- 17 Ocak 2023
- 85
- 50
- 30
- Konu Sahibi yorgunanaaa
27 yaşında sağlık memuruyum. 2 sene önce boşandım 4 yaşında oğlum var . Boşanma sebebim aldatma şiddet öfke kontrolsuzluguydu. Durumu kabullendigimi artık umursamadigimi düşünürken tekrar ilk zaman psikolojisine geri döndüm neden bilmiyorum. Eski eşimin hayatında biri var gayet mutlu bekar hayatinda. Yüksek gelirli işi var arabası vs herseyi çok iyi. Ben aldatılmış tek başıma çocukla uğraşırken sorumluluğu ağır geliyor belki büyüdü zorlaştı diye. Eski depresif halime döndüm. Hayattan hiç keyif almıyorum boşa yaşıyor gibiyim toparlanmam da lazım. Babası ayda bir görür ancak maddiyat olarak baktığı için sadece nafaka derdinde . Maddi manevi yine tüm sorumluluk bende bazen cocujla alakalı danidacagim kimse yok . Arkadaş çevrem de yok işten eve evden işe kendimi çok yorgun hissediyorum. Bir ev aldım maddi olarak zorda değilim ama babasiz çocuk büyütmek çok zor geliyor . Bu ara sürekli aglak bir haldeyim . Çocuk çok severim ama artık bir daha evlenmeyecegimden emin gibiyim. Kendimi begenmiyorum güzellik olarak ta her anlamda . Eski ile bağımi kestim diyorum adamın beni soktuğu bu hayat şekli beni ağlatıyor. Belki de ben böyle olduğum için ağlattı . İletişimimiz yok zaten karşı tarafla . Küfür ettiği için konuşmayı kestim çocuk babasını sormadigi sürece de görüntülü aratmiyorum bilmiyorum hata mı yapiyorum