan hayallerim gerçektende yarın aldığım çeyizi avm ye geri vericem çok canım yanıcak biliyorum zor ama bunuda yapmalıyım

Bir kapıyı kapatan yaradan diger kapiyi daha hayirlisi icin acar.. Hz peygamber diyor ki hangi durumda olursaniz olun ölümü asla istemeyin.. Fani insanlara karsi caninizi bu kdr kolay feda etmeyin.Canı sana veren için feda et.Sadece biraz daha sabret sakin ol ölüm kurtulus degil be guzel insan..

dini boyutlarınıda biliyorum farkındayım günahı öyle büyükki.. ama bakalım bekliyorum zaman diyorum kendimce

ne guzel demissin bak, Allah'tan baskasi alamaz canini.. sakın oyle bsy yapip ahiretini de dunyani da yakma kardesim..
su an sana bos laf gibi gelebilir ama emin ol yalandan teselli degil soylediklerimiz..
her seyde mutlaka bi hayir var.. Allah'a sigin..
ben bosandim yaklasik 7 ay once, keske eski esimle sozumuz atilsaydi yani, yada nisan.. ama yasanmasi gerekiyormus.. hamdolsin bugunumuze..
demem o ki, herkesin imtihani farkli ve kendine gore zor.. belki senin yasadigin, bi baskasinin durumundan kat be kat iyidir.. umitsizlige asla kapilma.. sancisiz dogum olmaz, kimbilir ne guzelliklere gebe bugunler, Allah'in izniyle..
Rabbim icine tez vakitte inşirah versin..

rabbim sanada yardım etsin...okudukça inan ders alıyorum

canım böyle şeyler düşünme hayat devam ediyor. benim yaşadıklarım daha kötü şeyyler. düğünüme 2 gün kala 5 yıldır görüştüğüm aşık olduğum adam bana evlenmekten vazgeçtim dedi. davetiyeler dağıtıldı düşün düştüğüm durumu. ne acılar çektim 4 yıldır.... şimdi biri var hayatımda kıymet bilen biri. bi sıkıntı varsa ortada geç de ola allah ödülünü yollar bunu unutma.. ölmek istesem ben ölürdüm... şehir değiştirdim neler yaşadım bir bilsen ama sabırla üstesinden geldim

onun yağtığıda tam şhayvanlık olmuş afedersin ama yanlış anlama daha ağır tabıkı

burda herkes yaşadıklarını bi anlatsa ağzın açık kalır. herkesin kendince büyük dertleri var.

nişan olayına gelince. konuyu tam olarak bilmemekle birlikte, eğer nişanlın gerçekten seviyor olsaydı gayret gösterirdi olması için. neticede olmuyorsa, olmaması daha hayırlıdır. ilerleyen zamanlarda karşına doğru insan çıktığında anlarsın o zaman iyiki onunla olmamış dersin.

burda herkes yaşadıklarını bi anlatsa ağzın açık kalır. herkesin kendince büyük dertleri var.

nişan olayına gelince. konuyu tam olarak bilmemekle birlikte, eğer nişanlın gerçekten seviyor olsaydı gayret gösterirdi olması için. neticede olmuyorsa, olmaması daha hayırlıdır. ilerleyen zamanlarda karşına doğru insan çıktığında anlarsın o zaman iyiki onunla olmamış dersin.

çevremde öyle ilişkiler var ki bende telkin veriidim aman bırak boşver salla yani dşardan konuşmak gerçekten daha kolay oluyor çünkü atlatmıl karşındaki birşeyleri görmüş geçirmiş vs şu an bana söylenen herşeyi biliyorum farkındayım çok güzel şeyler anlamlı hepside benim için dua edenler vs allah razı olsun herkesten sadece geçer yada geçmez zaman göstericek ama ruh halimi yenmem lazım..

BEN SANA NASIL MUTLULUKLAR DİLERİM
BEN SANA NASIL HUZUR DİLERİM
GÖZLERİMDEN YAŞ AKARKEN
BU CANIMDAN CAN KOPARKEN
BEN SANA NASIL DUA EDERİM... :KK34::mad::mad:

X